![]() |
Originally Posted by Longshot:
latest news: the force is truly strong with this one... http://www.comingsoon.net/news/topnews.php?id=9716 |
Originally Posted by GhitzaCartitza:
Si Yoda a gresit. Cum am zis, i-a dat un ultimatum. Daca i-ar fi zis: "Anakin, e ok sa iubesti dar sa nu lasi chestia asta sa te orbeasca. " sau daca in general, Consiliul Jedi ar fi fost mai indulgent cu regula asta "A jedi shall not love" Anakin si Padme nu ar fi mai trebuit sa se ascunda si Ani ar fi putut cere ajutorul consiliului sa nu o lase pe Padme sa moara. Nici ei nu erau prea deschisi la minte. |
Originally Posted by Lady_Skar:
Prin ultimatum-ul lui yoda era clar k aAnakin avea sa nu asculte si va face tot posibilu sa o salveze chiar sa se intoarca impotriva ordinului jedi. |
Cred ca problema a fost pusa asa de radical pt. a sublinia faptul ca Anakin avea de ales intre parte buna a fortei si partea rea. Mai ales ca partea buna nu este niciodata usor de urmat. Mult mai tentant era sa aleaga calea Sith. Nu exista cale de mijloc!
|
The saga is complete!Intr-adevar un final grandios pt Star Wars(sper sa fie ultimul si sa nu-i mai treaca prin cap lui Lucas sa mai faca inca 3...)episoadele din seria noua sunt ok dar totusi nu se compara cu trilogia originala dar ep.3 mi se pare cel mai asemanator cu cele originale.ok..acum la ROTS:
plusuri: -Obi Wan Kenobi- the man rulz!!in TPM n-a avut cine shtie ce rol, in AOTC a fost f.bun dar in ultimul mi-a intrecut ashteptarile ..Ewan il interpreteaza cu asha o naturalate ca este imposibil sa nu-ti placa Obi-Wan.ah..si mi se pare mie sau el e singurul personaj care imbatraneshte?Restul par in afara timpului .. -inceputul filmul -R2D2 ..nu shtiam ca este asha de descurcaret -efectele speciale(dar cred ca nu mai trebuie mentionat) -Duelul Obi Wan/Anakin :w00t: coregrafie foarte buna,expresile faciale potrivite..dar finalul m-a dezamagit ..adica Obi Wan il lasa sa arda acolo fara picioare si fara o mana in timp ce-i striga "Erai ca un frate pt mine,te-am iubit..." mi s-a parut cam crud din partea lui Kenobi ,mi-ar fi placut mai mult ca Anakin sa moara imediat dupa amputare Obi Wan sa plece iar Imparatul sa-l readuca din morti cu parte intunecata a fortei sau whatever..de fapt orice ar fi fost mai bine decat scena aia sau cel putin Obi sa plece fara sa se uite inapoi...dar nu sa stea acolo cu mainile in san parea the nice guy in the universe si mi se ca scena asta nu s-a potrivit personajului -"reconstruirea" lui Darth Vader suprapusa cu nashterea gemenilor,mai ales partea in care i se aseaza masca pe fata ..si apoi respiratia .. -Yoda - mic, verde si rau!...he sooo cute !imi plac mai ales urechiushile lui :love: ,mi-a placut si scena in care simte ca ceilalti Jedi sunt omorati si scapa bastonul..si cea cu piggy back ride pe un wookie! -legaturile dintre ep 3 si ep 4 -feelingul filmului ,mi s-a parut cel mai apropiat de seria originala -scena cu Padme/Anakin cand se uita pe geam unul la altul -Hayden Cristiansson(sau cum s-o scrie) nice...am auzit ca s-a ingrashat 11 kg pt rol si a facut fitness..rezultatele se vad arata mai mult a barbat decat a baiat ..mmmm..very fine indeed Minusuri: -Padme ..WTF happened?tot ce mai lipsea era sa crosheteze botoshei...inteleg ca nu mai poate fi inclusa in scenele de lupta pt ca este gravida ...dar nu mai are nimic de spus in Senat sau ceva de facut ..orice altceva decat sa se fatie prin apartament si sa planga ocazional..a scris cineva mai sus ca doarme machiata in rochie cu perle si coafata ..deh asha e in filme ...si in plus Padme arata mereu ca scoasa din cutie chiar si cand cade din elicoper (sau cum s-o numi ),in AOTC, imbracata in alb si nu se murdareste si nici nu isi strica coafura ...deci nimic n-ar trebui sa ne mai mire.. -amputarile ..frate ,cum le sareau mainile ..are Lucas cumva o obsesie cu amputarea membrelor sau ce?.. -Chewbacca..n-avem nici o explicatie ce-i cu el acolo ...apare asha doar de chestie.. -BataiaGrievious/Kenobi..ma ashteptam la ceva mai ca lumea ..Ob il bate prea ushor..sa nu mai vb de tusea lui Grievious..