Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   CineMagia pe hartie (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=83745)

Ambra Blu 07 Aug 2004 09:57

Numarul cu Shrek pe coperta (misto coperta) arata de-a dreptul estival: e plin de reclama si din cind in cind cite un articolas. In plus, erorile:

1. la iconoclast, titlul era 'Dragostea ca un pistolar orb'
2. tot acolo, opera lui C. Orff era Carmina Burana
3. in articolul A. Dihel la S. Wives se produce o schimbare de sex si Ira Levin devine din barbat femeie; dati-i sexul domnului inapoi.

Riddick 07 Aug 2004 18:32

Originally Posted by Ambra Blu:

Numarul cu Shrek pe coperta (misto coperta) arata de-a dreptul estival: e plin de reclama si din cind in cind cite un articolas. In plus, erorile:

1. la iconoclast, titlul era 'Dragostea ca un pistolar orb'
2. tot acolo, opera lui C. Orff era Carmina Burana
3. in articolul A. Dihel la S. Wives se produce o schimbare de sex si Ira Levin devine din barbat femeie; dati-i sexul domnului inapoi.

de aceea se da revista la corectat,nu e nimeni geniu.mare scofala :hmm:

Ambra Blu 07 Aug 2004 20:10

Originally Posted by Riddick:

e o diferenta intre corectura si ignoranta; crede-ma, stiu ce e aia sa redactezi o revista. tu, stii si tu?

Riddick 08 Aug 2004 16:19

Originally Posted by Ambra Blu:

e o diferenta intre corectura si ignoranta; crede-ma, stiu ce e aia sa redactezi o revista. tu, stii si tu?

dar ea corecteaza revista?sau doar scrie articolele?daca ai vazut greseala de ce nu ai corectat-o tu sau sa ii sesizezi pe cei care trebuiau sa o faca?ma rog.nu ma bag,dar reactia ta e neadecvata.ai grija sa nu cmva sa gresesti si tu undeva,ceva.nu de alta,dar la atitudinea care o ai,precis o sa fie multi care o sa-ti scoata ochii. :lol:

The Mole 13 Aug 2004 23:40

dar ea corecteaza revista?sau doar scrie articolele?daca ai vazut greseala de ce nu ai corectat-o tu sau sa ii sesizezi pe cei care trebuiau sa o faca?ma rog.nu ma bag,dar reactia ta e neadecvata.ai grija sa nu cmva sa gresesti si tu undeva,ceva.nu de alta,dar la atitudinea care o ai,precis o sa fie multi care o sa-ti scoata ochii. :lol:

cum eu sunt "fan" Ambra Blu,o sa am o grija foarte mare de el si fiecare greseala o sa ii fie raportata,doar nu putem lasa dragul de baiat sa strice revista,ca doar el e geniul si restul sunt prosti. :) TOUCH DOWN!!!

TLD 15 Aug 2004 17:33

Am vazut revista si in media galaxy la casa... Si ma intrebam dak cei din mall au acceptat sa o distribuie acolo de ce nu o baga si al casieriile de la multiplex? Dubios... Oricum nu am luat-o inca, prefer s ao procur direct de la sursa! ;)

Sm�agol-Gollum 17 Aug 2004 00:28

revista apare shi in iasi??

BeNnY 12 Sep 2004 18:54

Ar fi cu mult mult mai buna daca rubricile despre filme in loc sa fie scrise cu "sange rece", atat de impersonale, de parca le scrie un robot mult mai bine mi-ar prinde o critica care macar sa ma lase cu un sentiment ceva!

K's 14 Sep 2004 12:00

Unde a disparut articolul lui Alex Leo Serban? Mai vrem! (era inca un motiv sa iau revista de la cinema)

Ambra Blu 14 Sep 2004 17:29

Ii era nitel lene. Care era primu' motiv de luai Cinemagia?

K's 14 Sep 2004 17:35

Sa ma uit la poze cu actori.

Ambra Blu 14 Sep 2004 17:37

So shallow.

K's 14 Sep 2004 17:43

Nu, ma cherie, pentru rubrica semnata de domnu' Alexandru-Matei.

Ambra Blu 14 Sep 2004 17:45

Eu ma refeream la big fish, little fish swimming in the shallow water, un fel de underwater love.

Jay 14 Sep 2004 21:00

wha?? :P

PoliFanAthic 25 Sep 2004 11:02

Hmm, eu n-am mai vazut un numar al revistei de multisoare luni la Timisoara. Si nu cred ca a fost saptamana in care sa nu merg la cinematograf...hmmm. :?

Ambra Blu 25 Sep 2004 13:20

Citeva chestii despre revista:
mult mai bune erau copertele primelor numere (1, 2) fata de ce vad acum; lasa impresia de fusereala si rezolvari vizuale pripite de genu': frate, hai sa ne apucamsa facem repede repede si revista.
- pagina de news arata mai bine vizual ca la inceput, asta e bine
- reclama atita in revista ca ma face sa caut telecomanda sa dau pe alt post
- rubrica iconoclast mergea foarte bine pe culoarea aia galben din primele numere, si avea nevoie de o pozitie centrala in revista, nu in periferie, linga prooptiki
- articolele demonei seci, plictisitoare; trebuie adus niste oameni care sa stie sa scrie; sugestii: moebius, egon.
-variati articolele, fratilor ca pina si eu ma plictisesc citind aceleasi si aceleasi chestii.
-bring lazy bone(r)s :)) als back

ogto 25 Sep 2004 16:38

Sunt 200% deacord cu ce a spus Ambra Bul. Faceti ceva fratilor... :hmm:

BeNnY 25 Sep 2004 17:03

+KORBEN! KORBEN scrie misto... Articolele chiar sunt plictisitoare... sunt exact ca orice alta chestie pe care as putea sa o gasesc intr-un minut pe internet si jumatate din revista voastra inseamna reclama! Inteleg ca faceti reclama, da' nu va transformati si voi intr-un Pro TV al revistelor... Ati inceput bine si acum ce faceti? Exact cum zice AB e... n-o mai faceti si voi in sictireala asa, "hai s-o facem si p-asta" ca nu iese nimic.

Spor la treaba!

Ambra Blu 27 Sep 2004 10:34

Ambra Red Bull

All times are GMT +2. The time now is 15:12.