![]() |
Originally Posted by Judex:
Judex ... de o saptamana si ceva se tot afla la 10000 m altitudine si in acelasi timp e in bucatarie facand bucate pe alese.Imi explici si mie cum reuseste ? Nu mai are vreo sora ceva ? |
=))
bine punctat. de altfel e la mintea cocosului. l.e. nu m-ar mira sa ne anuntze azi-maine ca vor avea si un copil...=)) |
facebook, yuk :-&
& daca nici dinuleasca nu a reusit sa ma convinga sa-mi fac cont acolo... ;) decit sa se bucure k e 'prietena' cu j-m frodon (lol) illo mai bine ar citi 'cahiers du cinema' - unde, in nr pe iunie, ar avea 'bucuria' sa dea peste mine... :D ps din pdv-ul meu, moda romaneasca suge, desi am inteles k cea mai interesanta este carmen secareanu... nu stiu, n-am timp de moda ro & consider k moda, in general, nu poate pasiona decit persoanele f superficiale; altfel, k spectacol de la distanta, poate fi amuzanta - vezi 'pret-a-porter' al lui altman sau 'valentino: ult imparat', documentarul vz la tiff... pps intr-unul din numerele cotidianului 'silhouettes', scos cu ocazia festivaluluui 'pasarela', am un text dspr coco chanel, unde o citez cu ceea ce a spus dspr moda: 'moda se demodeaza, stilul niciodata!' eu credeam k am spus-o eu prima data... :)) |
draga als, deci nu te-a gaurit nimeni prin sicilia sa inteleg?
hm...pacat.... in alta ordine de idei, eu sunt foarte superficila, my dear, da, SUNT SUPERFICIALA SI FRIVOLA and now what? deci eu imi cumpar Cahiers du cinema in fiecare luna si le si citesc, asa ca stai fara grija....:-* dar cel mai probabil ca la articolul tau o sa ma apuce somnul |
nu ma mira deloc draga: persoanele frivole & superficiale nu au what it takes k sa inteleaga textele mele... & nici eu nu scriu pt ele - ci pt cele 15-20 persoane in a caror opinie ma incred
elite, deh :D ps stai linistita, am mai fost in sicilia de cel putin 4 ori, iar la taormina (unde s-a filmat finalul unui mare film... dar nu-mi fac iluzii k ai sti care! :P ) nu sint mafioti, ci doar vilegiaturisti bogati |
aha, adica tu scrii pt elite iar Frodon & friends pt mase si frivolitati?
:D |
cind ii citesti tu, da :))
|
i couldn't care less - nu tin sa scriu neaparat la 'cahiers...', am solicitari si de la rivala 'positif' ;)
dar impulsul tau de turnatoare vorbeste volume :D |
dupa ce se rezolva o problema cu forumul am sa sterg ultimele cateva mesaje
|
nu, am sa fac altceva, am sa-i trimit acest link si o sa-l sfatuiesc sa te dea in judecata
=)) =)) StefDo, nu sterge ca nu ne certam, ne tachinam :D p.s. si Positif e cool |
deci va jur, azi cand veneam la serviciu, pe calea mosilor am vazut o florarie numita floraria Alex iar la 50 de metri una identica numita floraria Leo :))
=)) sunt doua chioscuri din acelea de tabla, si cu florarese tiganci cei care au traseu pe mosilor, sa se uite sa vada |
GIZAS, surely nu ne 'tachinam', pt k asta ar presupune k ne 'iubim' - or se stie k eu nu iubesc pe nimeni... :-*
ps stefan, nu-nteleg dc esti atit de intepat & mereu cu biciu (sau bitch-u)-n mina! tu ce-ai vrea, sa fie o pace si-un consens tot timpu!? ar fi superboring, trust me! cind a fost vba sa-l bannati pe suspect de bizon ati tras oblonu, acu sinteti hiperenergici... incercati o cale de mijloc :)) @illo: daca le pozezi le publicam in 'dilema' B-) altfel, sansele sa gasesti o florarie 'alex leo' sint nule... pur si simplu aceste prenume nu se 'pupa' decit in cazu meu! ;;) |
de acord cu pampalaul.
pe care sper sa-l gaureasca cat mai curand. |
Originally Posted by illotempore2002:
you should keep you fb account pentru prietenii din viata reala. cred ca am mai zis asta pe undeva. @als - chiar ieri luasem la rasfoit una din brosurile acelea de la institutul francez, cu le petit text despre coco |
ma doare-n pix de consens, va vreau on topic
unde mai pui ca va tot plangeti ca nu se vorbeste de filme pe forum |
Originally Posted by miercuri:
Miercuri, tu vbesti serios? :-/ evident ca nu inseamna nimic prietenia pe facebook, ma prosteam pur si simplu, e mai degraba vorba de faptul ca sunt fan Cahiers.... @ als & miercuri, ziceti mah de ce sunteti fericiti? sa fim ontopic, mama ma-si |
stefan, wtf are u talking about?!
aici NU se vbeste dspr filme - e un topic dspr ce face un om fericit(a) = not necessarily movies! uite, eu daca spun k sint fericit k am vz filmele lui dreyer, n-as putea avea niciun dialog cu illo - care sint convins k nu le-a vz sau, mai rau, au plictisit-o (mai ales 'gertrud' ;) )... asa k mai bine va las, ma duc la piscina hotelului 'mediterranee' (de unde se vede mediterana & etna - btw, wish u were here, in ac hotel sint jay, frank, fabrizio, boyd et tutti quanti B-), ma pun la umbra sub un parasol (k la ora asta te bate soarele-n cap) cu un minunat pessoa, comand o coca (cola) & la (dolce) vita e bella ;;) |
Well, nu toata lumea isi da seama ca prieteniile pe fb nu inseamna nimic,.. am cunoscut suficienti. :P
Si da, sunt fericita ca am apucat sa dorm mai mult de 3 ore! |
sunt fericit ca sunteti toti acolo si ca va merge bine ;)
|
hi...ce m-ai speriat, stefane, pu pu pu
@als, du-teeeeeeeeee si nu te mai intoarce.... |
All times are GMT +2. The time now is 08:31. |