Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Cronica unei morţi (ne)anunţate (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=89178)

Liviu- 15 Jul 2010 22:32

Originally Posted by gropitse:

Originally Posted by Ipu:

Batjocorirea și pângărirea memoriei lor, oricât de josnice par, servesc prevenției fenomenului sinuciderii.

Adauga imo, pentru ca e o parere nejustificata si neadevarata . Psihiatrii,psihoterapeutii n-au folosit niciodata asa metoda pentru a trata pe cei cu tendinte sinucigase.

Adaug si eu aceeasi idee, e o prostie sa crezi ca o astfel de abordare ar aduce vreun folos celor cu tendinte sinucigase.

Ceea ar putea opri insa un om normal de la suicid, ceea ce ar fi trebuit sa o opreasca si pe MM, e faptul ca ar fi trebuit sa se gandeasca la persoanele pe care le lasa in urma. Lucru de asemenea punctat de danonino (intr-un mod mai putin placut, dar adevarat) sau de Ipu (pe langa altele). Pit, esti degeaba indignat aici, poate modul in care au zis-o iti da dreptul, dar o parte a punctului lor de vedere e just. Sinuciderea e o actiune egoista, asta in caz ca exista cineva caruia ii pasa de tine. Sunt unii oameni care ajung intr-o stare in care nu mai pot fi invinuiti moral de suicid, dar oamenii aia au probleme psihice grave, ceea ce nu cred ca era si cazul persoanei despre care vorbim. Ce rezolvi prin suicid pana la urma? Scapi tu de durere, dar practic creezi mult mai multa. Numai copilul ei probabil o sa sufere mai mult decat a facut-o ea, are o viata intreaga sa o faca. Sotul ei la fel, parintii ei (presupun ca mai are), prietenii ei cei mai buni, practic toate persoanele care au tinut la ea. Din nefericire asta e adevarul crunt, fie ca ne place sau nu, si daca-l spunem nu inseamna ca suntem nesimtiti (depinde si cum il spui). Nesimtiti sunt aia de profita cat mai mult acum de moartea ei pe la TV si pe unde mai prind, sau aia cu "odihneasca-se-n pace" care n-au nici macar o treaba cu ea si nu simt nimic pentru ea.

Ipu 15 Jul 2010 22:33

Ce știi tu, măi gropărițo? În Japonia, cei care se aruncă în fața trenului plătesc daune societăților de cale ferată. Numai cei care n-au moștenitori se mai încumetă să se lase călcați de tren.

Originally Posted by rvn:

asasina? e cam aiurea spus.
ipule, esti cinic!

Draga mea, suicidul nu e decât un caz particular de homicid. Rezerve trebuie să avem în astfel de cazuri numai până reușim să stabilim cu certitudine autorul omorului.

Ipu 15 Jul 2010 23:03

Filmul îmbarcării (Clichează aici dacă vrei o mostră de ciné-vérité macabru.)

paul_aramis 15 Jul 2010 23:23

musiu, îi fi tu <i>Discipolul Diavolului</i>, da' habar n-ai ce înseamnă macabru.

Ipu 15 Jul 2010 23:39

De ce spui asta, Paule? Nu găsești că e suficient de sinistru modul de operare al autorităților?

Liviu- 15 Jul 2010 23:48

Nici eu nu am vazut nimic sinistru acolo... sunt curios totusi, ce gasesti sinistru in filmuletul respectiv?

Ipu 15 Jul 2010 23:57

Dom'le, am și eu sensibilitățile mele, vorba comisarului Miclovan, citat de colegul lui, comisarul Roman. În alte țări vin niște neni cu niște prelate albastre și acoperă tot ceea ce poate afecta demnitatea celui dispărut. Ceea ce se vede în secvența aia filmată peste gard, în alte țări e de văzut numai în filme.

paul_aramis 16 Jul 2010 01:11

acu' o dai pe sinistru, da nici asta nu ştii ce înseamnă. în privinţa altor ţări, îţi recomand să te mai plimbi prin ele, poa' dai de vreun accident să îi vezi pe ăia cum se dau grămadă să facă poze şi filmuleţe cu mortu'. cu cât mai mult sânge, cu atât mai bine.

