Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Sunt nefericit/a pentru ca... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95732)

Rapture 27 Feb 2010 10:43

Liviu, cam asa a fost orarul meu pe semestrul I (acum e ceva mai lejer) . Nici nu vreau sa-l stiu pe cel din anii ce vor urma.

SoX 27 Feb 2010 12:52

...ma paste o raceala...:-<

Liviu- 27 Feb 2010 13:11

Originally Posted by Rapture:

Liviu, cam asa a fost orarul meu pe semestrul I (acum e ceva mai lejer) . Nici nu vreau sa-l stiu pe cel din anii ce vor urma.

Problema nu e numai orarul, ci ca am 5 obiecte care par a fi destul de serioase si o sa fie foarte mult de invatat. Nu e neaparat o problema prea mare, doar au fost multi altii unde sunt si eu acum. Imi pare rau insa ca nu o sa-mi ajunga prea mult timp sa mai vad cate un film. In plus programul asta tine pana la sfarsitul lui iulie.

Abia astept anul 2, ca ala cica e mult mai naspa :))

BLACK-SPIDER 27 Feb 2010 15:21

Originally Posted by SoX:

...ma paste o raceala...:-<

Baga Coldrex tata :D

BLACK-SPIDER 27 Feb 2010 15:25

Maine cred ca o sa aflu rezultatul examenului de admitere in profesie sustinut joi si vineri, a fost grila si a fost jale, dupa baremul afisat la ultima materie am comis-o rau de tot. Nu-i nimic....e doar a 3-a oara cand o sa il pic >:)
M-am saturat de Romanica, ma bate gandul sa o tai pe dincolo ...:-S

paul_aramis 27 Feb 2010 16:46

Originally Posted by Liviu-:

Problema nu e numai orarul, ci ca am 5 obiecte care par a fi destul de serioase si o sa fie foarte mult de invatat. Nu e neaparat o problema prea mare, doar au fost multi altii unde sunt si eu acum. Imi pare rau insa ca nu o sa-mi ajunga prea mult timp sa mai vad cate un film. In plus programul asta tine pana la sfarsitul lui iulie.

Abia astept anul 2, ca ala cica e mult mai naspa :))

liviu, dacă nu le ştii încă, citeşte legile lui Murphy pentru studenţi. ajută.;)

şi ... primii 5 ani sunt mai grei. pân'ajungi în anul 3.

Liviu- 27 Feb 2010 17:08

Simpatice regulile alea :)) Chiar nu le citisem.

Quote:

Orarul este astfel stabilit incat fiecare student sa piarda maximum de timp intre ore.

Problema mea de mai sus :))

Quote:

Daca un student trebuie sa invete, va sustine ce acel curs este absolut inutil

Daca e vorba de marketing la medicina atunci e perfect adevarat. Cam asta mi se pare singurul din primul an.

Asa am auzit si eu, din anul 3 diferenta dintre ani nu mai e asa mare. Oricum la un moment dat se ajunge la obisnuinta, indiferent de cat de incarcat e programul fata de inainte. Dupa o vacanta de 4 ani=liceu ceva munca e bine venita :D

paul_aramis 27 Feb 2010 17:22

un pic off-topic:

- dacă ai două cursuri la care vrei să participi şi ele sunt consecutive, vor fi programate în săli aflate în capete opuse ale universităţii
- 80% din examen se bazează pe singura carte din bibliografie pe care nu ai citit-o
- fiecare profesor îşi închipuie că nu ai altceva mai bun de făcut decât să înveţi pentru cursul lui.

vave 27 Feb 2010 17:25

Originally Posted by paul_aramis:

- dacă ai două cursuri la care vrei să participi şi ele sunt consecutive, vor fi programate în săli aflate în capete opuse ale ...

oraşului.

Păţită!!! :))

movie4 28 Feb 2010 10:52

am racit:(

SoX 28 Feb 2010 18:10

Mi-a clacat hard disk-ul :|

BLACK-SPIDER 01 Mar 2010 17:39

Dupa cum era de asteptat, azi am primit confirmarea : am picat examenul :(

Gloria 01 Mar 2010 18:30

Nu mai vreau ca acest zid al plangerii sa fie in van; cel mai trist motiv al lunii va fi "inveselit" cu cate un film pe DVD. Ce ziceti?

SoX 01 Mar 2010 20:07

Din partea casei? :D

vave 01 Mar 2010 21:27

Originally Posted by Gloria:

Nu mai vreau ca acest zid al plangerii sa fie in van; cel mai trist motiv al lunii va fi "inveselit" cu cate un film pe DVD. Ce ziceti?

Şi cum vei şti că omul în "întristarea" lui... nu minte? :-? :D

hellsteed 01 Mar 2010 22:32

Aseara pe cand imi relaxam pleoapele pana sa adorm am avut o revelatie a mortii. Ca niciodata m-am simtit nimicit si ingrozit de sentiment. Ce am de pierdut ?

P.S : Cu toata ca zilele mi le innec in hohote de ras... pur si simplu.