(shtiu ca este explicat in Clone Wars dar pt cineva care n-a vazut desenele ce sa creada ca avea gripa?) -Replicile de "amor" Padme:i am beautiful because i am in love with you Anakin:No,you are beatiful because i love you! Padme:so..love has blinded you? :hmm: Lucas ..where is the love, man?Dar ma rog asta e mic copil in comparatie cu pick-up linul folosit de Anakin in AOTC "Sand is rough ..gets everywhere..il ajuta cineva George sa scrie replicile astea sau ies singure din capsorul lui??... -Replica lui Kenobi "Anakin is the father no?(mi s-a parut mie sau Ani si Padme locuiau impreuna,iar Padme spune ca Obi a trecut pe acolo..deci inseamna ca shtia ca locuiesc impreuna,deci era clar cine e tatal nu?) In orice caz filmul mi-a placut cred ca o sa ma mai duc sa-l vad .. May the force be with you! |
Atat timp cat va exista mentalitatea asta "one or the other" nu va exista echilibru in forta. :D
|
Originally Posted by Danica:
si mie mi s-a parut slab asta. evident ca mana care tine sabia laser e cea mai expusa taierii dar totusi, parca prea multe maini taiate. sa vedem -> darth maul - naspa.nu i se taie mana dar il nenoroceste obi wan. efectul ala, cand e in 2 bucati si cade in hau, e infect. dooku -> tare decapitarea dar era nevoie sa-i taie mana intai? anakin -> i se taie mana de 2 ori in toate 6. luke -> no comment singurul care moare tare e qui gon. simplu, usor, frumos. fara nici o amputare. |
Cand si-a pierdut Luke mana in ESB era ceva... era ceva. Aproape ca-i simteai durerea.
Dar acum este asa... ca-n reclama aia la nu stiu ce bautura din State. Isi pierde unul piciorul si: "It's nothing. Let's go get a lemonade." Doamne ce mi-a placut expresia lui Dooku cand a zis Palpy kill him. o_O "WTF!?!?!!?" |
Se faceau zvonuri ca Lucas ar face un remakuri din 4 si 5 si oricum daca rezolva,parerea mea n-o sa aiba succes.
|
Da, dar tot outcome-ul nu dovedeste ca Jedi aveau dreptate si ca nu trebuie sa get romantically involved, ca it clouds your judgement? Ca de fapt, daca Anakin nu ar fi trecut la Dark Side, si lucrurile si-ar fi urmat cursul normal, nu se stie daca Padme nu ar fi trait. Ca de fapt ea loses her will to live din cauza lui Anakin-now-a-Sith. Si el, desi baza era deja acolo (aroganta, spirit de fronda, ambitie etc), daca nu ar fi fost innebunit de "premonitia" ca moare Padme, nu ar fi snapped to the Dark Side. Si ce sfat ar fi trebuit sa ii dea Yoda, vazandu-l asa tormented, si de fapt avand el ceva presimtiri in legatura cu directia spre care se indreapta Anakin, pt ca atunci ca Obi-Wan se uita inregistrarile de security ca sa vada cine i-a ucis pe younglings, Yoda stie deja cine. (a propos, asta e singurul moment cand Ewan joaca prost - adica vede ca ucenicul lui, care ii era ca un frate, a devenit Sith si i-a omorat pe copii, si singura lui reactia este 'I can't watch this', cu o expresie imobila. Trebuia mai bine exploatat momentul.) |
Pana la urma Anakin ii spune lui Padme ca pot conduce galaxia impreuna, aratandu-ne adevaratele lui intentii. The Dark side exista deja in el. Era destinul lui. De aceea el este cel care a adus balance to the force. Pentru ca reprezenta atat the dark side cat si the light. Dorinta de a o salva pe Padme era doar o scuza sa se manifeste astfel fara ca propria constiinta sa-i faca probleme. Insa dragostea asta a fost adevarata, si datorita ei s-au nascut Luke si Leia care pana la urma il vor aduce pe calea cea dreapta. Pana la urma dragostea l-a salvat.