Windom 16 Jul 2010 07:09

Pitbull, nu e nimic de sters aici, sint doar opinii diferite. Nu sint adeptul ideii de a te purta cu manusi cu decedatul doar pentru ca, chipurile, si-a cistigat un statut de "sfint" prin moarte. Mai ales in cazul unui sinucigas. Voi ar trebui sa stiti cel mai bine cum stau lucrurile astea.
In general nu apreciez politica pumnului in gura - hai sa stergem tot ceea ce nu ne convine. La fel ati procedat la topicul despre Kubrick. Doar pentru ca omul a zis ca nu-i place filmul, i-ati sters postarile? Nici eu n-am fost de acord cu el, dar e parerea omului, iar pe un forum care se respecta, parerile.... se respecta, fie ca iti convine, fie ca nu. Nu e dictatura aici - sper - si fiecare are dreptul la propria opinie... Se sterg doar injuriile si atacurile la persoana.
Iar ceea ce a facut MM constituie un afront fata de cei care au toate motivele sa faca gestul respectiv insa nu o fac, asadar avem tot dreptul sa-i discutam alegerea.

Ipu 16 Jul 2010 08:04

În atenția Pitbullului și a acoliților săi: vă rugăm să luați notă de faptul că sunteți în inferioritate numerică netă. Eu când n-am fost de acord cu ceva, am inițiat un sondaj și m-am supus voinței majorității. E nedrept ca o mică minoritate să ceară suprimarea unor opinii cinice, dar sobre în fond.
Pentru cei care nu știu, să menționăm că în tinerețe însuși Pitbull a conceput și realizat un film artistic de lungmetraj în care profanarea de cadavre e prezentată în cheie comică.

Pentru ei și pentru ceilalți: profitați de aceste tragedii mediatizate și reflectați. Nu cumva și în preajma voastră există persoane deprimate - rude, prieteni, colaboratori, oameni deznădăjduiți care ar trebui ajutați înainte de a fi prea târziu? Vă dau numai un exemplu: A încercat cineva să vadă ce mai face dragomara, dacă mai trăiește, dacă se simte singură, dacă e deprimată?

Originally Posted by paul_aramis:

acu' o dai pe sinistru, da nici asta nu ştii ce înseamnă. în privinţa altor ţări, îţi recomand să te mai plimbi prin ele, poa' dai de vreun accident să îi vezi pe ăia cum se dau grămadă să facă poze şi filmuleţe cu mortu'. cu cât mai mult sânge, cu atât mai bine.

Dom'le, eu nu-i acuz pe cei care filmează asemenea lucruri. E curiozitatea lor, iar pentru reporteri e o obligație de serviciu. Eu semnalez numai lipsa de discreție a autorităților, și nici măcar a executanților, ci a celor care ar trebui să includă în regulamentul echipelor de intervenție camuflarea operațiilor cu cadavre. Eu asta spuneam, Paule, că în alte țări se întind prelate și nu se poate vedea nimic nici măcar din helicopter.

danonino 16 Jul 2010 08:19

Originally Posted by Liviu-:

Batjocorirea și pângărirea memoriei lor, oricât de josnice par, servesc prevenției fenomenului sinuciderii.

Adauga imo, pentru ca e o parere nejustificata si neadevarata . Psihiatrii,psihoterapeutii n-au folosit niciodata asa metoda pentru a trata pe cei cu tendinte sinucigase.

Adaug si eu aceeasi idee, e o prostie sa crezi ca o astfel de abordare ar aduce vreun folos celor cu tendinte sinucigase.