Neuptolem 02 Mar 2010 21:16

Sunt nefericit pentru ca masina timpului nu functioneaza asa cum mi-as dori, nu ma pot intoarce inapoi in timp asa cum mi-as dori. Pot castiga atitudinea din 2004 dar nu o pot mentine, functioneaza ca un motor vechi de Porsche, chiar daca e Porsche, dar e vechi....fiindca pur si simplu nu mai e 2004, e 2010 and the future is dark.
Totul e imprevizibil, succesul si reusita sunt puse sub indoiala pt ca s-au intamplat prea multe si asta imi da fiori. Nu stiu ce va fi, nu cunosc anii astia, nu asa mi-am imaginat viitorul, nu asta gandeam in 2004. Dar incerc sa-mi pastrez sangele rece si sa merg mai departe.
(Nu stiu daca am tratat vreodata serios topicul asta, pur si simplu nu i-am vazut rostul pe site. Asta nu inseamna ca acum il vad.)

vave 02 Mar 2010 21:36

Originally Posted by Neuptolem:

(Nu stiu daca am tratat vreodata serios topicul asta, pur si simplu nu i-am vazut rostul pe site. Asta nu inseamna ca acum il vad.)

Dar ce ai tratat tu serios... în lumea virtuală, bineînţeles? :D

Neuptolem 02 Mar 2010 21:38

Da, pai sunt subiecte de vorbit cu psihoterapeutul. De parca ala te poate ajuta cumva. :))
Ce cauta pe CineMagia??? Nu voi intelege niciodata.

vave 02 Mar 2010 21:40

Nu că mi-ai fi răspuns la întrebare... oricum, topicuri de genul ăsta găseşti în mai toate cafenelele altor forumuri.

Neuptolem 02 Mar 2010 21:48

Originally Posted by vave:

oricum, topicuri de genul ăsta găseşti în mai toate cafenelele altor forumuri.

Hai nu ma-'nnebuni, pe buune??? :| Mai exista nefericiti si pe alte forumuri decat cinemagia?
Deci nu sunt singurul / nu suntem singurii.

vave 02 Mar 2010 21:58

Nu te înnebunesc, stai liniştit... chiar nu am nicio legătură. ;)

On topic: mă disperă că încă nu am reuşit să le dau de capăt css-urilor şi altor litere. :))

illotempore2002 03 Mar 2010 07:14

Sunt nefericita pt ca nu am mai vazut un film de ceva vreme. Ca nu am mai avut timp :(

hellsteed 03 Mar 2010 09:27

Eu nu am dispozitia necesara sa vad un film. Simt ca pierd doua ore indiferent ca e a masterpiece or not... SI hardu mi-e plind de capodopere...

StefanDo 03 Mar 2010 09:29

mda, dupa filipineze care chicotesc 5 minute pentru 20 de euro te duci, da' o capodopera de doua ore nu vrei sa vezi... :)

Neuptolem 03 Mar 2010 10:58

Pai pt noi romanii, filipineze, care mai si chicotesc, mai rar, filme sunt cu gramada.

hellsteed 03 Mar 2010 11:21

Originally Posted by StefanDo:

mda, dupa filipineze care chicotesc 5 minute pentru 20 de euro te duci, da' o capodopera de doua ore nu vrei sa vezi... :)

It happened once ! Hello ! It was an act of curiosity ! Nu frecventez cabarete cu iz de bordel in fiecare seara sau ocazional. :) Si viata nu e ca-n filme :)

Incerc sa ma eliberez de aceasta constrangere dar parca n-am dispozitia necesara. Fiindca ma intereseaza anumite aspecte din domeniu consum multa energie belind ochii la fiecare cadru si cu aer de asta stiintific imi inhib empatia. But im trying you know.

illotempore2002 03 Mar 2010 13:53

Hellsteed pt faza cu filipineza nu ai nici o scuza. Pur si simplu, este impardonabil. baietii de pe acest forum nu te vor uita niciodata.

StefanDo 03 Mar 2010 14:47

lasa, hellsteed, ca-ti aduce illo o filipineza la intalnirea de la sfarsitul lunii si-ai sa vezi cum capata aripi empatia... :)

Gospin 06 Mar 2010 17:27

mda, 'fusai' si eu ca omu' la fotbal dupa o perioada destul de lunga de pauza.
ma lovii la tibie, se umfla, no more football for me... in the next weeks.. :(

movie4 06 Mar 2010 18:26

pentru ca trebuie sa plec maine din localitate si ma simt foarte obosita

BLACK-SPIDER 06 Mar 2010 21:20

N-am de la cine lua bani imprumut :( Se ofera cineva, doar 300 de euro imi trebuie :D

SoX 06 Mar 2010 21:59

Gloria, mai e valabila oferta cu DVD-ul?
Am o presimtire rea. :))

Rapture 06 Mar 2010 23:39

Durerile de oase nu inceteaza sa tot revina. Se pare ca va trebui sa ma-mprietenesc cu ele.