:love: Cel putin asta alege sa creada the hopeless romantic in me. :love: |
|
Un articol din "NY Times", ceva mai dificil pentru spectatorul obisnuit, despre muzica lui John Williams din acest "Revenge of the Sith":
http://www.nytimes.com/2005/05/23/movies/23tomm.html? Merita citit. S-ar putea sa fie nevoie sa va inscrieti pe site... P.S.: Box-Office results... Estimare S.U.A.: $158,5 milioane (record!) Estimare worldwide: $303,2 milioana (aproape de trei ori bugetul filmului) S-au scos... |
nu ma mai inscriu? ce zice acolo in mare? e de bine?
50 de milioane in prima zi e 'revoltator', cu 10 milioane mai mult decat shrek 2. 124 in 3 zile, mai mult decat 114 ale lui spider-man. si 158 in 4 zile este un record, nu uita, pg-13. lord of the rings a avut audienta generala. dar totusi, hayden christensen n-are voce, e cabral pe fatza. |
hm. mie imi place sa cred ca vader pur si simplu intre imparat si luke, l-a ales pe luke, nu ca s-a intors pe calea cea dreapta. hai sa zicem ca asta ii place sa creada villain-ului din me. |
^ nu vrea sa supar villain-ul din tine :D , dar Anakin ii spune lui Luke: "You were right about me. Tell your sister you were right. "
:(( :? |
pai zice asta legat de replica lui luke : "my father is truly dead" :D
serios acuma, stiu ca in final, teoretic, vader se intoarce la light side. doar ca e putin cam aiurea. cand light, cand dark, cand light. stick with your choices damn it. |
Originally Posted by Longshot:
Teoria mea este ca amandoua fac parte din natura lui si de aceea el este the ONE la care se referea profetia aia dementa. :P |
@ lady skar
TEMA filmului este dragostea. Totul se intampla datorita faptului k Anakin o iubeste atat de mult pe Padme incat e in stare sa preia controlul asupra galaxiei numai ca sa stie ca o va putea iubi. Nu sunt de acord cand zici k iubirea ptr Padme a fost doar o scuza. Nu e deloc adevarat. @ longshot in varianta "remastered" knd Vader il ia pe sus pe imparat si se electrocuteaza aparea adevarata fata a lui vader ... un schelet kre zici ca e luat din jocurile cu zombie. Acolo toata rautatea lui dispare. Dupa cum am zis gresheala imparatului din ESB este ca ii spune lui Vader k Luke e fiul lui si sa "search ur FEELINGS lord vader and you will know it to be true" ... Un sith nu tre sa apeleze la sentimente... si de aici the "fall" to the light side incepe ... mai intai prin faptul k il vrea pe Luke alaturi de el sa conduca GALAXIA. despre ROTS mai am de spus ceva despre scena de pe balcon. "so love has blinded you ? ... you're so beautiful because i'm so in love with you" ... asta e lingvistica curata si nu reiese decat ca ea e frumoasa doar k o iubeshte el ... altfel era nashpeta. @ minrep sa ne dai si noua paste la articolu' ala la kre toata lumea a zis k nu merge citit ... @ chantal aberezi de nu mai shtii cum te cheama ... "i can't watch this ..." ptr k il durea ... si apoi il implora pe Yoda sa se duca sa-l omoare el pe Palpatine pentru ca nu il poate infrunta pe Anakin ptr ca ii este ca un frate. De asta incearca sa-l si salveze dar e prea tarziu cand vede ce ii face lu' Padme si el zice k "he stands for the Republic , for democracy" ... |
Originally Posted by bill_the_butcher:
Fiecare replica din punct de vedere al intonatiei si al tonalitatii a fost in parte analizat sa iasa asha cum master Lucas a dorit. fapt pentru care a angajat un "dialogue trainer" care a lucrat cot la cot cu el si a scos din actori ce a vrut el. Acest lucru poarta meritul pentru "jocul" lui Ewan care a impresionat prin lejeritatea cu care a readus personajul lui old Ben Kenobi in ROTS. In momentul in care Anakin vb de "we will rule the galaxy together" ... si are vocea calma si subtire - la fel. Pare penibil dar nu e deloc. Tot ceea ce este in film nu este intamplator. Asha a vrut Lucas sa iasa filmul si asha a ieshit. il doare pe el in cur de noi. Uitatzi-va vcatzi bani a scos. Shi ca sa mai dau un exemplu - scena in care Anakin intra in "birou" la viceroy Gunray (scena avea initial o mashinutza neagra care intra in birou inaintea lui) ... intr-un interviu difuzat ... a aratat cum lui nu i-a convenit acest lucru si dintr-o mashinutza - a scos 5-6 care merg in directii diferite. Un exemplu simplu, foarte nesemnificativ dar care l-a multumit foarte mult pe Lucas. YOU JUST CAN'T ARGUE WITH THAT. |