Ceea ar putea opri insa un om normal de la suicid, ceea ce ar fi trebuit sa o opreasca si pe MM, e faptul ca ar fi trebuit sa se gandeasca la persoanele pe care le lasa in urma. Lucru de asemenea punctat de danonino (intr-un mod mai putin placut, dar adevarat) sau de Ipu (pe langa altele). Pit, esti degeaba indignat aici, poate modul in care au zis-o iti da dreptul, dar o parte a punctului lor de vedere e just. Sinuciderea e o actiune egoista, asta in caz ca exista cineva caruia ii pasa de tine. Sunt unii oameni care ajung intr-o stare in care nu mai pot fi invinuiti moral de suicid, dar oamenii aia au probleme psihice grave, ceea ce nu cred ca era si cazul persoanei despre care vorbim. Ce rezolvi prin suicid pana la urma? Scapi tu de durere, dar practic creezi mult mai multa. Numai copilul ei probabil o sa sufere mai mult decat a facut-o ea, are o viata intreaga sa o faca. Sotul ei la fel, parintii ei (presupun ca mai are), prietenii ei cei mai buni, practic toate persoanele care au tinut la ea. Din nefericire asta e adevarul crunt, fie ca ne place sau nu, si daca-l spunem nu inseamna ca suntem nesimtiti (depinde si cum il spui). Nesimtiti sunt aia de profita cat mai mult acum de moartea ei pe la TV si pe unde mai prind, sau aia cu "odihneasca-se-n pace" care n-au nici macar o treaba cu ea si nu simt nimic pentru ea.

Foarte adevarat, ceea ce ai scris.
Descriere realista si detasata.

Un fapt interesant, important si real.
S-a chinuit sa ramana insarcinata. A reusit intr-un final. A dus sarcina pana la capat. A nascut un baiat, la o luna distanta de ziua ei de nastere. A implinit 42 de ani cu fiul ei de o luna in brate.
In an mai tarziu, copilul a inceput sa mearga prin casa, si ea a inceput sa mearga catre cimitir.

Copilul nu a schimbat nimic, nici o prioritate. Nimic. Copil ar fi trebuit sa fie primul lucru din mintea ei, el era prioritatea. Dar nu. "Un copil te schimba radical. Iti schimbra prioritatile. El devine principala ta prioritate". Oare? Daca ii spunem asta si copilului in cauza, o sa creada?

Cat despre Pitbull. Are 180 de ani pe un picior si mai crede in "Alba ca Zapada". E la fel ca pestele intr-un acvariu, il strabe de 3 ori si pe urma spune ca e obosit ca a strabatut oceanul. Sa explic comparatia: peretii acvariului sunt constituiti din clisee, iar oceanul reprezinta viata, in marimea complexitatii ei; pestele e indivdul pentru care varsta ar fi trebuit sa ii aduca si o experienta de viata.

Il citez pe M. Badea care a zis: "Viata e complexa. Nu poate fi inteleasa prin dogmele bisercesti, sau prin sfaturile babesti. Nu poti intelege viata prin proverbe si clisee." Adevarat, in totalitate adevarat.

Ipu 16 Jul 2010 08:30

Rog să se observe că, spre deosebire de unii colegi, precum Dan, care sunt interesați de speța sinuciderii de alaltăieri, eu am făcut reflecții generale, practice și m-am servit de cazul de față numai pentru a face propuneri utile și care ar putea contribui la salvarea de vieți omenești.

Liviu- 16 Jul 2010 08:32

În atenția Pitbullului și a acoliților săi: vă rugăm să luați notă de faptul că sunteți în inferioritate numerică netă. Eu când n-am fost de acord cu ceva, am inițiat un sondaj și m-am supus voinței majorității. E nedrept ca o mică minoritate să ceară suprimarea unor opinii cinice, dar sobre în fond.
Pentru cei care nu știu, să menționăm că în tinerețe însuși Pitbull a conceput și realizat un film artistic de lungmetraj în care profanarea de cadavre e prezentată în cheie comică.

