![]() |
Pay it forward de 6 ori..deocamdata....
Mary and Max 3 ori Rock n Rolla 4 ori |
the prestige si iluzionistul da! dar vantage point nu mi se pare a se ridica la nivelul artistic al primelor! si sincer,denis quaid a imbatranit! chiar nu e unul din rolurile sa f.bune, nu ca ar avea cine stie ce in palmares...
altfel spus e un film de actiune si... cam atat!nimic sa te aduca inapoi la el... |
RocknRolaaaaaaaa ! Nu stiu cum am putut uita de asta. L`am vazut de vreo 5 ori
|
guy ritchie? hmm...da! asa mai vii de-acasa!
|
Snatch, Lock, Stock and Two Smoking Barrels, Revolver, mai sus mentionatul Rocknrolla .. big fan. Bineinteles, vazute mai mult de o data :)
|
Jason Statham era preferatul dar acum i-a cam luat fata Gerard Butler, nu?
|
O sa ii ia fata cand o sa predomine in filmele lu` Ritchie. Acum poate i`a luat`o in ochii fetiscanelor pt care revista Ciao e "fashion Bible" :|
|
Gerard Butler e pe val! o sa vina si vremea cand o sa-i fie recunoscut si talentul, nu numai calitatile fizice....
|
Dar este pe val, nimeni nu`i contesta calitatile actoricesti
|
am avut impresia ca ai pus accent mai mult pe sex-appeallul lui! mai rar combinatia intre talent si frumusete fizica....cu toate ca in ziua de azi, partea a doua se poate rezolva extrem de usor intr-un cabinet de chirurgie estetica...
|
Chiar daca nu este o capodopera am vazut ''Across The Universe'' de vreo 4-5 ori in ultimele luni .De fiecare data cind l-a dat HBO si l-am putut vedea nu l-am ratat .
http://www.youtube.com/watch?v=3TTQU7KT92U |
Originally Posted by Medicate:
Serendipity - 10 Gladiatorul - 20 Iluzionistul - 10 Nea Mărin Miliardar - 40 Filantropica - 10 Jesus of Nazareth - 20 Toate panzele sus - 30 Operatiunea 'Monstrul' - 10 I Am Legend - 5 The Bucket List - 5 A Bug's Life - 5 si lista ar mai putea continua..:D |
nu e pitbull aici sa te auda ca ai vazut nea marinul de 40 de ori....bine totusi ca nu e pokerul...
|
rrs85, un adevarat cinefil. Numai Gladiatorul insumeaza aproape 50 de ore. Pana nu de mult ne intrebam ce ne determina sa vedem un film de "cateva" ori, ce sa mai zic de "cateva zeci" de ori :))
|
Nu pot sa-mi dau seama de unde atata exactitate. Notati de fiecare data cand il vedeti? Eu nu mai stiu exact daca am vazut un film de 4 sau 5 ori, ce sa zic daca l-as vedea de vreo 20-40 de ori. Si memoria nu e una din problemele mele...
|
pai,cinefilii inraiti isi noteaza...sau poate vor sa se inscrie in guiness book,mai stii?
acuma revenind..ce-am zis acum vreo doua saptamani ,chiar nu inteleg cum poti vedea si revedea un film de-atatea ori... ti se umple paharul,te duci naibii pe camp...nu stiu! saturatia ar putea sa fie atat de mare incat sa faci si alergie,eventual... e exagerat numarul,eu asa cred! |
Starship Troopers cred ca l-am vazut de 10 ori.
|
Cu siguranţă filmul pe care l-am văzut cel mai des este Dirty Dancing.De ce? Era inainte de '89, prindeam un aparat video o data pe an (in adolescenta) si cam aceleasi filme. Multe de actiune - cu Van Damme, Stallone si Bruce Lee si Dirty Dancing. Asa ca ma uitam repetat la ultimele 2. Doar că cele cu Bruce Lee erau mai multe si nu mai stiu pe care le revedeam (depindea si de frate-meu). Iar Dirty Dancing mi-a placut si inca imi place fiindca a fost filmul romantic al adolescentei mele, fiindca imi plac muzica si dansul din film. Şi acum îl revăd cu plăcere din aceleaşi motive. Înainte de '89 sigur l-am văzut de vreo 10 ori, iar apoi de-a lungul anilor, l-am revăzut din când în când, inclusiv acum vreo 2 luni, am avut chef să mă uit la el.
Pe următoarele locuri cu aproximativ 4-6 vizionări sunt: Pulp Fiction, Lock, Stock and Two Smoking Barrels, Snatch, Meet Joe Black, Good Will Hunting... De ce? Pentru că sunt filmele mele favorite. Dintre seriale - pe primul loc e Twin Peaks pe care l-am văzut de 5 ori. S-a dat la sârbi mai întâi şi mă uitam o dată noaptea la programul de noapte, apoi după-masă la reluare. Asta a fost de 2 ori fiindcă după un timp l-au reluat. Poate am mai sărit eu nişte episoade, dar în general mă uitam. Şi apoi m-am uitat şi la români o dată. Alte seriale re-vizionate - Seinfeld, de vreo 2 ori şi Gilmore Girls - o dată la televizor şi a doua oară mi-am luat eu toate seriile şi l-am revăzut. |
subscriu la Seinfeld :D. cand eram mica si ma uitam la filme la TV le vedeam de foarte multe ori. acum ca pot alege ce film sa vad, cand si de cate ori vreau nu ma mai uit la un film decat foarte rar abia de 2 ori si asta de cele mai multe ori pentru ca se intampla sa vrea sa il vada careva si eu l-am vazut deja.
|
Originally Posted by abureala:
Eu mai rar caut sa vad acelasi film de mai multe ori, am vazut trilogia POTC de vreo 8 ori doar pentru ca a fost data foarte des la TV si asa s-a nimerit. Exceptie face Sweeney Todd, pe care intentionat si planuit l-am vazut de vreo 7 ori in decurs de 2-3 luni si pe care l-am revazut in urma cu o luna. Inca sunt in stare sa ti-l zic pe de rost aproape la perfectie :P. Bine, e si genul de film la care descoperi ceva nou cu fiecare re-vizionare. Dar sa vad acelasi film de 20-30 de ori...nici chiar asa. Revazand acelasi film pierd ocazia de a vedea altele - si asa sunt multe pe care as vrea sa le vad, dar nu apuc. De ex in loc sa vad Gladiatorul de 40 de ori, as putea sa ma uit la el doar de vreo 5 ori si restul "vizionarilor" sa le inlocuiesc cu o parcurgere a filmografiei lui Kubrick, de exemplu. Desigur, conteaza in cat timp ai ajuns la 30 de vizionari, fiindca sa zicem ca in decurs de 3 ani, cu aproximativ o vizionare pe luna a aceluiasi film, problema nu e chiar atat de grava. Dar daca te uiti in fiecare zi la acelasi film...Houstoooon!! Just so you know, sunt filme cu Johnny Depp pe care nu le-am vazut de mai mult de doua ori (From Hell) :).
Originally Posted by mr.lexutzu:
WTF?:| |
All times are GMT +2. The time now is 06:17. |