Dragostea pentru Padme este adevarata dar nu este in nici un caz cauza decaderii lui. Asta este tot ce voiam sa demonstrez.
Anakin ar fi trecut la dark side indiferent daca era indragostit de Padme sau nu. Dar relatia asta a dus la ultimatum-ul lui Yoda si restul e istorie. |
Yoda:" Fear of loose is a way to the dark side. Death is a natural part of life. Attachement leads to jealousy. The shodow of greed that is. Train yourself to let go of everything you fear to lose." Nu mi se pare ca suna a ultimatum. Eu sunt sigur ca Anakin a trecut to the dark side numai pt a o salva pe Padme! |
"It's all a matter of your point of view"
Este marfa ca Star Wars lasa atata loc pentru discutii. |
Articolul la care m-am referit mai sus... E un pic cam tehnic (si cam lung --- de aceea nu i-am dat diredt copy-paste), dar iti lasa o idee generala despre muzica din "Sith", sursele de inspiratie etc.
Emotions of 'Sith,' Carried by Score By ANTHONY TOMMASINI Published: May 23, 2005 hough there are vocal dissenters, most film critics and "Star Wars" buffs seem pleased with the last installment of the epic, "Episode III - Revenge of the Sith." George Lucas has received his highest praise since the first "Star Wars" film in 1977. Some critics have even conceded significant improvement in the acting of the handsome Hayden Christensen as Anakin Skywalker. But the member of the creative team whose contributions are largely being taken for granted is the composer John Williams. Music plays almost throughout the entire movie, and much of the emotional resonance critics are finding is stoked by Mr. Williams's surprisingly subdued and murky score, especially during the scenes of intimate human drama, such as they are. If you get involved in the fretful exchanges between Anakin and his love-struck young wife, Padmé (Natalie Portman), or if you are hooked by the dilemma of the Jedi master Obi-Wan Kenobi (Ewan McGregor), who yearns to believe in his disciple Anakin but senses the young warrior's rebellion, Mr. Williams deserves much of the credit. Although Mr. Williams became a household name for "Star Wars" in the late 1970's, many critics poked fun at him for the comic-book excess of his scores. True, he was no Bernard Herrmann or Elmer Bernstein. But even in Mr. Williams's pre-"Jaws" days, when he was churning out disaster-flick music ("The Towering Inferno"), his work was thoroughly professional. At a time when synthesized film music was ascendant, he re-embraced the symphonic film score. Still, with all their bombastic blather, the early "Star Wars" scores invited kidding. Mr. Williams has grown since then. The score to "E. T." shifted mood effortlessly, from tenderness to wonderment to opulently lyrical and unabashed emotion. In "A. I." Mr. Williams made savvy use of metrically fractured rhythmic writing and percussion instruments to evoke the android world. The music during the film's "Hide and Seek" sequence, when the robot boy David plays games with his adoptive mother, who at this early stage of the story is still smitten with him, is especially ingenious. Built from gentle melodic riffs, including children's piano-practice tunes, quizzical harmonies and asymmetrical phrases, the music is at once beguiling and unsettling. The score to "Catch Me if You Can," in keeping with its story