![]() |
California Dreamin'
|
Intotdeauna m-a enervat sunetul de studio suprapus cu pelicula, acest lucru impiedicandu-ma intr-o oarecare masura sa apreciez filmele romanesti la adevarata lor valoare. Cand a fost indepartata aceasta "problema" a aparut alta....faptul ca unele erau deprimante, altele foarte deprimante... La ora actuala am extrem de putine filme romanesti vizionate la activ, dar daca le-am vazut si pe astea inseamna ca mi-au trezit cu adevarat interesul. Filmele care m-au impresionat cel mai mult si indeplinesc criteriul acestui topic sunt fix in aceasta ordine: Restul e tacere, Nunta muta, Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii, hai si Terminus Paradis. dar vai! era sa uit de Lacrimi de crocodil, pardon de iubire =))))) forget the last part...
|
Parerea mea
Parerea mea este ca cel mai bun film romanesc de dupa revolutie incoace este 4 luni, 3 saptamani si 2 zile pentru ca a primit cele mai multe premii la mai multe festivaluri de film.
|
Greu de decis intre Moartea domnului Lazarescu , A fost sau n-a fost si California dreamin'
|
|
Cam greu de ales un singur film. De exemplu, mie mi-au placut la fel de mult vreo 3 filme : Moartea Domnului Lazarescu, 4,3,2, si Legaturi Bolnavicioase.
|
a văzut cineva Thomas Ciulei? eu am prins ceva de el acum câțiva ani, la mnac, dar am ratat începutul și nu am mai stat. un film despre delta dunării parcă.
|
ăla nu e film artistic, e documentar.
|
Ce D-zeului e ala 'film-artistic', daca nu culmea pleonasmului?!
Documentarul lui Ciulei, 'despre delta', se numeste 'Asta e'. |
nu ştiu nene, că nu am inventat eu genurile. nici pe cel al filmului documentar, nici pe cel al filmului de lung metraj, nici pe ăla de-i zice film de scurt-metraj.
iar asta e nu e despre deltă... |
Originally Posted by georgecristian1987:
cine se oferă să-l radă pe dobitoc? |
putem propune?
La bani la cap la oase....nu eeste in lista.
|
California
e singurul pe care l-am vazut |
lalalaa
ia pune mataluta mana, si look la : E pericoloso sporgersi. si dupa ce te uiti... te poftesc aici sa ne relatezi si noua ce ai inteles. |
Fiecare dintre filmele astea e diferit cu ceva.Unele sunt mai bune decat altele,unele nu le-am vazut ( :)) ),unele sunt proaste,iar unele sunt filme care mi-au placut in mod egal.Dar daca ar fi short-list-uiesc unele ar fi
California Dreamin' Moartea Domnului Lazarescu A Fost Sau N-a Fost Restul E Tacere/Filantropica (desi nu sunt pe lista) |
Moartea Domnului Lazarescu
|
"A fost sau n-a fost", Corneliu Porumboiu - din cate stiu filmul acesta a obtinut si foarte multe premii , cred ca e cel mai bun
__________________________ Alcachofa |
am votat California Dreamin' (nesfârºit)", Cristian Nemescu
|
Eu am votat "4 luni, 3 saptamâni si 2 zile"... :)
|
"4 luni, 3 saptamâni si 2 zile".
|
All times are GMT +2. The time now is 02:20. |