Hai sa nu mergem in directia asta. De acord cu ce a zis Windom si... mesajele din topicul despre Kubrick au fost sterse? Chiar daca opinia lui nu era cea mai rasarita, era o opinie, doar pentru ca nu suntem de acord cu ea nu inseamna ca trebuia stearsa. In fine...

Pentru ei și pentru ceilalți: profitați de aceste tragedii mediatizate și reflectați. Nu cumva și în preajma voastră există persoane deprimate - rude, prieteni, colaboratori, oameni deznădăjduiți care ar trebui ajutați înainte de a fi prea târziu? Vă dau numai un exemplu: A încercat cineva să vadă ce mai face dragomara, dacă mai trăiește, dacă se simte singură, dacă e deprimată?

Aici ai zis bine. Noi, cei care se presupune ca am fi mai cu picioarele pe pamanat, ar trebui sa deschidem ochii bine pentru persoanele din jurul nostru. Nu stiu sigur daca e adevarat, nu reusesc sa gasesc cuvintele potrivite pe google ca sa verific cat de cat, dar am vazut undeva ca o mediatizare a unui suicid poate convinge o alta persoana cu tendinte sa faca acelasi lucru. Parca avea si un nume efectul asta... dar am uitat.

Dom'le, eu nu-i acuz pe cei care filmează asemenea lucruri. E curiozitatea lor, iar pentru reporteri e o obligație de serviciu. Eu semnalez numai lipsa de discreție a autorităților, și nici măcar a executanților, ci a celor care ar trebui să includă în regulamentul echipelor de intervenție camuflarea operațiilor cu cadavre. Eu asta spuneam, Paule, că în alte țări se întind prelate și nu se poate vedea nimic nici măcar din helicopter.

Eu pe aia care filmeaza ii acuz, ei nu au respect pentru persoana decedata. Reporterii au avut mai mult decat era nevoie in cazul asta, trebuiau sa se mai suie si pe gard ca sa filmeze cum ii baga cadavrul in masina? Iar lipsa de discretie a autoritatilor nu mi se pare ca a existat. Au parcat masina cat mai aproape de casa, mai bine de atat nu puteau decat sa o parcheze exact in usa ca atunci nu se mai vedea nimic. Sunt sigur ca oamenii aia au procedat corect, singurul lucru care poate ar fi trebuit sa-l faca ar fi fost sa observe reporterul "curios" si sa il impinga, mai usor sau mai tare, pe partea de gard pe care avea ce cauta.

Ipu 16 Jul 2010 08:48

Eu înțeleg apelul la sobrietate lansat de Pitbull, însă cred că societatea trebuie să manifeste simț critic vizavi de sinucigași. În trecut, când lumea trăia cu frica lui Dumnezeu, Biserica a luat hotărârea de a-i priva pe suicizi de un serviciu funerar obișnuit, tocmai pentru a-i constrânge și pe această cale să fie prudenți. Evident, acum, când religia ține mai mult de tradiție, această constrângere morală nu mai există. Din păcate, nu mai există nici preocupare pentru prestigiul social: Să accepți perspectiva unei înmormântări de câine, cu două, trei vorbe spuse la ultimul loc de odihnă, în condițiile în care până și un executat se bucură uneori de privilegiul unei slujbe complete - iată o realitate tristă, dar prezentă!

Ipu 16 Jul 2010 08:57

Remarcați însă că mai mulți colegi de-ai noștri au amenințat la un moment dat, mai în glumă sau mai în serios, că au de gând să-și încheie socotelile cu lumea aceasta. Căutați numai forma de indicativ prezent, persoana I singular, a verbului „a se sinucide” în postările forumului și veți descoperi destui candidați la suicid.

keepwalking 16 Jul 2010 09:18

neh, dragomara avea un tonus foarte bun, folosea mereu bicicleta pentru iesiri in natura, ne sfatuia pe toti sa lasam naibii calculatorul si sa scoatem nasul la aer curat.:)
asa ca e greu de crezut ca s-a intamplat ceva cu ea.
dar, ntr-adevar, lipseste de ceva vreme.

corinka 16 Jul 2010 09:22

Aha, banuiam eu. Are ban, de aceea nu mai da niciun semn.
Iesirile cu bicicleta in natura fac bine psihicului.

