![]() |
Originally Posted by Judex:
inainte de asta, ia fa gura mare! Vad ca o ceri cu disperare. |
Cine-l arunca pe asta de aici?
|
Originally Posted by danonino:
Interesanta comparatie, numai ca eu nu sunt de la tv, fufa nici atat iar moralista, da, din cand in cand Nu inteleg de ce imi sariti in cap doar pentru ca am raspuns la o afurisita de intrebare si nu inteleg de ce vin unii oameni mai ''destepti'' asa ca tine si iau totul peste picior, am spus doar lucrurile care ma enerveaza atata tot. |
Originally Posted by FreakDoll:
Mda, esti hilara, nu ai nici o treaba cu viata, viata trece pe langa tine iar tu nu ai nimic impotriva, cam asa sta treaba ;) |
Nu ma refeream la cei care au trait pe vremea comunismului sau la cei care inca traiesc intr-un stat comunist, ma refeream la acele persoane care inca promoveaza aceasta ideologie, la fanatici. |
Ok, unde ai vazut tu fanatici comunisti in Romania? Chiar ti se par o categorie atat de importanta la nivel politic? Sau ii confunzi cu aia de poarta tricouri cu Che?
|
Da ce ai cu ei? Sunt aşa de amuzanţi! Ai ascultat asta? |
Nu am nimic cu ei. De fapt, nu am nimic cu nimeni. Doar voiam sa ma conving ca KID stie despre ce vorbeste.
Server onot found. :P |
|
Merge daca-l pui asa. In text tre sa modifici paradigma, e o problema de care zicea si miercuri. ;)
Misto piesa. Windomiana. :D |
Originally Posted by K.I.D.:
ti-am explicat de ce. Am tendinta de a lua peste picior, ereditar sau ceva de genul... |
Da, stim, esti idiot congenital.
|
Nu ma refeream numai la Romania ci pe plan mondial si cu siguranta nu m-am gandit la tricourile cu Guevara atunci cand vorbeam de comunism, m-am gandit la statele care inca traiesc sub influenta comunismului si mai exact la Coreea de nord (sunt mai multe dar Coreea de nord mi-a ramas in minte) si la cele care au trait sub influenta comunismului, mai ales Romania. Am parinti, bunici care au trait pe vremea aceea si mi-au povestit lucruri care nu m-au incantat, iar Coreea de nord din pacate inca mai este sub influenta acestei doctrine si spun sincer ca oricine ar vedea macar unul dintre reportajele pe care le-am vazut eu, nu ar mai fi de acord cu dictatura comunista. In concluzie cred ca am dat destule argumente care sa imi justifice alegerea (Ma enerveaza comunistii care nu au limite, fanaticii). Sper ca ai inteles ce am vrut sa spun si ca iti dai seama ca stiu ce vorbesc. |
OK.
Dar invata sa te exprimi. |
Asta-i buna! Daca nu m-am exprimat cum trebuie in ultimul post atunci nu stiu ce sa mai spun dar daca te referi la primul post la cel in care am scris ceea ce ma enerveaza, atunci ce pot sa zic nu am stiut ca trebuie sa si argumentez. |
Naspa ca nu ai stiut ca tre sa argumentezi. ;)
|
Hilară ? Cred că mă confunzi cu persoana ta :-/ . Ești fetiță, deci . Praf . |
Originally Posted by FreakDoll:
Mda cum spuneam mai devreme esti hilara. In fine, eu am incheiat aceasta ''discutie'' pentru ca am deviat de la subiect si pentru ca incepi sa ma plictisesti(:| si chiar numai are rost sa continuam.:-* ;) |
Tu m'ai plictisit pe mine dinainte de a te apuca să scrii ceva . "Numai" are rost ???? Câți ani ai, agramato ? Îți mulțumesc că ne scapi de chin (:| !! Buh bye !! |
Zbang! Suspendare. >:)
|
n-o sa primeasca... ;)
|
Ma enerveaza ingrozitor televiziunile romanesti si cu precadere emisiunile gen Superbingo Metropolis. Toate astea imi dau senzatia ca suntem un popor de otevei si danonini.
|
Cum plm sa fiu genul tau???? :-O
Nu-s homosexual! |
judex, ti-ai gasit iubit(a)?... sau oare danonino se simte atras de tine?... hmmm... dilema mare... ia faceti voi un topic... de genu danonino pe judex sau judex pe danonino?...care pe care si care e deasupra?... =))
|
eu nu initiez topicuri inutile, cum fac altii... ;)
dar dupa cum vad, esti foarte curios de judex... vad ca e o atractie intre voi... poate foumistii isi vor da prin aceasta cale, cu parerea, referitor la care e cocosu in casa... :-/ |
Libelulici, hai sictir si tu! =))
|
ok, atunci sictir si tu... ca eu ti-am luat apararea da nu ti-ai dat seama...
