![]() |
surprise surprise, hooper.
|
mda, cel mai naspa moment pana acum pentru mine, desi supriza nu prea e ca a castigat DGA...era chiar favorit, dar tot speram sa ia Fincher
|
S-a terminat si editia de anul asta. A fost cat de cat echitabil in sensul ca nu a castigat un singur film peste tot, chiar si pe unde nu merita neaparat.
|
Imi pare rau doar de True Grit, care a plecat empty handed. Ce o sa se mai supere Win :-))
|
Cum nu a castigat un singur film peste tot? TKS a luat scenariu, actor, regie, film. Putine sa fi reusit asta.
|
Ma refer ca sa nu fi luat fara merit, bine in afara de regie.
|
ce plictiseala de gala :)
ia zi, buticut, cate ai nimerit? din pacate eu am votat chiar in prima zi a predictiilor si nici nu mai tin minte ce-am bifat acolo. Tin minte totusi ca regia i-am dat-o lui Hooper... |
ce idioti. o caruta de nominalizari pt. true grit si nici macar un premiu. Idiotenia de Alice in wonderland a luat 2 oscaruri si o capodopera precum true grit pleaca fara nimic. Pana si mizeria suprema "the wolfman " a luat un oscar.
Ca sa nu mai zic de melissa leo, care dupa ce si-a promovat singura campania de la oscar, a aparut parca era desprinsa din "Nip Tuck" cu sute de operatii estetice. O falsa. A fost intrebata pe covorul rosu pe cine sustine si a zis ca pe "Amy Adams". Hai sa'nebunesti... nu pe christian bale? nici macar pe O'Russell la regie sau pe Marky Mark la cel mai bun film ? tocmai pe Amy adams... |
Black Swan a luat la fel de multe premii ca The Wolfman, la o adica. :D
Fara stres intr-o noapte cu o singura surpriza reala. Si niste "gazde" care chiar n-au avut nimic de oferit procesiunilor. Mi-a placut insa cum si-a formulat Spielberg introducerea la cel mai bun film si au fot cateva discursuri mai dragute. |
Borefest gala asta...
Am nimerit 18/24...ok, i guess... |
Originally Posted by StefanDo:
Zi-ne tu, ca asteptam cu totii rezultatele :D. Am spus ca nu ma culc pana nu apar :D. S-ar putea sa am undeva pe la 20, but I'm not sure...mi-e lene/somn sa mai verific cu ce am votat. Gala plictisitoare intr-adevar, din pacate s-a adeverit ce spuneau gurile rele, ca gazdele won't have what it takes. |
eu zic sa te culci, ca anuntam rezultatele dupa ce eu si gloria (care acum e la realitatea) ajungem la serviciu, deci mai pe la 12-1 ;)
|
Da saracii, Franco a fost complet insesizabil, iar Hathaway foarte stridenta, dar mereu pe langa. E si vina scenaristilor totusi, care nu le-au dat mai nimic decent cu care sa compenseze cat de cat.
|
So...
Doua chestii (probabil) inedite: - cel mai insipid cuplu de prezentatori, de cind urmaresc eu Oscarurile. Fatuca aia can't act, react or entertain. The tits are doing all the job. Billy a facut mai mult entertaining in alea 3 minute cit a vorbit, cit astia doi in toata gala. - e prima data, daca nu gresesc, cind al doilea film, ca numar de nominalizari, pleaca acasa cu mina goala. Rusine, domnilor de la Academie, RUSINE!!! Sa va crape obrazul cind cititi rindurile astea! Si inca o chestie: Kirk nu aparuse anul trecut pe lista mortilor?:-? Was the man alive on the stage? Anyway, he made me laugh... 17/24 - se putea si mai bine, dar m-am luat dupa Ebert la citeva categorii. Outguess Ebert cica.=)) L.E. Probabil singura surpriza a galei a fost la Best Cinematography. Deakins ocolit. Again. Shame. Again. |
da, destul de fada gala, franco era in alt film, anne incerca prea tare, unii prea crispati in sala, altii prea distrati, prea multe glume cu hugh jackman, prea putine oscaruri pt. inception (4)...
|
True Grit are dezavantajul ca e remake, si nu un remake dupa un film din Singapore (The Departed) , ci dupa unul american cu John fucking Wayne. Era totusi previzibil ca nu va face mare lucru. Desi si mie mi-a placut foarte mult.
Si Windom, nu mai amesteca limbile intre ele, ca iar ii da sangele pe nas lui Sergiu. |
Ma bucur ca The Social Network, nu a castigat Oscarurile importante. Dintre filmele nominalizate, cel mai mult mi-au placut The King's Speech, True Grit, The Fighter si Inception.
Anne Hathaway si James Franco au fost anosti. |
Nu inteleg ce atata nemultumire fata de True Grit. Singurele Oscar-uri la care ar fi avut sanse erau de cinematografie si scenografie, dar pana si alea erau destul de disputate, puteau merge in mai multe locuri usor. Inteleg eu ca-s fratii Coen, dar filmul lor e destul de banal, nu a castigat nimic nu pt ca e remake, ci pentru ca nu merita Sa fie multumit cu alea 10 nominalizari ca oricum sunt foarte multe, desi majoritatea sunt meritate, unele ar putea avea niste semne de intrebare (regie, editare sunet, mixaj sunet, costume... ma gandesc ca nu ar fi fost prea greu sa aiba inlocuitori la astea). Prea multa apreciere oarba pentru ceea ce e unul din cele mai fara vlaga filme ale Coenilor, te si miri cand se termina filmul ca ei l-au facut, e atat de...normal :))
|
Am facut 17/24 deci nici o sansa la premii aici dar macar l-am batut pe Ebert 17-13 si m-am facut cu un abonament pe 3 luni la mubi, unde o sa vad gratis si legal unele filme pe care le cautam de mult si care nu se gasesc nici macar pe torente. <:-P
Cat despre palmares, Academia confirma ca e o adunatura de porci cu sunca groasa care se hranesc cu "resturile de la masa omului" (asa cum ne-a invatat pe noi la gradinitza) Cele mai mari tampenii: - Tru Grit = zilch. Nici macar lui Roger Deakins in al 13-lea ceas nu ii datzi mah prapaditilor ?!?! - Tom Hooper best director. Cine mai exact este acest ***oi ? Si cu ce este el (ca si ce cara in spate sau in brate) peste ailalti 3 ? Mai ramanea sa ii dati lui David Ooh. Russell mah mascaltzonilor !! - Alice in Wonderland best art direction cand era si Inception pe-acolo (film in care art-directionul chiar duce trena si face diferenta) - The Lost Thing si God of Love la shorts. Ce nimicuri ! Toate restul nominalizarilor din categoriile lor erau peste. AMPAS = BIG FAT MEGA EPIC FAIL !! |
Originally Posted by Liviu-:
Apropo de True Grit, au fost cateva momente care mi-au placut mult in film, foarte jucause asa, dar nu seamana cu un film obisnuit al fratilor si asta intr-un sens usor negativ. Daca stau insa sa contemplez cum m-am simtit la el, tot mi-a placut mai mult decat The Fighter sau The King's Speech, ceea ce nu inseamna insa ca trebuia sa primeasca ceva in afara de cinematography, poate. |
All times are GMT +2. The time now is 07:28. |