![]() |
hehe..eu am ratat blonda...m-am enervat ca a castigat iar schumi si nu m-am mai uitat la fest. de premiere...
|
MinRep, cu delicateatea lui de baiat bine crescut (in realitate, un mascul camuflat), descriind el frumos si intrigant o blonda despre care ar fi vrut sa stie mai multe, a deturnat cumva discutia postcursa, in care, ca de obicei, ne exprimam greata si revolta pentru "succesele" lui Schumi...
|
Originally Posted by herbert:
mmmkay... :lol: (poate ca asa e... 8))
Mie imi place Schumi si nu ma enerveaza asa de tare ca*castiga de fiecare data, pentru, asa cum a aratat cursa de la Silverstone, spectacolul inca mai este! *scuzati... |
Circul Globus vi-l prezinta pe Marele... Michi !
http://img22.exs.cx/img22/5526/micky-alexandrescu.jpg |
Poate au aplecat si astia urechea la ce zice popru si l-au dat afara pe mikidutza.... Cat despre cursa.. chiar m-a surprins kimi... Nu credeam ca o sa intre pe podium asa de repede cu masina noua... :|
|
Originally Posted by piranha:
Nice. Dar nu clarifica misterul. |
Da dar macar ti-a mai potolit un pic dorul de el. :D
Eu cred ca e cu Ralf. Il ingrijeste. Ii aduce masa la pat, il ajuta sa semneze cu Toyota, stuff like that. |
Originally Posted by Danny:
:lol: :D :lol: :D :lol: Cam asa ziceam si eu!!! :lol: :D :lol: Daca revine deodata cu Ralf, e clar!!! :lol: 8) :lol: |
Results German GP - Qualifying
1 Michael Schumacher (GER) Ferrari 1:13.305 2 Juan Pablo Montoya (COL) Williams 1:13.668 +0:00.363 3 Kimi Räikkönen (FIN) McLaren 1:13.690 +0:00.385 4 David Coulthard (GBR) McLaren 1:13.821 +0:00.516 5 Fernando Alonso (ESP) Renault 1:13.874 +0:00.569 6 Jarno Trulli (ITA) Renault 1:14.134 +0:00.829 7 Rubens Barrichello (BRA) Ferrari 1:14.278 +0:00.973 8 Takuma Sato (JPN) BAR 1:14.287 +0:00.982 Fisichella se pare ca va trece din sezonul viitor la Renault. Trulli se indreapta spre Toyota. |
Nu Button s-a clasat pe 2? In fine, singurul lucru care m-a surprins este ca Schumi a reusit sa se claseze primul, desi Montoya, Raikonnen sau Button (unde e el?) pareau in forma mare. Si oare astia de la Williams nu a fost multumiti de Gene de l-au schimbat cu Pizzonia, sau fac calificari pentru sezonul 2005? |
Button s-ar fi clasat pe 3:
Jenson Button (GBR) BAR 1:13.673 +0:00.368 Dar a fost penalizat cu 10 locuri pe grila. Imi pusesem mari sperante in Montoya mai ales ca obtinuse cel mai bun timp in precalificari...si mai era si circuitul lui favorit...dar... Ehh, sa vedem, poate ma surprinde in cursa. |
|
Pe bune. A schimbat motorul in pre-calificari. O sa-i fie greu lui Barri sa ajunga pana pe 3. Nu-l vad sa treaca de Montoya sau Raikkonen spre exemplu.
|
Let me get this straight...simt ceva simpatii pt retardatu' de Barrichello?
|
Originally Posted by iepurilah:
Mda... "retardatu'" e cam mult... :hmm: :hmm: :hmm: |
Originally Posted by MinRep:
|
|
cum victorile mediocre si lesinate ale lui Schumi... imi provoaca greata si dispretul, ceea ce ma enerveaza privind cursele F1 pe TVR1 este comentariul ranjit-isteric-plavan al lui Victor Bonifaciu... parca totul e facut sa nu mai privesc acest "circ". fuck :w00t:
|
Originally Posted by iepurilah:
Cat despre cursa de azi, a fost in sfarsit ceva spectacol. Pana la sfarsit, au fost duesluri pentru primele locuri. La inceput, Barrichello pierde pozitia de start franand prea tarziu si intrand in Coulthard, dupa ce Montoya greseste si mai si, pierzand vreo cinci-sase pozitii la startul efectiv. Button a mers cel mai bine, castigand 11 pozitii. A si glumit la sfarsit, zicand ca nu stia ce s-ar fi intamplat daca ar fi inceput de pe 3 (dar tot nu ar fi avut vreo sansa, ii spun eu ;)). Alonso si el a mers bine, trecand de Monty si Kimi la start. Cat despre eleronul buclucas al lui Raikonnen... Pai bine, mai fratilor, se chinuie astia de la Mercedes sa scoata un motor ca lumea (macar pentru acasa), si McLaren-ul nu prinde bine un eleron?... Tzz Tzz Tzz... :( :( :( Tin eu cu Schumi, da' un pic spectacol nu ma deranjeaza. Nu-i nimic, la anu' o sa avem spectacol... P.S.: Cine pleaca de la McLaren ca sa-i faca loc lui Montoya si unde se duce? |
1: Pe Barrichello poti sa-l pui in cea mai buna masina din F1(masina setata pe pilot automat) si el tot nu castiga cursa!
2: Topicul asta e cam inutil, nu credeti...adica stiti voi, era vorba aia cu nemtii cu fotbalul....cam asta ar trebui adaptata acum pt F1...adica ceva de genu....F1 este un sport in care un nr de masini se invart pe un circuit, parcurg cateva sute de km, si in final castiga Schumacher! :D He's the best, no argue with that! |
All times are GMT +2. The time now is 21:39. |