![]() |
Originally Posted by illotempore2002:
|
asta nu e topic de injuraturi, daca nu ma insel.
asa ca rog administratia sa ia masuri maturoiul B-) |
|
Stimati useri,nu va e mila de acest avatar cu o bruneta ciufulita din lipsa de sampon de calitate(cine stie ce are in par,se subintelege) care se milogeste pt moderare la clasic de doua luni!?dar faceti-o si admin pe zuza.:))
|
fa care vrei un maturoi(esti samantha,sau ceva fetishuri?) nu vrei sa fi admin? eu te votez,amarato:)))))))0000
|
acesta nu e un topic de injuraturi.
rog administratia sa faca ceva. |
mititico,un mouchoir?
|
Judex,pt ca i-ai facut pe multi p-aici vaci,prosti,se poate verifica,nu pot deact sa va zic: sunteti jalnici!!!Oamnei trecuti de 18 ani va ofticati pe net!Sunteti hidosi,sunteti defecti,si neputinciosi! N-aveti decat sa stergeti tot,viata voastra e plicticoasa,neputincioasa,fara sare si piper,sunteti insipizi ,si neinteresanti.ma plictisiti teribil.
|
|
Originally Posted by Pitbull:
vai de voi cu orgoliu vost,puneti pe cine vreti mai,oricum forumu' e dus,din cauza unora ca voi,care cred ca jucariile astea second-hand sunt toata lumea. |
va faceti de ras,parol,voi ce va credeti sfanta treime a cinemagiiii.
|
Reprosul meu pt moderatorii: J,P si I,este: n-au umor,sunt catraniti si au uitat sa se distreze.Iau totul in serios,le-a placut sa-si bata joc si acum sufera ,pt ca nu mai au resurse.Cinste lor.Dati-le o tresa si o insigna,si o bere pt nenea pitbull.
|
tanti,nu ceri si tu bannarea mea definitiuva? haide,nu uita! mai mie putin imi pasa,dar calitatile nu mi le poate lua nimeni.sa nu credeti ca toata lumea va iubeste si va aproba ca ma bannati pe mine cand vi se scoala,abuziv,pt ca topicul in suturi,off topicul de la cafenea au fost inchise,sterse...Voi in loc sa atrageti lume si discutii,cu mintea cea marginita stergeti si mutati si va planjeti pe umar unul altuia:))) Super.
|
|
Nu vrei sa fii in locul Gloriei cumva?:-/ |
vaaaaaaaaaaai, ce pierdere colosala ca a fost banata permanent Pauline. ingrozitor, ce-o sa ne facem acuma?
=)) |
Da' cine-a zis, dragä, cä-i o pierdere colosalä? :|
E un simplu câstig relativ (prin vindecarea unei infectii), si nimic mai mult. |
mda, interesant! şi acum mă întreb dacă uită careva de pe acest topic, în oglindă, înainte de a-i judeca pe ceilalţi. (excepţie de la regulă fac Corinka şi Cinemania - pe ei Dumnezeu n-a putut să-i facă decât frumoşi. :-* )
ruşinică dragilor, da'ruşinciă răăăău!:-& |
Originally Posted by Pitbull:
Pitbull? What's wrong? /:) |
Nothing is wrong. ;;)
|
All times are GMT +2. The time now is 14:22. |