about an ingenious young charlatan, is like jazzy, elusive chamber music. Here Mr. Williams proves adept at the less-is-more approach to film scoring. Mr. Williams, with his suction-cup ear, has always been better at evoking existing styles than at conveying an original voice - a voice like that of Thomas Newman, the classiest current film composer, whose richly harmonic and often quirky music ("The Shawshank Redemption," "Finding Nemo") is unmistakable. Still, evocation is one way to practice the film music craft, and in "Revenge of the Sith" Mr. Williams demonstrates his acute evocative skills. The film begins, as it must, with his swashbuckling "Star Wars" theme playing as the credits roll by. But soon into the story (the second track on the Sony Classical recording of the score) you hear the haunting music for "Anakin's Dream." Seized with nightmarish premonitions that his pregnant wife will die in childbirth, Anakin sleeps fitfully while the quietly ominous music stirs primordially in the background. There are hints of Ligeti-like atmospherics (surely Mr. Williams's homage to "2001") and echoes of Samuel Barber in the pungently chromatic harmony. A lacy theme is passed back and forth between solo string instruments. You may not remember this elusive melody when you leave the theater, but it conveys Anakin's inner doubts and longing for repose. In an episode called "Battle of the Heroes," Mr. Williams has his "Carmina Burana" moment, complete with pummeling rhythms and a distant chorus intoning mournful ah's and ritualistic oh's - a hokey device. In "Palpatine's Teachings" he evokes, or so it seems, Tibetan Buddhist chanting, with sustained moans in low male voices, tinkling percussion (like finger cymbals) and ruminative string writing. The whole "Star Wars" epic has been likened to Wagner's "Ring" cycle. In the earlier films Mr. Williams certainly adopted the Wagnerian technique of using identifying themes (leitmotifs) to mark the appearances of specific characters, symbols and plot lines, though in the most thumping and heavy-handed way. In the new film, when Anakin is on the brink of becoming Darth Vader, you know what's coming, and it comes: the treading "Darth Vader" theme, as much a trademark of the "Star Wars" enterprise as Han Solo action figures. But in general, Mr. Williams uses the leitmotif technique with greater subtlety here. Hints of themes thread through the score - in inner voices, in wayward bass lines. There is even an episode called "The Immolation Scene," an overt reference to Wagner's "Götterdämmerung." Having lost the ultimate light saber duel to Obi-Wan, Anakin starts slipping into a molten pool of volcanic muck. The Jedi master watches in despair as he allows the student he once loved, the chosen one who has turned to the dark side, to meet his fate (or so he assumes). Mr. Williams sensitively underplays this scene, writing wistful, aching music, a sort of sci-fi Sibelius. The score is marred by formulaic bits. I wish Mr. Williams didn't signal every scene change with an orchestral crescendo. But since the story is told in innumerable scenes that come and go abruptly, Mr. Williams may be hoping that a sudden rush of intense orchestral music will make the constant scene shifts seem inevitable. Some film composers command your attention - with sweeping grandeur (Maurice Jarre's score for "Lawrence of Arabia"), with wistful lyricism (Elmer Bernstein's melancholic music for "To Kill a Mockingbird"). Mr. Williams is at his best when he thinks no one is paying much attention. His concert pieces, like "Soundings," composed for the opening of the Walt Disney Concert Hall in Los Angeles, tend to be bustling, extroverted and eager to please. But film music can offer a composer an artful way to stay in the background. Mr. Williams practices that art admirably in "Revenge of the Sith." |
