![]() |
Pune-ti o ciumpilicä.
|
păi... în primul rând, hai pe atelier în loc de cnc! ;) to change your mood şi ca să nu aibă cerberul de mutat topics. Aş avea o întrebare, două :-?
|
Rezultatele se stiu de mult, intr-adevar, ce nu se stie este data conferintei de presa si, implicit, data anuntarii rezultatelor. Se vehicula ziua de miercuri, 18 aug., dar CNC-ul nu confirma. Pana atunci, o avanpremiera la rezultate:
http://www.catavencu.ro/serbanescu_i...rie-15191.html |
|
Incredibil.
Revin Mitulescu, Adrian Popovici, Sergiu Nicolaescu, Geo Saizescu, Malaele, Jude! mediocritatea amestecata cu furtisagurile. |
pana mea, macar eu si cu sapdaru avem cel mai bun punctaj dintre toate scenariile depuse de Mediapro!
na, consolare... si, tot conform notelor pe scenariu, ne-am plasa pe locul 9 din 25 de proiecte depuse. mdea... |
uluitor!
sergiu nicolaescu&adrian lustig, un credit de un milion jumate, pentru un proiect numit "Ultimul corupt al Romaniei" X( |
X(
|
contestatii?
stie cineva daca prin contestatii se rezolva ceva? scuzati naivitatea, dar as vrea sa vorbesc cu producatorul meu si vreau sa ma lamuresc mai intai. sigur, asta daca esti intre primii trei sub linie. sunt la primul concurs si dezamagirea-i mare. :)
|
Ba e foarte credibil.
S-a schimbat ceva în România...? Scandalurile astea, Nicolaescu & Lustig, Popovici, Saizescu, atârnä în balantä incomparabil mai mult decât prezenta unor valori ca Jude si Mäläele. Mitulescu, ce-i drept, e mediocru, da... acuma, sä-i vedem si proiectul... Dar Keepy, vezi c-ai fäcut o gresealä de tacticä: Mäläele face parte dintr-o gascä aflatä în räzboi cu minimalistii, deci tu trebuie sä te bucuri pentru el. Eu mä bucur, dar nu din motive de simpatie/antipatie, ci datoritä reusitei cu "Nunta mutä". |
nu ma bucur, nici nu ma intristez pentru nimeni.
doar pentru un prieten, doi, aflati in acest concurs. cand malaele sau mitulescu se vor bucura sau intrista pentru mine, atunci pot spune ca si reciproca e valabila. |
iar in ceea ce-l priveste pe sergiu nicolaescu, dezamagirea mea este profunda.
chiar nu ma asteptam sa persiste in acest dispret profund fata de toti cei din jur. omul acesta isi bate joc de toata lumea. cum poti sa vii sa ceri (si sa primesti!!), 400.000 de euro pentru un film ce se anunta execrabil? oare ce gandeste acest om? chiar nu i-a mai ramas nici o bruma de ratiune? |
Originally Posted by keepwalking:
ihim... |
Poate că Pit avea dreptate cu notele cnc-ului, dar tot e frustrant să constaţi că după nota scenariului ai fi câştigat :(
|
Originally Posted by keepwalking:
A fost dintotdeauna megaloman, sforar, lipsit total de caracter, oportunist, escroc, nesimtit, incult si prost. De vreo zece ani, e si complet senil. Astea räspund la toate întrebärile tale de mai sus. Iar acum te întreb eu: de unde pânä unde, "dezamägire"? Cumva te-ai amägit cä va zice: "Stop, pân-aici, sunt expirat!"? |
nu, dar eram gata sa inteleg, la momentul castigarii finantarii pentru Supravietuitorul, ca vrea sa faca un film care sa-i incununeze cariera.
ma rog, ar fi fost un film ce incheia seria comisarului Moldovan, ok, e de inteles, o serie de succes, etc. la Poker, n-am mai inteles nimic, dar mi-am zis ca si-a mai permis o ciupeala, ca deh, e Sergiu Nicolaescu. dar sa persisti in aceasta batjocura, e prea mult! iar eu cred ca e constient ca filmele sale sunt proaste, dar acum le face asa, de-a dracului, sa demonstreze ca face ce vrea din CNC! |
Ai si n-ai dreptate.
NU e constient cä sunt proaste, din trei motive: - nu are discernämânt - nu cunoaste meserie - se autoaduleazä. Dar DA, persistenta în batjocurä are si o dozä de "de-al dracului" - fiindcä, în ultimii ani, tot mai mult si mai autoritare voci spun public adevärul despre el. |
Originally Posted by StefanDo:
repet, in cazul documentarelor, mi-a displacut modul in care s-a facut acea reclamatie. nu poti sa schimbi regulile in timpul jocului. documentaristii stiau bine cu cine au de-a face, inainte de a incepe concursul. sa nu-mi spuneti ca nu se asteptau la manarii, dar s-au gandit ca pilele lor vor fi mai puternice decat ale celorlalti. cu modul asta de a gandi nu se ajunge nicaieri. ori protestezi intr-un mod suficient de convingator INAINTE de concurs, printr-un boicot sau alta forma de protest, ori intri in joc si atunci iti asumi riscurile de a fi furat. |
Ce să facă ”Supravieţuitorul?” Să încununeze? O imbecilitate pentru copii cretini? Ăla-i film? =))
|
astept, totusi, protestele "noului val".
acum se va vedea coloana lor vertebrala. daca vor protesta, toata admiratia mea. daca nu, inseamna ca au cazut la pace cu sistemul, lucru care ii face la fel de culpabili. |
All times are GMT +2. The time now is 12:06. |