Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   Michael Moore - Fahrenheit 9/11 (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84687)

BeNnY 17 Nov 2004 20:38

Le zice nume, veteranul, care e aici de (fix) o luna...

nume 17 Nov 2004 20:45

da ma si ce? eu m-am luat de careva pana n-am vazut cum sta treaba aici? cred ca nu....

BeNnY 17 Nov 2004 22:36

Si-acum crezi ca stii cum sta treaba aici?

Nu te stiu, ca nu citesc cinematografia romaneasca, dat fiind faptul ca ma doare-n cur de ea in general. In schimb vad ca acum te iei de oameni, si nu prea cred ca stii tu cum sta treaba.

In general cand un trist face o miscare din-asta, de sare la gatul unuia, e pus la pamant destul de repede, cam ca javra de Blue, asa, si dupa aia pleaca. Nu, n-am trecut toti prin asta.

Jay 17 Nov 2004 23:20

Eu am suspectat si inca suspectez ca Blue era un alter-ego ... cineva se plictisea rau....

keyzer soze 17 Nov 2004 23:37

nu, draga jay.. era un idiot pur si simplu

Nae 18 Nov 2004 00:06

ultima parte a discutiei pe tema 'fahrenheit 9/11', este extrem de interesanta... baieti, astia care sunt aici, de un pic mai mult de o luna, voi stiiti cum sta treaba, dar totusi, scrie-ti off-topic, si va doare in p***? pai nu cred ca asta va arata 'intelepciunea cinemagista' pe care credeti ca o posedati...
dar este o discutie interesanta, ceva de genu': "filozofia unui cinemagist" :sick: ...regulile ethice si morale...

Jay 18 Nov 2004 00:27

E o ora tarzie si cred ca te-ai trezit din atipeala, cu capul pe tastatura si dornic de "cultura"

keyzer soze 18 Nov 2004 00:31

@nae: nu l-am vazut pe michael moore in mesajul tau... si, vorba aia, e destul de akebono

nume 18 Nov 2004 02:54

@benny, cred ca ai postat de 2000 de ori degeaba, stai linistit nu plec nicaieri, duc mult la glume proaste. Cinematografia romaneasca? aici cred ca impartasim aceiasi opinie, in rest eu nu prea te-am citit deloc in luna asta si nici nu cred ca o sa te citesc prea curand. Pt. replici proaste iti recomand mirc , cred ca ai face fata cu brio acolo. pa

nume 18 Nov 2004 05:16

Revenind la topic si aruncand clovnii la cosul de gunoi al istoriei cinemagiei, se pare ca moore face o continuare a filmului sau. Inseamna ca baiatu' a scos o caruta de bani si subiectul mai merge exploatat . Asta nou e 1/2, probabil ca o sa urmeze si un 1/1.

MinRep 18 Nov 2004 08:18

Originally Posted by nume:

se pare ca moore face o continuare a filmului sau.

Mda, gasiti si un link cu vreo doua pagini inainte... :?

MinRep 18 Nov 2004 08:24

Originally Posted by Nae:

baieti, astia care sunt aici, de un pic mai mult de o luna, voi stiiti cum sta treaba, dar totusi, scrie-ti off-topic, si va doare in p***? pai nu cred ca asta va arata 'intelepciunea cinemagista' pe care credeti ca o posedati...

Nu pot sa nu laud acest paragraf... Tot ce s-a scris in ultimele 2-3 zile a fost inutil. Plus ca v-ati si legat de saracu' grig, novice, e drept, dar nu era un idiot ca Blue (cel mai la indemana, in cazul asta)

BeNnY 18 Nov 2004 12:47

Originally Posted by nume:

@benny, cred ca ai postat de 2000 de ori degeaba, stai linistit nu plec nicaieri, duc mult la glume proaste. Cinematografia romaneasca? aici cred ca impartasim aceiasi opinie, in rest eu nu prea te-am citit deloc in luna asta si nici nu cred ca o sa te citesc prea curand. Pt. replici proaste iti recomand mirc , cred ca ai face fata cu brio acolo. pa

Ce sa citesti? Ca n-am scris nimic in ultima vreme.

Vreo 1600 de mesaje sunt inutile, yup, stergeti-le.

Sparkle 06 Dec 2004 22:19

In cazul in care nu l-ati vazut inca, va recomand sa vizionati FAHRENHYPE 9/11. Nu mi-a schimbat deloc parerea, dupa ce vazusem FAHRENHEIT.
Replica la Fahrenheit nu face decat sa ia fiecare acuza din Fahrenheit si sa o demonteze, zic ei, logic. Iar cel care modereaza mai toate subiectele din film este DICK MORRIS, consilierul lui Clinton pe vremea mandatului lui, si cel care si-a lansat o carte in Romania la Editura ZIUA.
FAHRENHEIT are mesajul mult mai puternic!

Mala Portugal 07 Dec 2004 00:14

Nu stiam de FAHRENHYPE 9/11 da' trebuia facut. Citisem ca de la primul documentar-belea ( Roger and Me ) Moore si-a luat bobarnace intr-un interviu luat de Harlan Jacobson care a demonstrat ca Roger and Me falsifica cronologia si cifrele. Or' respectarea cronologiei e regula pentru orice documentar, chiar si pentru cel incisiv pe care il practica Moore

KORBEN 07 Dec 2004 01:43

mda, intr-adevar cam multe mesaje fara sens
si asta e unul dintre ele
da vreau sa ajung la 1000 !!!!!

Jay 07 Dec 2004 21:12

Daca s-ar putea iti dau de la mine... se poate domnul Emanuel sa-i dau lui KORBEN mesaje de la mine ca sa faca 1000 mai repede pentru ca merita mai mult decat guru.... 8)

BeNnY 08 Dec 2004 13:45

Punem mana de la mana, mesaj de la mesaj si reusim noi. eu pot sa-ti dau ~2000 cred. Cam 2000 sunt inutile

crissis 08 Dec 2004 14:49

nimeni nu-l detesta pe 'w' mai mult decit subsemnatul, dar fahrenheit 9/11 nu mi-a placut. nu stiu cui se adreseaza, nu stiu pe cine convinge. in schimb , in duminica dinaintea alegerilor americane, am vazut la antena 1 un documentar realizat in timpul campaniei bush 2000, un fel de behind the scene. ei bine, aici stupiditatea personajului apre in toata splendoarea ei, in relatiile cu echipa de filmare si cu staff-ul de campanie, fara a mai fi nevoie de comentarii partizane. imi pare rau ca am uitat titlul filmului si numele realizatoarei. le stie cineva?

BeNnY 08 Dec 2004 19:40

Am vazut si eu niste faze din asta de care vorbesti tu. La un moment dat e Bush in avion cu ziaristii si se poarta ca o maimuta imputita. Dezgustat fiind, am inchis televizorul.

All times are GMT +2. The time now is 01:06.