Am gasit o lista cu scenele sterse la montaj. Las lista in engleza pt. ca multi dintre voi am vazut ca nu au nevoie de traducere :P
6, 7, 8-14, 25, 30, 32, 37-41: FedCruiser scenes cut (Grievous killing Shaak Ti, the Jedi using their lightsabers to escape GG, underwater swim, climb through shaft, many of R2's hangar gags, many Palpatine cliffhangers) 48: Mace greets Palpatine and the Jedi right after the crash-landing 56: Yoda, Obi-Wan and Mace discuss the Dark Side in Yoda's quarters 60: Bail and fellow Senators speak about the Senate 68-69: Obi-Wan tells Padme of his worries about Anakin and that he nows they're in love 71: Meeting with Organa, Mon Mothma and Padme 73: Anakin informs Palpatine that Obi-Wan soon will have Grievous' head 74: Jar Jar greets Anakin at Senate 75: Anakin confronts Padme 76-77: Republic cruiser arrives at Utapau 83: Obi-Wan chooses his lizard, Boga 86: Mace talks to Yoda on Kashyyyk, telling him of his plans to arrest Palpatine 88-89: Padme presents to Palpatine the Senators' petition 93: Utapau windmill 121: "crazy" Yoda and Chewbacca ambush an AT-ST 176: Yoda lands on Dagobah Poate aceste scene le vom vedea in varianta de DVD. |
|
@longshot mentionai k pe Utapu system ... Grevious se reparase. El tusheshte pana in momentul in kre il provoaca pe Obi Wan la duel. |
|
Dupa cum cunoastem din episoadele urmatoarele,trebuia sa se intample lucrul asta.Padme a murit din cauza lui Anakin ca a strans-o de gat fara maini,ci cu puterea lui de jedi.Oricum,cel mai tare dintre toate a fost filmul si multe scene de actiune. |
Originally Posted by Gaandalf:
nu am mentionat. am spus ca asa mi s-a parut. daca tu l-ai revazut si inca tuseste atunci e totul clar. my bad. |
@Gaandalf http://www.superherohype.com/forums/...d.php?t=170874
sau pe www.theforce.net Jedi intr-adevar nu au cosmaruri (Anakin ii spune asta lui Padme in Episodul II dupa ce are viziunile cu mama lui) Si eu mi-as fi dorit sa-l vad pe Qui-Gon, dar adevarul e ca ar fi prelungit finalul care oricum e multiplu. |
@Gandalf
Nu "aberez de nu mai stiu de mine", asta era parerea mea, careia i-am adus si argumente, si scopul acestui forum este de a-ti spune parerea despre filme, in acest caz unul care imi place chiar foarte mult. Nu consider ca o astfel de atitudine ostila este constructiva. In rest, mai vroiam sa spun ca sunt de acord cu Lady_Skar, desi pragmatic vorbind, eu cred ca Anakin ar fi cazut oricum, si fara premonitiile cu Padme. Se indrepta catre asta demult. Si nu inteleg, asa cum a scris cineva mai sus, cum a adus el pana la urma balance to the Force? Fiind intai good, dupa aia bad si iar good? This is oscillation, not balance. Asa ca, please explain. |
Nici un eventually. Asa s-a si intamplat. :) In ROTJ. Faza cu balance-ul este foarte ciudata. Am auzit eu tot felul de teorii dar uite care este parerea mea: Si dark side si light side existau in Anakin. INSA, pana in ROTJ el intotdeauna si-a negat total una dintre aceste parti. Cine a vazut Clone Wars stie. Ii spune lui Obi Wan: "I will not fail you master." "No Anakin, don't fail yourself." El isi nega total intunericul din el. Apoi cand a trecut over to the darkside, si-a negat total lumina ca sa zic asa. De aceea nu exista echilibru. In ROTJ insa a acceptat faptul ca exista si dark side si light side. Nici o alta fiinta de pana atunci nu acceptase acest adevar. Ca una nu poate exista fara cealalta, de aceea Forta era dezechilibrata. |
Box-office-ul romanesc (*ha-ha*) e un pic dezamagitor:
34.360 spectatori 3.789.646.588 lei 131.502,76 $ Primul de anul acesta si una dintre cele mai "mari" intrari din ultimii ani, dar tot mi se pare mai putin (iar daca nu ma insel, Ep. II s-a descurcat ceva mai bine). |
Mie mi se pare supermult pt. 4 zile de rulare. :?
