Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Alex Leo Serban (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95278)

illotempore2002 27 Apr 2009 14:57

si ALS a zis ca poate demonstra oricand ca e idiot. bai ce ma enervati!

umori putride e un termen sem-medical la fel ca si idiot

StefanDo 27 Apr 2009 15:02

ok, si daca als se mai apuca sa scrie chestii de-astea, am sa i le editez

si dupa aia o sa zica "da' pe-ale lui suspect de bizar de ce nu le-ai şters, vezi că nu e corect?!?"

şamd şamd şamd

aşa că hai s-o lăsăm baltă

illotempore2002 27 Apr 2009 15:04

ai dreptate. chestia e ca acu vine ALS si posteaza :D

StefanDo 27 Apr 2009 15:06

nu cred :)

dar dacă da, îl invit să respecte regulamentul şi să uite vechile disensiuni copilăreşti

illotempore2002 27 Apr 2009 15:07

crede-ma!

StefanDo 27 Apr 2009 15:08

vom vedea

Pitbull 27 Apr 2009 15:11

Da, si eu presimt cä Leo va räspunde mai curând decât ne asteptäm... ;)

illotempore2002 27 Apr 2009 15:15

eu il astept. mai mult ca sigur s-a suparat umpic pe mine si are sa-mi zica vreo doua. dar io il vreau pe forum, la fel ca multi altii de aici.

Alex Leo Serban 27 Apr 2009 15:15

pai hai sa dam un refresh:

http://boladenieve78.wordpress.com/2...lmul-romanesc/

marx = vanuatu; a sustinut initial k NU s-a luat de mine pe un alt blog, a-ncercat sa bage-n ceata invocind blogul polirom etc, pt k, dupa cum se vede mai sus, sa recunoasca finalmente k a intrat, da, pe alt blog & k a fost 'ironic' cu mine....

va rog remarcati 'ironia' postarii:

'pe 9 aprilie, 2009 la 10:22 pm
vanuatu
nu dragule, imi place sa te calc in picioare. te impotrivesti?'

& sa mai meditati la cit de 'normal' este comportamentul cuiva care intra pe un blog strain, hodoronc-tronc, DOAR pt a posta mesaje injurioase la adresa mea (& nu numai a mea: si gorzo a fost tratat cu dispret)... 'ura viscerala', spunea?

sau: cit de 'corect' este sa ataci noile aparitii ale unei edituri (= colectie brand new!) din spatele unui PSEUDONIM, in conditiile in care TU INSUTI COLABOREZI la o editura rivala! (ma rog, e un fel de-a spune: o editura nou-infiintata nu poate 'rivaliza' cu poliromul...)

sau - daca e sa dam rewind pina la capat - cit de 'in synch' cu realitatea poate fi cineva care ma acuza pe mine de 'impostura' in conditiile in care, in afara acestui forum, nu a auzit nimeni de el? (si asta, la o virsta la care - in general - ai cam demonstrat ce ai avut de demonstrat...)

sau: cit temei poti pune pe opinia cuiva care sustine (cu majuscule; in fine, postarea a fost stearsa, dar cei care au apucat s-o citeasca isi amintesc) ca 'nimeni nu da doi bani pe parerile tale (= mele) dspr filmul romanesc' in conditiile in care

1 mungiu m-a rugat sa-i moderez prima conferinta de presa din tara dupa palme d'or
2 porumboiu mi-a dat sa citesc scenariul celui mai recent film al sau ('politist', adjectiv'), s-a sfatuit cu mine de mai multe ori iar, cind filmul a fost gata, mi l-a aratat
3 razvan radulescu, idem (pt 'felicia...')
4 calin netzer & tudor voican = f curiosi/interesati sa-mi cunoasca opinia dspr filmul lor 'medalia de aur'...
etc

ps in fine, re: titlul cartii mele - este evident k NU este vba dspr activitatea mea de critic, ci de PERIOADA DE TIMP de la care discut dspr filmul ro, adica de la 'duminica la ora 6' incoace!
nu trebuie sa fi scris ATUNCI dspr filmele anilor 60; poti scrie ORICIND - iar un asemenea titlu va fi la fel de valabil...

q.e.d.

Pitbull 27 Apr 2009 15:16

Yote-l! :D
Ce v-am zis yo??? ;)

illotempore2002 27 Apr 2009 15:23

sunt de acord cu tot ce ai spus, ALS, argumentele sunt mai mult decat evidente si sa stii ca i le-am adus si eu in aceeasi maniera.

chestia e ca tu incerci sa-l minimalizezi pe el, sa-l transformi intr-un nimic, si el incearca sa faca acelasi lucru cu tine. Tu ai demonstrat foarte multe, personal eu cred in tine, el a demonstrat partial dar mai are de demonstrat, adica o va mai face (e si mai tanar ca tine).

oricum, e bine ca mai reactionezi. inseamna ca viscerele functioneaza cum trebuie, ca esti reactiv :P ura recirpoca va uneste! nu inteleg de ce nu va dati ignore reciproc unul altuia!