Brw, nu-i ridicati banul?

Ipu 16 Jul 2010 09:24

Da, bani are! Există însă alte motive de a urî lumea nostră. Chiar mă mustru că o dată, când l-a amenințat pe Pitbull că se sinucide, i-am prezentat în glumă acest produs 2 în 1.

La catafalcul dispărutei cu părul de foc și-a făcut ieri seară apariția și „omul cu părul deloc”. Suicidul politic a depus flori și a lăcrimat probabil din inimă.
http://videonews.ro/action/viewvideo...ce-au-iubit-o/

rvn 16 Jul 2010 09:28

[quote=Ipu]
realizatorul violatorilor de morți, QUOTE]

in mod sigur asa ceva nu exista.
ipule, in graba ta de a improsca cu noroi, "mananci cuvinte".
si daca iti pasa atat de femeia daca si depresia ei postbann, de ce nu ii scrii mesaje private?
presupun ca s-ar bucura enorm.

Ipu 16 Jul 2010 09:35

Cum împroșc cu noroi? Acuz eu pe cineva? Am observat numai că Pitbull n-ar trebui să se simtă oripilat de asemenea abordări, fiind un om cu vederi largi.

Eu m-am purtat foarte frumos cu ea, care m-a insultat ori de câte ori a avut prilejul. Prietenii ei au datoria de a se interesa de sănătatea ei mai mult decât mine.

Windom 16 Jul 2010 09:36

Hai sa nu criticam arta de florile marului, viata e pe tapet aici. Nu sint impotriva sinuciderii, atunci cind exista motive intemeiate. Nu e cazul aici insa...

rvn 16 Jul 2010 09:42

Cum împroșc cu noroi? Acuz eu pe cineva? Am observat numai că Pitbull n-ar trebui să se simtă oripilat de asemenea abordări, fiind un om cu vederi largi.

Eu m-am purtat foarte frumos cu ea, care m-a insultat ori de câte ori a avut prilejul. Prietenii ei au datoria de a se interesa de sănătatea ei mai mult decât mine.

esti ipocrit.

Ipu 16 Jul 2010 09:44

Apropo de tendințele deviante din Neînvinsa lui Pitbull, ca dovadă că oameni neobișnuiți există într-adevăr la tot pasul, iată: un amic ce pretinde că toată viața i-a fost nesuferită Manole mi-a mărturisit că ieri, când a văzut fotografia dispărutei în toate ziarele s-a simțit atras „sexual” de ea!!! Pentru cei care n-au văzut ...dragostea, măcar un rapel la basmul fraților Grimm în care prințul cere piticilor sicriul transparent în care se odihnea prințesa otrăvită...

rvn 16 Jul 2010 09:46

Originally Posted by Windom:

Nu e cazul aici insa...

eu cred ca nimeni nu recurge la asemenea gest extrem fara motive bine intemeiate.
nu stim nimic despre viata ei privata, nu cred ca suntem noi cei in masura sa dam verdictul.
in mod sigur exista o explicatie logica si timpul ne-o va dovedi.

Ipu 16 Jul 2010 09:46

esti ipocrit.

Vorbești prostii. I-am întins o mână creștinește și bărbătește, dar ea mi-a mușcat-o. Consultă arhiva rubricii „Reproșuri...”

Windom 16 Jul 2010 09:53

Avea familie, prieteni, faima, bani.... Ce motive intemeiate? Ca nu se mai simtea frumoasa? Hai sa nu mai batem apa in piua degeaba.

rvn 16 Jul 2010 09:55

esti ipocrit.

Vorbești prostii. I-am întins o mână creștinește și bărbătește, dar ea mi-a mușcat-o. Consultă arhiva rubricii „Reproșuri...”

vrei sa te cred ca ai avut bune intentii?
nu, zau..