Neuptolem 06 Mar 2010 23:44

Era 15:30. Azi. Ma asezasem sa ma odihnesc putin inainte de a incepe sa scriu ceva ce l-a innebunit pe Pitbull. Aveam si cafeaua pregatita. Dar am adormit..dus..profund...n-am mai stiut de mine...cateva cosmaruri incalcite, montate subred si cu intermitente din mai multe domenii se intretaiau vijelios stresandu-ma in timp ce dormeam...m-am trezit speriat, angoasa mi se citea pe fata, niste cearcane bizare ca si cum as fi calatorit dincolo...era 17:45, un soare palid de martie taia pe fereastra vantul unui viitor pustiu. In cateva secunde am fost in picioare si spre surprinderea mea eram hotarat sa ies din starea aia de dupa cosmaruri. M-am spalat pe fata insistent la baie apoi am deschis geamul si am tras pe nari frigul de afara. Peste tot, nici tipenie de om. Doar frig. Si vant. Apoi m-am uitat peste colile scrise si la ceas. Era tarziu...m-am indreptat spre calculator si am intrat pe CineMagia - forum. Si am vrut sa scriu asta. Dar am ezitat. Traiam realitatea cruda, anul 2010, and the future is dark..bine, nici in cacaturile alea de "vise" nu era mai bine. Incoltit de cosmaruri din toate partile am inteles ca singura evadare e..scrisul. Ultimele scenarii. Acolo unde eroi cutezatori pun capat unor rahaturi de care s-au saturat sa indure.

movie4 07 Mar 2010 12:50

sunt nefericita pt ca ma doare burta:((

Rapture 08 Mar 2010 15:16

Sunt nefericita pentru ca in momentul in care ma loveste o idee, nu pot astepta sa o pun pe foaie. Din aceasta pricina m-am trezit azi dimineata, cand pictam, purtand doar o pereche de boxeri si un sutien, si am flamanzit pentru ca m-a lovit o alta idee chiar inainte de a pleca sa cumpar paine :"> . Ma intreb oare ce m-as face daca mi-ar veni idei stand pe buda.

Chambord 08 Mar 2010 15:22

Din aceasta pricina m-am trezit azi dimineata, cand pictam, purtand doar o pereche de boxeri si un sutien.

photos to prove that ? ;;)

Ma intreb oare ce m-as face daca mi-ar veni idei stand pe buda

Sa ai un creion la tine k hartie e destula :))

copila_satanista 10 Mar 2010 14:25

sunt la munca si nu mai trece odata timpul ... cred ca se si observa avand in vedere ca tot postez treburi nule :D

Rapture 19 Mar 2010 19:40

1. Am anemie, asa ca ma doare capul ingrozitor de tare.
2. Azi dimineata a trebuit sa ma trezesc la 6 pentru a picta (nu m-am mai trezit asa de devreme de cativa ani).
3. Am luat niste papuci sport care produc foarte usor bataturi. Iar cum mie imi place sa merg, am acum besici sub degetele de la piciorul drept si sub ouale ambelor picioare.

SoX 20 Mar 2010 18:05

Voi rata practica din Croatia... :(

Judex 21 Mar 2010 04:34

For dragomara
http://www.trilulilu.ro/hrista19aida/9f250cf814b2f4

Rapture 21 Mar 2010 18:58

Azi a fost o zi de tot rahatu'. Bunicii mei au uitat ca e ziua mea, asa ca dupa ce au aflat, m-au tinut pentru cateva ore bune la ei cu toate felurile de mancare, drept cadou, astfel stricandu-mi toate planurile. Dar nu-i nimic, am tot respectul pentru ei.

Chambord 21 Mar 2010 19:07

catre toate echipajele de useri din Bacau:

PARTY LA RAPTURE ACASA IN NOAPTEA ASTA !!! <:-P

Aduceti bautura si gagici, fiecare din ce puteti shuti de pe-acasa !! Sa fie cat mai multe !

Judex 21 Mar 2010 19:12

Pot sa vin si eu?
Fac vreo 4 ore pe drumurile patriei.B-)

Chambord 21 Mar 2010 19:20

Hai ! Stii si niste unguroaice sau alte nationalitati conlocuitoare dornice de party ? Ia-le si pe ele.

Rapture 21 Mar 2010 19:23

Aoleu! Da' prieteni aveti? ;;)

Judex 21 Mar 2010 19:33

Ioi, danke schon, Chamb. Nu am cum - tocmai am vb cu soferul si are o problema. Dar cu proxima deplasare in zona dau un semn.;)

PS
Bozgoraica-mi e bortoasa. :D

copila_satanista 24 Mar 2010 08:56

mi-e somnic si ma ia cu astenie ...

illotempore2002 24 Mar 2010 09:02

Lasa Copilo, ca o sa ai timp liber la pensie :)) (apropo de ce comentai la timpul liber al lui Liviu)

All times are GMT +2. The time now is 18:07.