![]() |
@pitbull. ai indoieli privind discernamantul alegatorilor domnului traian basescu?
|
Fiti seriosi.
E diversiune toatä ziua. Voi n-aveti ochi sä vedeti? Sau n-ati aflat cä Patrulaterul Negru umblä cu cioara vopsitä, îndemând cicä "Votati DA pro Bäsescu"? Mai utiati-vä si la structura nick-ului (statistic tipicä pentru spammeri si trolli), si la ce face: se înregistreazä, vine DIRECT aici, în topicul ästa, îsi lasä mizeria si dispare. E ästa "user legitim" pe forum, cum sunt eu Felix în tutu de balerinä! Pe bune, nu e de glumä - e serios si grav! |
Citez dintr-un manifest raspandit pe strazile Iasului si care mi-a produs o anume senzatie de greata:
"Ca sa nu-l poti VEDEA, i-au interzis accesul la TVR, televiziunea platita de tine, prin abonament. Ca sa nu=l poti AUZI, i=au interzis accesul la Radio Romanie, postul de radio platit de tine, prin abonament. BASESCU vine la Iasi!!! Duminica, 13 mai, la ora 17.00, poti sa=l VEZI, poti sa-l AUZI, poti sa-l ATINGI. Daca esti de partea lui, nu sta acasa, ca nu-l ajuti! Vino in Piata Unirii, Basescu vine la Iasi pentru TINE!" Ia mai da-l in ma-sa! |
Da, dar fata de : " Sustineti-l pe basescu. Votati DA " ??? Si PSD a zis ca i se pare foarte ok sa faca zeci de mii de exemplare cu asta ca cica e "pervers". Keepwalking, e clar ca nu e in regula !!!
|
Originally Posted by Bagheera:
Dar chestia asta, cu "poti sa-l VEZI,,poti sa-l ATINGI" mi se pare aiurea de tot! Da-o incolo de treaba, dar cine e Basescu de pot sa-l ATING??? E Iisus?? E Maica Tereza? Sfintele moaste ale Paraschivei?? |
Ete, scârtz!
Astea sunt elemente de psihologiei populiste, proprii propagandei electorale. Ce vrei acum, sä facem campanie mizând pe ratiunea elevatä a poporului? Un referendum se câstigä cu VOTURI (multe!), nu cu complimentele câtorva analisti: "Vaaai, ce inteligente si rezonabile erau argumentele voastre în campanie! Ceasornic mergeau, Monser! La fel a spus si dom profesor, si doamna doctor, si vreo doi conferentiari, si... si cam atât. Bravo, succes! Aveti voturile noastre - CINCI la numär!" * * * Am mai spus, într-o paginä anterioarä. Fiti intelectuali la birou, în cabinetul de studiu, la catedrä, în amfiteatru, la bibliotecä, în salon, în cafenea, în sala de conferinte - NU IN CASA CARE ARDE! Pânä stati voi sä deslusiti sexul îngerilor si dacä Bäsescu e Maica Tereza sau nu, vä cade tavanu-n cap! |
pit
Da, dar pana una, alta, Basescu e cel care a dat foc la casa.
|
Re: pit
Originally Posted by keepwalking:
|
Prost.
Casa arde de mult. Unora le convine, cä se-ncälzesc bine la focul ästa - desi, de ochii lumii, tot zic, de saptespe ani încoace, ba cä nu arde chiar asa de räu, ba cä ei, säracii, muncesc de se spetesc s♪2 stingä focu', si da da, nici o problemä, acusica-l stingem! (In timp ce, pe furis, tot pun lemne uscate!). Bäsescu a fost primul care a pus mâna pe topor si extinctor, si a început sä stingä - drept pentru care, ei: "Vaaai, säriiiti, ne därâmä casaaa!!!" Iar în ultimele trei säptämâni, de la lovitura de stat încoace, au devenit chiar sinceri: "Da, dom'le, arde casa, ei si? Asa e democratic! Nouä ne e cald, numai asta conteazä - si voi, ciocu' mic, cä n-oti muri din asta! Sau, dacä muriti, muriti în mod democratic - cä NOI hotärâm ce-i aia democratie, nu voi, 'vä rasa-n cur de mujici!" |
va rog, priviti, amintiti-va si cutremurati-va.... asta e trecutul nostru. va rog, doar 7 minute priviti acest documentar ! http://www.youtube.com/watch?v=b-zD-fUsXa8
plange sufletul in mine, mai ! va rog sa nu va fie frica niciodata sa mergeti pana la capat. |
Originally Posted by Bagheera:
Nu cumva Basescu era ministrul transporturilor atunci? |
Pânä nu däm noi cu mucii-n fasole, nu se poate, nu?
