Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Offtopic Asylum (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95483)

Pauline Kael 25 May 2009 23:03

Originally Posted by illotempore2002:

Daca Cinemania nu vrea la Clasic, vreau eu la Clasic.

Cinemania e perfect la clasic,girafa necheaza prost.Eram sigura! bai ce oameni...de kko.Stefan nu vrea sa puna pe nimeni,nah.:D

illotempore2002 25 May 2009 23:03

asta nu e topic de injuraturi, daca nu ma insel.
asa ca rog administratia sa ia masuri

maturoiul
B-)

Pauline Kael 25 May 2009 23:04

Pit, I beg to differ.
uneori e ok sa se ia o mica pauza de la In suturi....ai dreptate, rolul lui e sa adune toate dejectiile Vacii Nebune, dar chiar si in Fight Club baietii mai luau o pauza (si erau barbati, nu vaci nebune)

fai strambo,esti off topic,nu te mai milogi pt moderare,ce vrei sa-l inscaunezi pe marx p-aici,ca doar esti marioneta lui?

Pauline Kael 25 May 2009 23:05

Stimati useri,nu va e mila de acest avatar cu o bruneta ciufulita din lipsa de sampon de calitate(cine stie ce are in par,se subintelege) care se milogeste pt moderare la clasic de doua luni!?dar faceti-o si admin pe zuza.:))

Pauline Kael 25 May 2009 23:07

fa care vrei un maturoi(esti samantha,sau ceva fetishuri?) nu vrei sa fi admin? eu te votez,amarato:)))))))0000

illotempore2002 25 May 2009 23:08

acesta nu e un topic de injuraturi.

rog administratia sa faca ceva.

Pauline Kael 25 May 2009 23:09

mititico,un mouchoir?

Pauline Kael 25 May 2009 23:19

Judex,pt ca i-ai facut pe multi p-aici vaci,prosti,se poate verifica,nu pot deact sa va zic: sunteti jalnici!!!Oamnei trecuti de 18 ani va ofticati pe net!Sunteti hidosi,sunteti defecti,si neputinciosi! N-aveti decat sa stergeti tot,viata voastra e plicticoasa,neputincioasa,fara sare si piper,sunteti insipizi ,si neinteresanti.ma plictisiti teribil.

Pauline Kael 25 May 2009 23:23

Pit, I beg to differ.
uneori e ok sa se ia o mica pauza de la In suturi....ai dreptate, rolul lui e sa adune toate dejectiile Vacii Nebune, dar chiar si in Fight Club baietii mai luau o pauza (si erau barbati, nu vaci nebune)

Daca Cinemania nu vrea la Clasic, vreau eu la Clasic.

Cinemania, hai la Clasic. te vrea mai multa lume, me included.

Numai hai sa dezmortim putin atmosfera acolo, Classic is alive, although....classic.

Ce e asta??????De ce ii atribuiti fatucii asteia chestii ce eu le-am scris? mai....cautati-va.:D

Pauline Kael 25 May 2009 23:25

Originally Posted by Pitbull:

OK, atunci voi doi acolo ar fi OK, si Illo sä ia si Clasicul.

Pt ca illotempre s-a oferit,eu o prpun admin,o propun moderator pe tot siteul,iar Gloria si Stefan care trudesc cu recenzii,cronici(nu agramate cum stim noi pe cineva care s-a dat in stamba pe liternet la atelier) sa-si dea demisia.
vai de voi cu orgoliu vost,puneti pe cine vreti mai,oricum forumu' e dus,din cauza unora ca voi,care cred ca jucariile astea second-hand sunt toata lumea.

Pauline Kael 25 May 2009 23:26

va faceti de ras,parol,voi ce va credeti sfanta treime a cinemagiiii.

Pauline Kael 25 May 2009 23:31

Reprosul meu pt moderatorii: J,P si I,este: n-au umor,sunt catraniti si au uitat sa se distreze.Iau totul in serios,le-a placut sa-si bata joc si acum sufera ,pt ca nu mai au resurse.Cinste lor.Dati-le o tresa si o insigna,si o bere pt nenea pitbull.

Pauline Kael 25 May 2009 23:38

tanti,nu ceri si tu bannarea mea definitiuva? haide,nu uita! mai mie putin imi pasa,dar calitatile nu mi le poate lua nimeni.sa nu credeti ca toata lumea va iubeste si va aproba ca ma bannati pe mine cand vi se scoala,abuziv,pt ca topicul in suturi,off topicul de la cafenea au fost inchise,sterse...Voi in loc sa atrageti lume si discutii,cu mintea cea marginita stergeti si mutati si va planjeti pe umar unul altuia:))) Super.

Pauline Kael 25 May 2009 23:41

NU E un repros pt moderatori, dar nu mai am unde sa postez ca s-au inchis topicruile (nevoie fiind).

Deci, Pitbul & Stefan Do, Cinemania si Redman mai fusesera propusi pt Clasic, nu stiu, au declinat oferta?
Ca nu i-am auzit sa zica Nu. Daca nici unul dintre ei nu vrea la Clasic, atunci ma bag.

e azecea oara cand ceri asta.nu ti-e sila sa te milogesti? n-ai pic de demnitate,frumos! Pai sunt atatia care ar merita,care nu mai posteaza din cauza unora ca voi...e ridicol sa ceri intr-una sa fii moderator,e ca si cum te-ai duce la shef si ai sta in genunchi pt promovare...Succes fetica,oricum nu e un titlu de glorie,nu compensezi lipsa de atentie din viata reala:)

Pauline Kael 25 May 2009 23:45

NU E un repros pt moderatori, dar nu mai am unde sa postez ca s-au inchis topicruile (nevoie fiind).

Deci, Pitbul & Stefan Do, Cinemania si Redman mai fusesera propusi pt Clasic, nu stiu, au declinat oferta?
Ca nu i-am auzit sa zica Nu. Daca nici unul dintre ei nu vrea la Clasic, atunci ma bag.

Sa se traga la sorti.
Nu vrei sa fii in locul Gloriei cumva?:-/

illotempore2002 26 May 2009 18:39

vaaaaaaaaaaai, ce pierdere colosala ca a fost banata permanent Pauline. ingrozitor, ce-o sa ne facem acuma?
=))

Pitbull 26 May 2009 18:50

Da' cine-a zis, dragä, cä-i o pierdere colosalä? :|
E un simplu câstig relativ (prin vindecarea unei infectii), si nimic mai mult.

Dragomara 26 May 2009 19:25

mda, interesant! şi acum mă întreb dacă uită careva de pe acest topic, în oglindă, înainte de a-i judeca pe ceilalţi. (excepţie de la regulă fac Corinka şi Cinemania - pe ei Dumnezeu n-a putut să-i facă decât frumoşi. :-* )

ruşinică dragilor, da'ruşinciă răăăău!:-&

illotempore2002 26 May 2009 19:58

Originally Posted by Pitbull:

Da' cine-a zis, dragä, cä-i o pierdere colosalä? :|

Pitbull? What's wrong? /:)

Pitbull 26 May 2009 20:10

Nothing is wrong. ;;)

All times are GMT +2. The time now is 14:22.