![]() |
Azi, miercuri, 31 august 2005
Orele 17:45, întâlnire la statia de metrou POLITEHNICA, iesirea din FATA (la coltul sträzii). Mergem la SILVER_BOY, pentru repetitii si sedintä de lucru Se repetä: Scenaristul / Luptätorul Profetul / Blonda Se discutä: Toate problemele urgente, începând cu SCENOGRAFIA. Ora se mai poate decala (eventual 18:45, desi n-ar fi de dorit, cä avem mult de lucru), în functie de programul lui Silver. Voi posta în timp util schimbarea, dacä intervine (sper cä pânä la 15:00). Pentru orice alte detalii, yahoo, email sau telefon. VA ROG, TOATA LUMEA, CONFIRMATI/INFIRMATI PREZENTA, pe orice cale. |
nu pot ajuta mai cu nimic... imi pare rau...
am de lucru mult, multe ore in sir, si numai la ore ca acestea gasesc cateva momente pentru mine. insa, stiu ca este nevoie de camera mea, care este pregatita. cand doreste 16mm pot sa-mi fac loc in program, si sa ma vad cu ea. totul este sa primesc un sms, sau un telefon, pentru ca internetu pentru mine este greu acessibil. totusi, daca este MARE nevoie de mine candva, la ceva anume, precizati, si o sa incerc sa ajung, desi nu pot garanta. bafta si spor la treaba. nae |
Originally Posted by Pitbull:
ASA A RAMAS. Scutit: Cinemania In rest, se mai primesc cereri de scutire pânä la orele 15:15. (Acum e 15:12, asa cä gräbiti-vä!) |
Cerere scutire.... Sedinta la Job: se discuta viitorul firmei... am incercat sa-mi iau liber, nu am putut... sa vad cand sa termina si daca pot sa ajung dau mesaj...
|
Liber de la servici 8) . Vin si eu cu temele facute.
|
Prezenti:
Silver_Boy Obvious I.M.M. Cartman GhitzaCartitza Cornel Leonard Pitbull R.P. C.B. Ultimii doi sunt actori profesionisti, care au acceptat rolurile "Profetul" si "Pasivul". Dar cum programul lor e foarte încärcat si imprevizibil, ne vor confirma în zilele urmätoare dacä pot filma sau nu. Ca atare, deocamdatä numele lor rämân confidentiale. S-au repetat secventele programate, cu rezultate peste asteptäri. S-au discutat problemele nerezolvate, cu rezultate sub asteptäri. Dar avem solutii de rezervä (mai onorabile decât cele din categoria "compromisurilor"), asa cä nu ne vom împiedica de nici un obstacol. Säptämâna viitoare SE FILMEAZA, singura dilemä fiind între conditiile "bune" si cele "foarte bune". Joi si vineri, programul continuä în aceiasi termeni. Se cautä un spatiu mai bun de repetitie, vedem ce gäsim mâine. Sâmbätä, obligatoriu, repetitie "Pasivul / Instalatorul" Ar fi de dorit si o repetitie a secventei cu toatä distributia, din partea finalä. In continuare, cum am stabilit: Duminicä, pregätire la Buftea. Luni, filmare. AZI, JOI, 1 SEPTEMBRIE, 2005, ORELE 18:00 Intâlnire la ora 18:00 Dacä se gäseste un alt spatiu, mergem acolo. Dacä nu, tot la Silver (desi e-nghesuit al naibii). Pânä la orele 15:00, cel târziu, anunt locul. Notä specialä: SCENOGRAFIA SI RECUZITA! Bägati mai multi cärbuni, vä miscati prea încet! Hai, cä puteti! |
Originally Posted by Nae:
cred ca a aterizat o confuzie pe forum. vreau sa o clarific din motive paranoide. nu ma ocup eu de imagine la acest proiect, no, no, no... fratilor, my very best wishes and all, dar eu am de dat un examen, il mai am de trecut, mai am foarte multe de invatat/facut/cazat, slava cerului sa pot duce chestiile astea in spinare. acest lucru mi-e imposibil, literalmente, de altfel nici nu stiu de unde a reiesit ca eu sa filmez. sorry, didn't mean to be condescending, but this is the way it goes. bafta, apropo. |
Originally Posted by Pitbull:
|
Rämâne cum am stabilit:
Orele 18:00, intrarea în aleea principalä a Parcului Politehnicii (unde încep blocurile din Militari; oblic-vizavi de liceul Tudor Vladimirescu), pentru cine nu mai stie sä ajungä direct la Silver. Cine a retinut adresa, poate veni direct la el. Pentru alte detalii, mä/ne sunati. |
.daca poti, pit-poze cu fiecare actor/ca sa fac primele schite si pe baza fizionomiei lor(printre altele) sa fac si scriptul genericului...
|
Da, Raptore, am început sä facem pozele, azi le primesti pe primele.