Era director general al Inspectoratului de Stat pentru Navigatia Civilä. Din câte tin eu mine, majoritatea minerilor au venit cu trenurile. Cu vapoarele, elicopterele, navetele spatiale si teleportoarele, au venit mai putini. Ministru al Transporturilor a devenit abia în 1991, mai întâi în Guvernul Roman, apoi în Guvernul Stolojan. In 1992, când F.S.N.-ul s-a rupt în douä, a mers cu fractiunea reformistä, care a evoluat asa: F.S.N. -> P.N.D. -> P.D. Vedeti ce simplu e sä ne facem temele? Avem si memorie, avem si Google... împreunä, merg zeiss! A, si încä ceva. DACA ar fi fost implicat în vreun fel sau altul în mineriade... Atunci, acum problema se punea asa - a alege între: - fesenisti de linie durä, iliescieni, inncorijibili (P.S.D.) + acolitii lor - fosti fesenisti reformati (P.D.) Deci, e clar, da? Cu äia de sus ar vota doar trei categorii de oameni: banditii, masochistii si picatii din lunä. Cu a doua categorie, restul. |
Originally Posted by Pitbull:
|
Mie mi se pare jalnic daca am ajuns sa-l vedem pe basescu drept un fel de razboinici al luminii luptand cu fortele intunerciului oligarhist.
Da, basescu lupta singur, toti isi dau demisia de prin jurul lui, incepand cu Plesu si terminand cu claudia saftoiu. O mare gogoasa, acest basescu. Daca el e simbolul luptei contra coruptiei, emblema corectitudinii si sinceritatii, atunci asta e, ne meritam soarta. |
Basescu e scorpion!
Astia vor ceda cand 'or deveni gemenii fixisti sau cand leii vor ajunge mielusei. :P Basescu e un Achilles; Jijii e doar Vlad Tepes. :) |
Originally Posted by Neuptolem:
jiji Vlad Tepes, hm... maybe , maybe not, ca daca Vlad e si vampir, aici avem de-a face cu o prapastie in constructia ideologica si spirituala a lui Jiji. Omu' se fereste de Necuratu' :lol: |
Pai n-o va sfarsi prea bine trust-me, insa va ramane in istorie, cat despre Jijii putin imi pasa ce Alchimist-Stefano-Big-Tepes-Razboinic s-o crede atata timp cat Steaua pierde cu Dinamo. :)
|
Originally Posted by keepwalking:
Sunteti de-a dreptul inconstienti. Au sä vä lase ästia-n curu' gol, ceva ce nu se poate, si voi tot mândri veti fi cä vai, noi estem evelati, noi nu ne-am läsat amägiti de-un biet marinar, noi l-am lins în cur pe Bonbonel, care are tablouri în Zambaccian, si pe Ilici, care-i în sânge pân-la gât, si pe Vadim, care taie la unguri si stie sä rimeze, si pe Väcä, care-a halit flota (de fapt!), si pe Felix, care bäga lumea-n puscärie când era securist - cine mai e ca noi! |
Un miting pro-Basescu si unul impotriva presedintelui suspendat vor avea loc simultan, duminica, 13 mai la Iasi. Cele doua manifestatii se vor desfasura la o distanta mai mica de un kilometru.
Hai ca o sa fie misto :D Va tin la curent, cu o corespondenta de la Iasi. |
cica vor capsunarii sa le plateasca statul roman deplasarile pana la sectiile de votare. mi se pare o tampenie. atunci sa-mi dea si mie bani de benzina, sa dea lumii bani de bilete de ratb si cartele de metrou.
|
All times are GMT +2. The time now is 08:41. |