![]() |
Originally Posted by White1:
In Dracula , Keanu Reeves a jucat chiar foarte bine. |
Parerea ta. O chestie amuzanta:insusi Reeves a fost foarte nemultumit de prestatia sa din Dracula, pe care a pus-o pe seama oboselii excesive acumulata din filmele precedente (scuza patetica). Si inca una: Coppola(e nenea care a regizat filmul) a declarat ca l-a ales pe Keanu pentru ca avea nevoie de "a young, hot star that would connect with the girls.". Dupa reactia ta trag concluzia ca a facut alegerea potrivita:D
|
Originally Posted by White1:
Intotdeauna mi-a placut de Keanu ReevesB-) Are acel ceva care ma atrage.L-ai vazut in Point Break? |
Da, si mie imi era simpatic pana cand am crescut (mai) mare si mi-am dat seama ca e plictisitor:D Nu e nevoie sa dai "quote" la fiecare mesaj, daca e imediat dupa al meu imi dau seama ca vorbesti cu mine. Si nu, nu am vazut Point Break...inca...
|
De ce a inceput sa ti se para plictisitor Reeves?
|
:)) Pentru ca..e mereu la fel, are o fata impasibila care nu il ajuta sa exprime prea multe. Imi da senzatia ca se chinuie sa joace, e lipsit de farmec, carisma sau orice altceva de genul asta (e doar dragut, dar asta impresioneasa doar fetele). N-are nici un rol memorabil. Si pentru ca atunci cand eram mic aveam standarde mai joase, acuma am vazut mai multi actori mult mai talentati decat el, standardele au crescut si el, prin comparatie, a ramas jos de tot. Satisfacuta?
|
Incearca sa vizionezi Point Break.Poate iti schimbi parerea despre Reeves;)
|
Point Brake este unfilm foarte vechi, o sa incerc\sa il vad se pare ca merita din comentarii
|
Daca un film din 1991 e foarte vechi unul din anii 30 cum e?
|
Originally Posted by Sorin87:
sa inteleg ca filmele lui Charles Chaplin nu le-ai incercat am mai vazut un comentariu la A Beautiful Mind (2001) ca e film vechi(:|
Originally Posted by Cristina:
|
@White1
Chiar discutam zilele trecute cu cineva despre faptul ca Reeves are probleme cu expresia fetei X_X :-j |
Originally Posted by klaudya_e:
Diferenta dintre Depp si Reeves este ca Keanu Reeves arata super bine pe cand Depp nu prea. |
offf, dar de ce va luati dupa infatisare? exista actori foarte buni care nu arata nu stiu cum... si sunt mai de valoare decat Reeves
|
Originally Posted by dragonfly_drk:
De acord cu tine ;) A fost o parere subiectiva deoarece intotdeauna am avut o slabiciune pentru Keanu Reeves B-) . |
Yees! Daaa!
In sfarsit, a zis o fata ca Depp arata naspa. Hai sa nu exageram cu "naspa", dar arata ca unul din backstreet boys, unul din ala cu voce pitigaiata. |
o fi Depp urat, da joaca bine...:D
|
Originally Posted by Cristina_:
fa un top 10 cu cei mai aratosi actori ca sa-mi dau seama ce preferi. Pt mine depp e in top 5:) |
http://www.youtube.com/watch?v=RGR4SFOimlk
Ce urat e Al Pacino aici. Arata ca dracu' (hehe)...si Reeves...ce frumusel e...si la ce ii foloseste?:| |
exact white. uite, la asta ma refeream. Pacino ii da clasa. iar el, e doar un pustan care pare sa fie la casting... plin de emotii si fals. i se citeste in ochi ca nu e cel mai bun actor. dar nah... fiecare cu ce-l doare. multi se uita la filme doar pentru ca e sexy actorul. si uita sa se uite si la prestatie.:(
|
Originally Posted by klaudya_e:
1.Keanu Reeves 2.Josh Holloway 3.Ryan Reynolds 4.Ian Somerhalder 5.Paul Walker 6.Jason Lewis Am facut un top 6.Pe locul 7 ar urma James Caviezel, pe locul 8 Pierce Brosnan. |
All times are GMT +2. The time now is 11:56. |