Mondial a intrecut deja Spiderman 2 si Shrek 2 ca incasari in week-end. “Atacul clonelor” cu incasari de 110 milioane de dolari in primele patru zile de la lansarea in America. In Romania nu am gasit cat a facut. |
:o 4 Miliarde(aproape) intr-un weekend.E prea mult.A depasit la noi granitade 2 miliarde maximul parca.O sa fie filmul cu cele mai mari incasari din lume in 2005.Si pe 2 Harry Potter 4 :P
|
bre, daca tot am vazut filmul, nefiind nici fan si nici cu memoria nu stau prea bine, am si eu o intrebare.. :?
silueta lui Palpatine cu gluga pe cap si "tarat", apare as such in film la un moment dat, cand zice ca are el pe cineva in vizor ca viitor asistent... inainte de "transfigurarea" Cancelarului dupa lupta cu Samuel L jackson; how wuz that!? erau doi? iar daca e una si aceeasi persoana, era dedublat tot timpul, sau a fost scapare de montaj aiurea? |
Daca te uiti cu atentie ai sa vezi pe sub gluga figura inca intacta a lui Palpatine-de altfel asta e postura lui ca Sith Lord pe tot parcursul seriei noi-e mereu ascuns sub gluga caumfland cealalta identitate cu totul respectabila-senator de Naboo in TPM si Cancelar Suprem in AOTC si ROTS. Nu au fost niciodata doi, ci unul singur un politician originar de pe Naboo care s-a covertit la Partea intunecata a Fortei si ajungand in frunte Republicii-simbolul democratiei sustinuta de Jedi a transformat-o in Imperiu si a obtinut astfel razbunarea mult asteptata de Sith, care aveau demult o problema cu organizarea politica a galaxiei si cu dogmatismul Jedi-a se vedea Knights of the Old Republic 1&2:P
|
Si cum tot se discuta Ep 3 in pro si contra cu riscul de a repeta ceea ce s-a zis deja o sa-mi arunc si eu parerea :P
De bine: 1.Muzica lui Williams-seems to get better with every movie he makes 2."Travelling-ul spatial" de la inceput cu cele 2 navete ale lui Obi si Anakin 3. Jocul impecabil al lui Ian McDiarmid-a true Sith... :lol: 4. Montajul cu Ankin si Padme care se privesc pe fereastra de la distanta cu muzica insinuandu-se nelinistitor si secvential pe fundal+ desfasuarea majora atat a temei muzicale cat si a tragediei ce urmeaza din nou in montajul alternativ cu distrugerea templului Jedi si a Maestrilor pe diverse planete 5. Geniul imaginativ al lui Lucas care creeaza o multime de planete noi with a really amazing look :w00t: 6. Senzatia de realism tangibil a Coruscanatului cel putin 7. Dubla confruntare finala in oglinda: Obi/Anakin, Yoda/Palapatine 8. Monatajul pe tot parcursul filmului si evident efectele speciale oarecum de asteptat :D 9. Tying up loose threads 10. Ewan excelent from beginning to end, Hayden ....almost in most places De mai putin bine: 1. Jocul plat al lui Natalie Portman-o fi de vina dialogue coach-ul? ;) plus ridicolul replicilor de dragoste- din pacate nici o schimbare fata de Ep 2 2. Reactia patetica a lui Anakin/Vader din final cand afla de moartea lui Padme-oricare ar fi explicatia scena putea fi realizata intr-o maniera mai discreta si emotionala 3. Expedierea unor aspecte psihologice si filozofice-altminteri e primul film cat de cat profund care contureaza mai bine personajele si nu as vrea sa-l critic pe aceasta cale. ci chiar sa-l felicit-sunt convins ca din motive de incadrare in timp si eficienta dramatica 4. Omiterea catorva scene esentiale pe care le-am regasit in mare parte in lista scenelor cazute la montaj postata mai demult asa ca poate..poate le vom vedea pe dvd un Director's Cut ceva All in all, my favourite impreuna cu Empire Strikes Back...inca nu m-am hotarat care pe care... :D |
