![]() |
Demnitate
Evolutionism sau creationism? |
cu evolutionismul pana la un punct, punctul de la care nu poti sa mai cobori. acolo, o fi un soi de creatie.
ce calduri mai.. vanilie sau ciocolata? :lol: |
Originally Posted by seven7seven:
ciocolata. cu masca, fara masca? |
cu masca.
rotten tomatoes sau imdb? |
Rotten Tomatoes, daca vine vorba doar de review-uri si privire critica asupra filmului.
Stalin sau Pol Pot? |
Idi Amin Dada! Pentru ca le-a ras in fata britanicilor.
Din ce ai zis tu, Pol Pot. Four Rooms sau Dr. Strangelove? |
In sens räu? Stalin, c-a omorât mai multi, si pe-o arie mult mai întinsä, si mult mai mult timp, si cu implicatii mult mai ramificate...
Casa de Orange sau Casa de Windsor? |
si totusi, intrebarea mea? :oops:
|
Sorry, ne-am nimerit simultan.
"Dr. Strangelove" Din nou: Orania sau Windsor? |
Windsor
K1 sau K2 ? ;) |
out of topic :)
deci domnu' pitbull, de cand astept raspunsul dvs. la subiectul Irresistible.. :) (scuze pentru impertinenta mea dar astazi sunt cam intoarsa pe dos,..desi actualmente am un iubit, azi mi-am revazut un fost iubit (( de fapt singurul barbat pe care l-am iubit cu adevarat pe lumea asta)) si desi credeam ca sunt o femeie cam indiferenta vreau sa spun ca m-am enervat si pe mine insami, m-am purtat exact ca o adolescenta, am "fugit" cat am putut de tare ca sa nu mai spun c-am plecat ochii de fiecare data cand ma privea..uffff) |
K1
(Off-topic: Regret, dar nu sunt sanse sä vinä nici un räspuns... Am ratat vizionarea de presä cu "Irresistible", si nu mä atrage deloc sä merg sä-l väd la cinema... Lasä - rämâne pe altä datä.) Vama sau Trupa Veche? |
Originally Posted by Pitbull:
Trupa Veche. Bach sau Offenbach? |
:x :x :x :x :x :x
Nu mai vorbesc cu tine. Bach Queen sau Stones? |
Nu, eu ma refeream la fosta Vama Veche. M-am exprimat aiurea. Queen. Ambrozie sau nectar? |
Queen, all the way!
the mars volta sau at the drive-in? EDIT: oops, sorry. tot acolo esti, cu oricare din ele. ambrozie totusi :happy: ca e mai dulce.. :huh: the mars volta sau at the drive-in? |
The Mars Volta (cu mentiunea ca nu nici una din trupe nu e in playlist-ul meu obisnuit)
Dans ungar (J. Brahms) sau Dans norvegian (E. Grieg)? |
am ascultat tot prostii in ultima vreme, si mars e ultima trupa care mi-a placut in proportie de 100%. (anul trecut era asta cred)
ATDI sunt putin emo, pre-emo, si de aia am ajuns sa-i deconsider. mars in schimb sunt niste muzicieni desavarsiti. |
:( :( :( |
pai multumim ca ne si explici cum sta treaba. data viitoare poate chiar zici ceva obscur...
noapte buna! ps: intrebarea - trei posturi mai sus |
All times are GMT +2. The time now is 12:10. |