|
Povata: nu-mi mai lua apararea! =))
|
ha, si de ciuda o sa ti-o mai iau...>:P
|
Prostia romaneasca. In fata cabinetului maica-mii un motociclist intra intr-o Skoda azi dimineata. Soferul cacat pe el, motociclistul lat pe Skoda. Coboara colega maica-mii sa-i dea primul ajutor. Un dobitoc in salopeta urla ca sa plece ea de-acolo ca-l dau jos niste barbati. Gagica isi pierde cumpatul si-i spune sa dispara. La care ala - cine esti tu, fai curvo, sa-mi zici mie ce sa fac? Sunt medic idiotule, daca nu ti-ai dat seama! De sub casca omului siroia sangele, nu-si putea misca un picior, era semiconstient, dar boul proletar voia sa dea medicul la o parte! X(
|
Probabil vroia sa-l buzunareasca. Mai sunt si din astia. Mizez mai mult pe ticalosenia romaneasca.
|
Nu cred ca voia sa-l buzunareasca, era pur si simplu cretin.
|
Cred ca cel mai tare ma enerveaza faptul ca am avut ghinionul sa ma nasc in Romania. Si de aici poate continua o intrega lista de nemultumiri!:))
|
hmmm... cum ar fi?:-/
|
-clasa politica si minciunile pe care le aud in fiecare zi la TV
-indiferenta oamenilor -parvenitii -elena basescu :)) -faptul ca se pune accentul pe bani si pile, mai mult decat pe calitatea si capacitatea oamenilor -pitipoancele care sunt ridicate la rangul de vedete -pericolele la care suntem expusi in fiecare zi (infractori, psihopati) fara a fi luate masuri drastice in acest sens -favoritismele de care beneficiaza persoanele publice, fara a le merita cu adevarat -faptul ca nu suntem solidari -lipsa de civilizatie E suficient?:D Eu as mai putea adauga multe....:)) |
of... e de ajuns... ieri eram gata gata sa spun:... "lasa si Romania e frumoasa"
dar cand am citit lista ta... mi-am adus aminte cat de :-& e tara asta... |
Romania este o tara frumoasa. La fel de frumoasa ca o femeie trezita la 5 pentru a merge la munca
Buba e la oamenii ce locuiesc intr-insa. La noi, adica. |
GHIOLBANIA... e plina Romia de asa ceva...:(
|
dacă credeţi că doar în România există de astea, vă înşelaţi. sunt şi pe la case mai mari.B-)
|
Așa este, doar că în România concentrația e mai mare de cât în restul lumii civilizate.
|
Originally Posted by paul_aramis:
E ca atunci cand eram la gimnaziu. Si veneam acasa cu o nota foarte mica. Ma scuzam mamei spunandu-i ca si colegii mei ai luat aceeasi nota. The same shit. In ce alte tari se construiesc 20 de km de autostrada/an? In ce alte tari, afara de India, mor copii in spitale? In ce alte tara Ministru al Educatiei este inginer? Ce alta tari isi bat joc de potentialul turistic? Etc. |
bine punctat BigOvi..:)
|
In Franta daca sunt taiate salariile sau daca se dau legi aberante lumea iese in strada,incendiaza masini samd.La noi ce face lumea?Se duce la bodega sa bea cateva coniace.A cui o fi vina?
|
Desigur că a francezilor! Coniacul e o băutură franțuzească! =))
|
O sa va amuze pe unii,dar pe mine ma enerveaza de moarte persoanele care-si sorb bautura
X( |
sau cei care molfaie la masa si sorb supa din lingura... :))
|
:)) si aia care mananca, copanele cu fruculita ... "burghezi" ce ...mea!
|
bine mai... hai ca asta nu e chiar atat de exagerata... la restaurant cum ai vrea sa mananci copanele?
in schimb ma dispera cei care isi rup painea in bucatele si o pun in supa... sau cei care isi fac soldatei din paine cu unsoare... =)) sau cei care au gura sparta si dupa ce mananca lasa prapad in urma... sau cei care nu stiu ca la masa furculita se pune in stanga si cutitul in drepata... :-& |
Si cei care isi lasa unghia mica de la mana sa creasca pentru a putea presara sare peste mancare!:)) Sau pentru a se scarpina in nas, sau in urechi!!!:-&
|
WTF ? Asta cu unghia mica e tare :)) ...
Si daca esti la restaurant ce ? Copanelele se mananca , cu mana si nu cu furculita ... :)) |
All times are GMT +2. The time now is 18:15. |