Alex Leo Serban 27 Apr 2009 15:35

eu nu il 'urasc'; nici n-as avea dc...

am vrut doar sa demonstrez (cu date & fapte) 'my side of the story'

illotempore2002 27 Apr 2009 15:37

no problem, el e baiat destept, are si el his side of the story cu argumente si fapte reale

tocmai asta e nasol, ca amandoi ati dat unul in altul.

cand am zis ca ai demonstrat, ma refeream la toate realizarile tale in materie de critica de film (nu la faptul ca ai demonstrat aici nu stiu ce)

Alex Leo Serban 27 Apr 2009 15:41

eu n-am tinut sa 'demonstrez' nimic (din pdv profesional), am facut-o doar din placere, fara vreun 'plan' & - sincer - fara niciun efort :">
ce am demonstrat AICI (= minciunile lui marx) a fost cu buna stiinta

illotempore2002 27 Apr 2009 15:42

Alex, sa inteleg ca singura metoda sigura de a te avea pe forum (postand) este sa posteze marx cate ceva la adresa ta? :)) :)) ca vad ca daca el zice ceva, reply-ul tau e garantat.

glumesc, nu mi-o lua in nume de rau!

marx 27 Apr 2009 15:43

Originally Posted by Alex Leo Serban:

marx = vanuatu; a sustinut initial k NU s-a luat de mine pe un alt blog, a-ncercat sa bage-n ceata invocind blogul polirom etc, pt k, dupa cum se vede mai sus, sa recunoasca finalmente k a intrat, da, pe alt blog & k a fost 'ironic' cu mine....

vanuatu

da draga, cum tu ai calcat in picioare un blog de literatura, am banuit ca si tu vrei sa primesti aceslasi "masaj" intestin. e ceva nefiresc?

Quote:

sau: cit de 'corect' este sa ataci noile aparitii ale unei edituri (= colectie brand new!) din spatele unui PSEUDONIM, in conditiile in care TU INSUTI COLABOREZI la o editura rivala! (ma rog, e un fel de-a spune: o editura nou-infiintata nu poate 'rivaliza' cu poliromul...)

jeez.... ce esti asa spamodic in "analogii"? editura rivala, lupta de gherila, atac frontal la mamutul polirom. dragule, in romania e nevoie de minim 10 edituri specializate pe cinema. 2-3 titluri ce provin de la alta editura nu fac decat sa bucure adevaratii cinefili, kiar nu-ti inteleg aceasta umoare.

Quote:

sau - daca e sa dam rewind pina la capat - cit de 'in synch' cu realitatea poate fi cineva care ma acuza pe mine de 'impostura' in conditiile in care, in afara acestui forum, nu a auzit nimeni de el? (si asta, la o virsta la care - in general - ai cam demonstrat ce ai avut de demonstrat...)

da draga, 2 ani de publicistica intensa si n-a auzit nimeni de mine. plus altele. tu ce facusesi pana la varsta mea? dungi pe asfalt.

Quote:

sau: cit temei poti pune pe opinia cuiva care sustine (cu majuscule; in fine, postarea a fost stearsa, dar cei care au apucat s-o citeasca isi amintesc) ca 'nimeni nu da doi bani pe parerile tale (= mele) dspr filmul romanesc' in conditiile in care

1 mungiu m-a rugat sa-i moderez prima conferinta de presa din tara dupa palme d'or
2 porumboiu mi-a dat sa citesc scenariul celui mai recent film al sau ('politist', adjectiv'), s-a sfatuit cu mine de mai multe ori iar, cind filmul a fost gata, mi l-a aratat
4 calin netzer & tudor voican = f curiosi/interesati sa-mi cunoasca opinia dspr filmul lor 'medalia de aur'...
etc

aha. e bine ca te lauzi ;) hehehe

Quote:

ps in fine, re: titlul cartii mele - este evident k NU este vba dspr activitatea mea de critic, ci de PERIOADA DE TIMP de la care discut dspr filmul ro, adica de la 'duminica la ora 6' incoace!
nu trebuie sa fi scris ATUNCI dspr filmele anilor 60; poti scrie ORICIND - iar un asemenea titlu va fi la fel de valabil...

din 1965 (anul premierei Duminicii....) nu sunt 4 decenii, draga, nici aritmetica nu cunosti?

illotempore2002 27 Apr 2009 15:45

Originally Posted by marx:

Originally Posted by Alex Leo Serban:

vanuatu

da draga, cum tu ai calcat in picioare un blog de literatura, am banuit ca si tu vrei sa primesti aceslasi "masaj" intestin. e ceva nefiresc?

Quote:

jeez.... ce esti asa spamodic in "analogii"? editura rivala, lupta de gherila, atac frontal la mamutul polirom. dragule, in romania e nevoie de minim 10 edituri specializate pe cinema. 2-3 titluri ce provin de la alta editura nu fac decat sa bucure adevaratii cinefili, kiar nu-ti inteleg aceasta umoare.

Quote:

da draga, 2 ani de publicistica intensa si n-a auzit nimeni de mine. plus altele. tu ce facusesi pana la varsta mea? dungi pe asfalt.

Quote:

etc

aha. e bine ca te lauzi ;) hehehe

Quote:

din 1965 (anul premierei Duminicii....) nu sunt 4 decenii, draga, nici aritmetica nu cunosti?

era o aproximare de 4 decenii, ce naiba cauti pete in soare si noade in papura?
esti fixist si tipicar uneori..

ALS e super titlul tau, pe bune, o miscare de marketing inteligenta.

Marx, parca te dusesesi la cumparaturi :D

StefanDo 27 Apr 2009 15:45

e clar, iar incep

leo are un drept la replica (mai bine-ar lasa-o asa), dupa care inchid subiectul

@illo
nu mai cita carnati, mai ales cand mesajul citat e chiar deasupra raspunsului :P

illotempore2002 27 Apr 2009 15:46

Stefan

Marx a raspuns civilizat. de data asta. nu fi incorect.

corinka 27 Apr 2009 15:47

Nu se poate inchide acest topic? Iar cei doi protagonisti sa scrie ceva constructiv pe celelalte topicuri, incercand sa se ignore reciproc... Va rog! :-S

All times are GMT +2. The time now is 17:35.