Windom 16 Jul 2010 10:00

Gata, ca se merge prea departe. Topic inchis pina miine.

corinka 16 Jul 2010 10:08

Ref. Madalina Manole

Formulasem un raspuns, dar thread-ul a fost inchis, asa ca postez separat mesajul pe care am vrut sa il public la "Cronica unei morti...".

Nu inteleg care este problema voastra, pana la urma. Cu ce drept judecati voi o femeie (nici nu conteaza cum o cheama si cu ce s-a ocupat in timpul vietii) care s-a sinucis?
Si cum puteti voi aprecia care ar fi motivele intemeiate care ar justifica o sinucidere?
Nu ii iau apararea Madalinei Manole, nici nu o aprob, nici nu o dezaprob, pentru ca habar nu am ce a fost in capul ei cand a comis gestul, pot doar sa presupun ca a avut o problema psihica foarte grava, pentru ca, de regula, un om sanatos nu comite un asemenea gest, cu atat mai putin mama unui copil de un an, indiferent cat de egoista ar fi!
Pe de o parte pretindeti ca se face prea multa publicitate, dar pe de alta parte despicati firul in patru. V-a lasat pe voi orfani? V-a lasat copilul sa i-l cresteti? Are cine sa se gandeasca la gestul ei si ce nenorocire a lasat in urma, nu trebuie sa va bateti voi capul cu asta. Mai sunt si alte femei care au comis gesturi similare, unele si-au omorat si copiii inainte sa o faca. Oricate dezbateri au loc aici, tot nu schimba ce s-a intamplat, viata merge inainte.
Iar astia cu dogmele crestine nu pot da un raspuns pentru ca habar nu au ce se intampla cu sinucigasii si cu mortii in general, pot doar sa isi imagineze sau sa creada diverse versiuni. Iar daca Dumnezeu exista, probabil ca stie mai bine decat noi sa judece, tinand cont de toate circumstantele atenuante sau agravante, inclusiv eventuala lipsa de discernamant.

Windom, il poti inchide si pe acesta sau uni cu celalalt.

Ipu 16 Jul 2010 10:20

Aici, unde multă lume crede în fantome și în alte fenomene paranormale, unii cred că duhuri rele îi posedă pe unii care altfel n-ar avea motive să se plângă de viață, îndemnându-i la sinucidere.
În gazetele din Țară însă, unii au discutat cu specialiști în farmacologie, au identificat medicamente care conțin subitramină și în al căror prospect pacienții sunt sfătuiți să renunțe la administrarea lor dacă au „tendințe de suicid”. Duhuri chimice, cum s-ar spune.

rvn 16 Jul 2010 10:36

Aici, unde multă lume crede în fantome și în alte fenomene paranormale, unii cred că duhuri rele îi posedă pe unii care altfel n-ar avea motive să se plângă de viață, îndemnându-i la sinucidere.
În gazetele din Țară însă, unii au discutat cu specialiști în farmacologie, au identificat medicamente care conțin subitramină și în al căror prospect pacienții sunt sfătuiți să renunțe la administrarea lor dacă au „tendințe de suicid”. Duhuri chimice, cum s-ar spune.

daca tot esti obsedat de a face lumina in cazul asta, de ce nu incerci sa vezi cum e?
ia-o ca pe-o senzatie tare!
in plus, ne poti povesti cum este. mai stii?poate incercam si noi...

StefanDo 16 Jul 2010 10:49

nu mai initiati discutii pe aceasta tema

inchis pana maine

Windom 17 Jul 2010 09:56

Discutia despre Madalina se opreste aici. Exista un topic despre macabru, acolo se poate discuta despre moarte si sinucidere. Ma vad nevoit din nou sa inchid topicul asta pina se linistesc apele.
Danonimo, ai un avertisment pentru ca ai dezgropat ceea ce a fost ingropat o data...

paul_aramis 19 Jul 2010 23:20

Cronica unei morti (ne)anuntate 2

până deschideţi celălalt topic ...
zice cineva: nu cânta şi nici nu avea părul de foc. moartea lui trece neobservată.

dar contribuţia lui la cultura română e mult mai mare decât a 100 fete cu părul de foc la un loc.