Deci no offence to the fans, da` Star Wars III SUCKED BIG TIME! 1). Groaznic de incet se mishca actziunea, traiasca plictiseala in trei ore shi 10 minute sau cat dreq are. 2). Same bla bla bla, yadda, yadda, yadda... 3). The script sux!!! What the HELL was that?! What was so great anyway? Sincer... ? Toata lumea, "wow, ce super film, cel mai tare dintre episoade... wow". Wow, my @$$!!! Doua lucruri mi-au placut totushi, the one and only Yoda, that into the exile must go, fail he has... FINALLY!!! Shi shoparla aia urlatoare a lui` Kenobi. That's it! Filmu`nu e necesar vizionat in sala de cinema, nu de alta, dar se dau banii degeaba pe bilet. Downloadu` de pe net shi la computer e destul... :sick:
|
uau demona,ce de cuvinte de lauda la adresa SW3. :lol: am vazut si eu aseara filmul si cam aceasi parere am ca si tine.nu stiu de ce,dar nu a fost nimic din ce m-am asteptat.multa lume mi-a zis ca e foarte ca lumea filmul,dar nu a fost.parca si efectele speciale au lasat de dorit.nu stiu,dar nu se ridica deloc la nivelul asteptarilor. :hmm:
|
Originally Posted by Akasha:
Are alte chestii demne de observat filmul dar efectele speciale ? Esti chiar proasta. @ lady Skar am comparat faza cu ultimatum-ul lui Yoda ... si ai perfecta dreptate. Bate la ochi ... totushi m-am uitat in multe scene la batalia din spatiu - separat de actiunea principala si totul este PERFECT. Pana la cel mai mic detaliu - FLAWLESS! |
si va lasa loc ptr dark side... asha ca fapt divers ... a little dish on the side... in ep. IX - un mic scenariu scris si gasit pe net ... sursa puterii intunecate este distrusa... sounds like crap doesn't it ? |
Originally Posted by Demona:
Acum ridicati-va si stergeti-va la gura! Spuneti numai prostii! :x Imi pare rau pt. ton dar the Dark Side is stronger in me!!!!!!!!! |
shadow wannabe?ce ar fi sa nu te bagi unde nu iti fierbe oala?imi pare rau de tine ca nu poti sa accepti o opiniei,dar asta e problema ta.deal with it.u make me :sick: !!!
|
@Lady_Skar
Am citit articolul tau din Cinemagia. Felicitari si la mai mare! :) Am gasit doua site-uri dedicate Star Wars, care au multimedia interesanta. www.galactic-voyage.com www.scifimyke.com Q: Se gasesc in Romania Star Wars collectibles (haine, toy-light-sabers etc.)? Daca da, unde? |
De acum postezi despre film ... orice alte aberatii vor fi shterse. gresheala: Cand o executa clonele pe Aayla Sacura ... i se vad ranile de la blaster pe spate ... in cadere. Apoi next shot ... sta intinsa pe burta si trag aia in ea de nu mai shtiu de ei si ea n-are nimic pe spate. Asha se intampla cand vezi filmul de "cam" multe ori ... :D |
|
Si eu am observat. Dar doar daca te uiti foarte atent!! La prima vizionare nu mi-am dat seama. Deja l-am vazut de 3 ori (la cinema 8) )!! Nu mi-am stricat ochii pe varianta care circula pe net :P . Sincer! Asta nu e film de vazut pe monitor de 17'. Eu nu sunt de acord sa spunem ca ne-a placut mai mult un episod decat altul. Star Wars tb. luat cu totul. El a fost impartit doar pt. ca povestea este prea vasta sa poate fi spusa intr-un singur film. Si un film de 12 ore nu cred ca ar fi fost rulat in nici un cinematograf :D ! |
think again buddy boy. prin anglia au facut astia pe 15 sau 16 o avanpremiera la return of the sith, cu lucas prezent (care prob a venit doar la ep3). toate 6 filmele. a fost ceva foarte lmtd dar totusi...toate 6. brrr... asta numai pt fanatici.
|
All times are GMT +2. The time now is 08:16. |