![]() |
Yeeeey! Sincer daca nu castiga Ricci nu mai scriam aici :roll:
|
iata si ultima serie de meciuri din primul tur:
29) Kate Winslet vs. Asia Argento 30) Ashley Judd vs. Traci Lords 31) Jessica Lange vs. Jennifer Connelly 32) Jodie Foster vs. Jennifer Love Hewitt precizare: la meciul 30 afisasem initial ashley judd cu diane keaton, dar n- am gasit poze ca lumea cu keaton si am inlocuit-o cu traci lords. sper ca ati auzit de ea... |
Kate Winslet
Ashley Judd Jennifer Connelly Jodie Foster |
Asia Argento
Ashley Judd Jessica Lange Jodie Foster |
Asia Argento *YUM!*
Ashley Judd Jessica Lange Jodie Foster |
Originally Posted by K's:
|
Originally Posted by Ilila:
|
Asia Argento
Asia Argento
Ashley Judd Jennifer Connelly JLH |
Kate
Traci Jennifer Jennifer |
kate winslet
ashley judd jessica lange jennifer love hewitt |
Originally Posted by TLD:
|
Asia Argento
Ashley judd Jennifer Connelly Jodie Foster si bineinteles un paste fericit tinerilor cinemagisti!!! |
Asia Argento
Asia Argento
Ashley Judd Jessica Lange Jennifer Love Hewitt |
Vot
Parerea mea:
29) Asia Argento (macar pentru filmele lui tac-su) 30) Traci Lords (pentru "prestigioasa" cariera :wink: ) 31) Jessica Lange (pentru "Postasul suna intotdeauna de doua ori") 32) Jennifer Love Hewitt (I hate Jodie Foster, mi se pare frigida :evil: ) |
s-au incheiat primele 2 meciuri, castiga Asia Argento cu 9-4 si Ashley Judd cu 9-1. in meciurile ramase situatia e:
connelly - lange 8-6 foster - hewitt 8-6 daca nu mai voteaza nimeni pana diseara, cred ca o sa votez eu cu connely si jodie ca oricum sunt printre favoritele mele. |
Originally Posted by BeNnY:
|
in cazul asta Connely castiga cu 9-6 iar celalalt meci se mai strange.
8-7 foster - hewitt. sa mai asteptam un vot... dar nu prea mult |
rezultate finale: vor merge in turul 2 urmatoarele:
Audrey Tatou (9-3) Sandra Bullock (9-2) Paz Vega (8-5) Juliette Binoche (9-3) Kate Beckinsale (9-0) Brooke Shields (9-4) Rachel Weisz (9-4) Naomi Watts (9-2) Nicole Kidman (9-5) Mädchen Amick (9-7) Alexandra Dinu (9-5) Michelle Pfeiffer (9-7) Milla Jovovich (8-7) Claire Danes (9-2) Kylie Minogue (9-5) Helen Hunt (9-1) Winona Ryder (9-2) Emily Watson (9-7) Cameron Diaz (9-3) Sarah Michelle Gellar (8-7) Carrie-Anne Moss (9-2) Robin Wright Penn (9-3) Laura Harring (9-4) Helena Bonham Carter (9-4) Christina Ricci (7-7) Rebecca Romijn-Stamos (9-4) Téa Leoni (8-6) Claire Forlani (9-3) Asia Argento (9-4) Ashley Judd (9-1) Jennifer Connelly (9-6) Jodie Foster (8-7) turul 2 va incepe probabil astazi. vor fi cate 2 meciuri, durata maxima 3 zile. castiga prima la 11. restul regulilor afisate pt primul tur se pastreaza. |
All times are GMT +2. The time now is 09:29. |