![]() |
cum se numeste filmul?
salut!
filmul pe care il caut eu si din care nu-mi amintesc decat actiunea, este asa: o tipa blonda, asista la momentul in care o persoana de sex fem isi abandoneaza copilul pe scarile unei case de copii (cred) intr-un cosulet, in timp ce suna la usa institutiei. Actiunea se petrece in preajma sarbatorilor de iarna... Ea se apleca, ridica copilul strigand dupa femeia care disparuse plangand in multime. Intre timp usa se deschise si femeia care ridicase copilul este invitata inauntru. Ea fiind impresionata de frumusetea/gingasia bebelusului, raspundea fara sa gandeasca asupra consecintelor, la intrebarile puse de cei care o invitasera in birou. Abia la intrebarea "Sunteti casatorita?" a reactionat, explicand ca nu ea este mama lui... Finalul este cu Happy end... cunoaste un tip dragut, copilul ramanandu-i in crestere. O faza comica este cand, tipul care era invitat la ea aude scancetele copilului ea spunand ca este al vecinilor. dupa cateva incercari de de a-l lamuri copilul iese de dupa canapeaua pe care stateau ei, defiland prin fata lor in 4 labe. Replica lui: "A spart peretele!!!!" Va multumesc. Imi cer scuze dc nu am postat in locul potrivit. |
Caut un film insa nu mai stiu cum se numea. Actorul principal este Kevin Costner(daca imi aduc bine aminte), este undeva prin razboi si in final ajunge el sa se ascunda de niste soldati intr-o masina cu un bebelus...acesta plange si ca sa nu fie descoperiti maica-sa ce era printre cei ce urmau sa fie omorati incepe sa cante un cantec de leagan. Pe femeie o omoara si dupa ce soldatii se duc mai departe K.C. ramane cu acel copil. Stie cineva?....please
|
The War (1994) - asta ?
|
din pacate nu este acesta, dar multumesc oricum
|
Originally Posted by jansic:
Daaaaa!!! Asta e. Multumesc mult! |
Unul cu actiunea intr-un food supermaket. vazut la cinema 2006,7 sau 8, cu concursuri care casier face mai multi clienti, cu binecunoscutul panou de angajatul lunii si locul secret intre baxuri de mancare la nivelul 5 pe raft unde angajatii beau si jucau carti. Un film destul de mediocru dealtfel.
|
|
da ala e filmul :)
|
Originally Posted by sarge:
|
salut caut si eu un film nu prea imi mai amintesc cine sti ce dar sper sa fie de ajuns era un negru si un alb si fac echipa nu mai stiu pe cine apara ei ori u tablou ori alceva numai stiu .imi aduc aminte de o faza merg amandoi la negru acasa si albu ii placea de sorsa a dormit o noapte la ei parca si cand sa trezit de dimineata a tras cu pistolu in perete sau nu mai stiu. mai miam amintit ca negru ala avea 2 copii mici .si mai tin minte o replica de la sora lu negru cand s-a trezit albu si a tras cu pistolu in perete a zis ca mai pateste si ea asta uneori. nu e arma mortala
|
Originally Posted by FreakDoll:
In sfarsit cautarea a luat sfarsit ! Tii, si cat de aproape am fost ! |
Caut numele unui documentar frantuzesc, probabil coproductie cu romani, care a fost difuzat acum cativa ani pe TV5 europe de ziua nationala a Romaniei, in cadrul unui program dedicat acestei zile. Din cate imi amintesc, documentarul urmareste evolutia a 3 femei (o educatoare/invatatoare la vreo 30 de ani, o bunoaca cu fata de moldoveanca la vreo 20 si una la 40 si, tunsa scurt) care s-au inscris la o agentie de matrimoniale. Toate 3 isi cautau pe cineva, tanara primea invitatii de la straini. Ultima secventa e cu invatatoarea/educatoarea care plange singura in clasa.
|
nu
|
Originally Posted by kesher:
LOL |
Originally Posted by capodecina:
|
Cred ca se referea la "bunaciune".
Asta exista, e cred, folosit de suedezii din zona Rahova-Ferentari. :D Cat despre documentarul tau kesher, poate arhiva TV5 sa-l mai aiba... :) |
am vazut un film, nu mai stiu cum se numeste, era cu doua fete, care faceau parte dintr'o "banda" .. si la un moment dat au inceput sa umble cu alta gasca din cealalta parte a orasului, sa se drogheze..si intr'un final una din ele a fost violata, iar prietenii ei au vrut sa o razbune, nestiind ca ea s'a lasat de buna voie pentru ca vroia sa intre in grupul celorlalti. cred ca era cam asa, nu mai stiu sigur :-S
|
|
asta e .. mersi mult ;;)
|
In filmul pe care-l caut, cred ca pe la inceput, unul dintre personaje intra in propria casa si-si gaseste un membru al familiei mancat de doi copii, dintre care unul statea calm pe dulapul din bucatarie, plin de sange. Acestia locuiau la marginea unei paduri/oras impreuna cu parintii si erau cu totii canibali.
Anyone? |
All times are GMT +2. The time now is 20:13. |