Ultima întâlnire va fi comentatä într-un e-mail pe care-l voi trimite curând la toatä lumea. Azi, acelasi program: ORELE 18:00, întâlnire la intrarea în Parcul Politehnicii - cea dinspre Lujerului/Militari, lângä benzinäria cu steaguri galbene. Cine stie sä ajungä la Silver acasä, poate veni direct acolo. Vom continua ceea ce am fäcut azi, si vom face ceea ce trebuia sä facem azi si n-am fäcut. PROGRAMUL NU SE SCHIMBA. VA ROG INSISTENT, RASPUNDETI: (pe forum, prin email, prin mesaj yahoo sau telefonic) - dacä veniti la 18:00 la locul de întâlnire - dacä veniti direct la Silver NU SE ACORDA INVOIRI (cu exceptia lui Nightwane, care are numai atributii de actor si nu repetä azi). |
Nu ma asteptati. Stiu unde sa vin. Daca scap mai devreme o sa apar si eu. Am probleme cu netu' le servici asa ca daca vin o sa-l sun pe Silver sa vad daca pana diseara se schimba ora si locul de intalnire. Important e sa vina actorii!
|
Pittbul, trimite-ne scenariul.
|
E trimis.
Leonard mi-a propus sä vä trimit tuturor si synopsis-ul. Sigur, se va face curând, dar deocamdatä (pentru filmare) nu e urgent, si mai e destul de lucru la el; pe moment, toate datele pe care le-am discutat sunt compilate la un loc dar încä neorganizate. Väd cä pânä la ora asta nimeni nu a infirmat prezenta pentru disearä. Inseamnä cä VINE TOATA LUMEA, da? |
Urmätoarea întâlnire:
Sâmbätä, 3 septembrie, 2005, h. 12:00 Terasa din statia "Liceul Tudor Vladimirescu" (la coltul Bulevardului Armata Poporului cu strada care duce la Silver_Boy acasä). Se vor finaliza problemele abordate azi. Posibil sä continuäm repetitiile acasä la Silver, în functie de räspunsurile si programul actorilor din afara echipei. Se vor pune la punct ULTIMELE DETALII INAINTEA ZILEI DE PREGATIRE LA BUFTEA, DUMINICA. TOATA LUMEA PREZENTA (Exceptii: Obvious si Nae, cu care mä tin legätura separat pentru problemele de scenografie si imagine). Mentiune specialä: NightWane - fii pregätit, te voi chema si pe tine, dacä vine "Pasivul". |
Eu anunt ca vin.
|
me2
|
Pitbull nu are net aºa cã m-a rugat sã vã anunþ programul de mîine:
Reuniune mîine 4 septembrie 2005, ora 14:00 la Gara de Nord în staþia de 508. Plecare spre Buftea cu primul microbuz. |
Multumesc, Leonard. Intre timp, si-au reparat si ästia instalatia electricä.
Mai adaug: Ar fi de dorit sä vinä TOATA LUMEA. Nu se vor face repetitii, dar se pregäteste decorul si se stabilesc CLAR necesitäti si sarcini pentru luni, deci avem nevoie de cât mai multi oameni. Reiau ceea ce v-am spus azi la sedintä, cu câteva adaosuri: Toti membrii echipei sunt rugati sä aducä urmätoarele: - bagaje (valize, genti de voiaj, etc.), care vor constitui recuzita Creatorilor; cu cât mai multe si mai diversificate, cu atât mai bine; (care aveti mai multe disponibile, îngrämäditi-le în cea mai mare); - orice corpuri de iluminat aveti si puteti aduce (de la cele mai simple si ordinare lämpite, pänä la cele mai pretentioase candelabre); - orice obiecte "personaj" (bibelouri, jucärii), pentru recuzita scenaristului; - obiecte cât mai diversificate, care considerati cä ar aräta interesant în decor. NO LIMITS AT ALL - de la pixuri stricate si huse de scaune, pânä la Brâncusi si Renoiri originali. - orice obiecte gäsiti pe-acasä din recuzita indicatä în scenariu (vezi extrasele). Am primit în sfârsit extrasele completate de Obvious. Vi le trimit în noaptea asta. Cititi-le, si orice vedeti pe-acolo si vä picä fisa cä aveti (si e transportabil), vârâti în geantä (exemple: cutie cu pioneze; telefon de birou (poate fi si stricat, normal, numai sä nu arate!); bibelou "glob cu ninsoare"; etc., etc., etc... (sunt o droaie). Ne vedem la 14:00, în statia de maxi-taxi 508. Pentru cine nu stie: pe Calea Grivitei, vizavi de intrarea lateralä a Gärii de Nord. |
Bah, nu imi trimiteti tot felul de cacaturi. Am zis ceva si basta, cine vrea sa-mi fie nash s-o controleze p-asta !
Cu alte cuvinte s-a bashit mireasa, vorbiti mult si nu faceti nimic. La produs cu voi ! Va ajut cu chestia aia si atat, nu vreau nimic. V-as mai recita cate ceva .... dar mai bine nu azi. |
All times are GMT +2. The time now is 01:46. |