Mircea Micu (31 ianuarie 1937 - 18 Iulie 2010)

10)

<a href="http://www.trilulilu.ro/an22ro/cb6b42b10f5356" target="_blank" rel="nofollow">http://www.trilulilu.ro/an22ro/cb6b42b10f5356

keepwalking 19 Jul 2010 23:33

ce chestie!
chiar pe 18 iulie am rascolit prin biblioteca dupa volumul "Intamplari vesele cu scriitori tristi"!, fara sa stiu de moartea lui...
l-am rasfoit un pic....
hmmm...

Dumnezeu sa-l odihneasca...

corinka 24 Aug 2010 23:28

Sotia lui Martin Short, actrita Nancy Dolman, a murit de cancer. Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

http://en.wikipedia.org/wiki/Nancy_Dolman

redmen 25 Aug 2010 00:40

corinka unde umbli ?

redmen 12 Sep 2010 15:19

French director Claude Chabrol, one of the founders of the New Wave movement that revolutionized filmmaking in the late 1950s and '60s, died Sunday. He was 80.

Pitbull 12 Sep 2010 15:31

Dumnezeu sä-l ierte.

paul_aramis 13 Sep 2010 20:34

Anton Şuteu (n. 17 ianuarie 1947 - d. 13 septembrie 2010)

Judex 13 Sep 2010 20:44

Dumnezeu sa-i odihneasca pe amandoi.

fresie 19 Sep 2010 20:31

Actorul de comedie si de revista Horia Serbanescu s-a stins din viata, duminica, la varsta de 86 de ani, la Spitalul Municipal din Capitala.

gropitse 28 Sep 2010 19:39

ap se pare ca Tarantino o sa aibă vremuri mai dificile de azi încolo,cea mai apropiată colaboratoare a lui Sally Menke, the editor who cut all his movies,începînd cu Reservoir Dogs și terminînd cu Inglorious Basterds - a decedat în timp ce escalada un canion,
noutatea a fost publicată azi . Rip .

doua variante separat ori simultan - o sa dureze olecuță mai mult pînă mai apre vreun film tarantinian, și o să arate diferit filmele lui. asta poate fi și bine și rău . oricum cred că-i dificil să pierzi un om căruia nu trebuie să explici prea multe , care te înțelege și știe ce vrei de la un film.

Judex 28 Sep 2010 19:48

R.i.p. :(

Windom 30 Sep 2010 12:29

R.I.P. Tony Curtis.

keepwalking 30 Sep 2010 12:33

Originally Posted by Windom:

R.I.P. Tony Curtis.

nasol...:(
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace...

c.ghevara 30 Sep 2010 12:41

:(

Pitbull 01 Oct 2010 07:57

Dumnezeu sä-l ierte,
http://www.imdb.com/news/ni4632505/

paul_aramis 01 Oct 2010 13:52

şi cu o zi înainte Arthur Penn, la o zi după ce a împlinit 88 de ani (27 septembrie 1922 - 28 septembrie 2010)

ricutza 03 Oct 2010 15:11

ap se pare ca Tarantino o sa aibă vremuri mai dificile de azi încolo,cea mai apropiată colaboratoare a lui Sally Menke, the editor who cut all his movies,începînd cu Reservoir Dogs și terminînd cu Inglorious Basterds - a decedat în timp ce escalada un canion,
noutatea a fost publicată azi . Rip .

doua variante separat ori simultan - o sa dureze olecuță mai mult pînă mai apre vreun film tarantinian, și o să arate diferit filmele lui. asta poate fi și bine și rău . oricum cred că-i dificil să pierzi un om căruia nu trebuie să explici prea multe , care te înțelege și știe ce vrei de la un film.

super trist :(

All times are GMT +2. The time now is 12:25.