Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Fanatic (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=243)
-   -   Star Wars FANatics Unite! (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=83183)

BeNnY 23 Mar 2004 18:56

Ce chel?

ogto 23 Mar 2004 20:56

Mhm... In clone wars nu e nici un chel de partea raului din cate tin eu minte... :-? Pls Clarify... :D

Ionutz55 23 Mar 2004 20:59

votez 5, e cel mai versat

BeNnY 23 Mar 2004 21:00

Cred ca e vorba de desenele animate Clone Wars ma... nu filmul Attack of the Clones

Gaandalf 24 Mar 2004 13:41

Originally Posted by BeNnY:

Cred ca e vorba de desenele animate Clone Wars ma... nu filmul Attack of the Clones

Bravo Benny - ala kre se antreneaza knd vine Dooku pe planeta aia. Pe urma se bate cu dooku shi ii da ala Eject shi ii arunca pe urma 2 red light sabre-uri shi sa se duca sa-l faca pe Anakin (adik e worthy of the dark side)... ala e un episode din ce am vazut shi Je ... :cry:

TLD 24 Mar 2004 19:57

Hai ca yo mor pe aici in asteptarea cd-ului ala cu cloen wars... Ooops iar o dam pe piraterie! ;)

A... si se pare ca nu The Rise/Dawn of the emprie va fi titlu... Pe moment imi scapa dar din ce am mai vazut pe net va fi ceva de genu The ... fear(in locul ... e un cuv pe care l-am uitat! :P)

mara 25 Mar 2004 09:27

Important pentru toti fani iubitori de Star Wars

a aparut cartea Capcana Paradisului de A.C. Crispin este fantastica. Este povestea niciodata spusa pana acum a tanarului Han Solo.
Puteti sa o comandati in site-ul www.amaltea.ro (*) :D

Gaandalf 26 Mar 2004 00:13

Re: Important pentru toti fani iubitori de Star Wars

Originally Posted by mara:

a aparut cartea Capcana Paradisului de A.C. Crispin este fantastica. Este povestea niciodata spusa pana acum a tanarului Han Solo.
Puteti sa o comandati in site-ul www.amaltea.ro (*) :D

Du-te la Diverta shi gaseshti tot universul Star Wars in Engleza ... :o

mara 26 Mar 2004 08:20

De ce sa ma duc la diverta sa cumpar toata seria in engleza, cand o am de la amaltea in romana. Si apropo am toata seria Star Wars (aproape toata :D )

TLD 26 Mar 2004 08:24

De ce sa ma duc la diverta sa cumpar toata seria in engleza, cand o am de la amaltea in romana. Si apropo am toata seria Star Wars (aproape toata :D )

Pt ca seria tradusa poate avea mici greseli, asa originalul sigur nu o sa aiba "mici deviatii" ca sa zic asa! ;)

Gaandalf 29 Mar 2004 16:41

Varianta in romana - oh u make me laugh :lol: Sunt greshite la greu ... shi sa itzi dau un "tip" : tot ce ai visat vreodata la Star Wars gaseshti autentic in limba engleza la Diverta asha k lasa-ma cu varianta in limba romana... Shi-au batut joc de Planeta Adormita dk ai citit0o ... :evil:

BeNnY 29 Mar 2004 18:33

Sa citesti SW in romana e ca si cum ai citi LOTR in romana... - pure bullshit!

Sm�agol-Gollum 29 Mar 2004 22:21

de cine e scrisa SW? :o

Gaandalf 01 Apr 2004 09:52

Clone Wars - Season 2 :o

Titlu apare nemaipomenit pe ecran shi auzim efectele speciale carcteristice droizilor din The Phantom Menace ...

Imaginea fixeaza un dark jedi shi muzica este cea din Attack Of The CLones - knd Dooku ajunge pe Coruscant prin zona industriala shi ii aduce lui Palpatine planurile DEATHSTAR-ului...

Mace Windu in cap 13 - :o noi nu shtiam nimik despre el ... dar Lucas ne-a aratat cine este el de fapt ... (nu degeaba SAmuel L Jacksn a cerut sa fie scris pe lighsabre-ul lui BMF - Bad Mother F@CKER!) ...

Astazi continuam cu cap 14 ... sper sa dam shi de General Grivious k nu mai tzine treaba ... :o[/list]

TLD 01 Apr 2004 12:17

Originally Posted by Gaandalf:

Clone Wars - Season 2 :o

Titlu apare nemaipomenit pe ecran shi auzim efectele speciale carcteristice droizilor din The Phantom Menace ...

Imaginea fixeaza un dark jedi shi muzica este cea din Attack Of The CLones - knd Dooku ajunge pe Coruscant prin zona industriala shi ii aduce lui Palpatine planurile DEATHSTAR-ului...

Mace Windu in cap 13 - :o noi nu shtiam nimik despre el ... dar Lucas ne-a aratat cine este el de fapt ... (nu degeaba SAmuel L Jacksn a cerut sa fie scris pe lighsabre-ul lui BMF - Bad Mother F@CKER!) ...

Astazi continuam cu cap 14 ... sper sa dam shi de General Grivious k nu mai tzine treaba ... :o[/list]

Si cate chaptere are seria 2? Tot zece ca prima sau mai multe?
P.S: Pt cine e interesat am prima serie :P Plus un interviu cu nu stiu cine...

Gaandalf 04 Apr 2004 11:03

DA cred k tot 10 episoade o sa aibe shi sezonul asta ....
Azi - DUMINICA la ora 5 este retrospectiva la toate episoadele care au fost toata saptamana ... cine are TV TUNER - trecetzi pe treaba ...

TLD 06 Apr 2004 12:58

http://www.comingsoon.net/news.php?id=4183

De acum oficial: data de lansare a episodului 3 este mai 19, 2005...

Ionutz55 06 Apr 2004 22:44

mai ie ceva, macar pana apar alea pirat

mara 07 Apr 2004 08:09

A aparut seria Star Wars pe DVD, pe cine intereseaza....................... (*) (*) (*) (*) (*)

A aparut cartea Gambitul Hutt - din trilogia Han Solo scrisa de A.C. Crispin (*) (*) (*) (*) (*)

Gaandalf 10 Apr 2004 12:32

Originally Posted by TLD:

http://www.comingsoon.net/news.php?id=4183

De acum oficial: data de lansare a episodului 3 este mai 19, 2005...

Ma speriasem ... auzisem la un moment dat jk kica LUCAS s-ar fi suparat shi ar fi mutat lansarea in 2006 ... phew ... :lol:
L-atzi vazut pe Grivious Vioneri catt de suparat era ? :D

All times are GMT +2. The time now is 13:28.