![]() |
Ce chel?
|
Mhm... In clone wars nu e nici un chel de partea raului din cate tin eu minte... :-? Pls Clarify... :D
|
votez 5, e cel mai versat
|
Cred ca e vorba de desenele animate Clone Wars ma... nu filmul Attack of the Clones
|
Originally Posted by BeNnY:
|
Hai ca yo mor pe aici in asteptarea cd-ului ala cu cloen wars... Ooops iar o dam pe piraterie! ;)
A... si se pare ca nu The Rise/Dawn of the emprie va fi titlu... Pe moment imi scapa dar din ce am mai vazut pe net va fi ceva de genu The ... fear(in locul ... e un cuv pe care l-am uitat! :P) |
Important pentru toti fani iubitori de Star Wars
a aparut cartea Capcana Paradisului de A.C. Crispin este fantastica. Este povestea niciodata spusa pana acum a tanarului Han Solo.
Puteti sa o comandati in site-ul www.amaltea.ro (*) :D |
Re: Important pentru toti fani iubitori de Star Wars
Originally Posted by mara:
|
De ce sa ma duc la diverta sa cumpar toata seria in engleza, cand o am de la amaltea in romana. Si apropo am toata seria Star Wars (aproape toata :D )
|
Pt ca seria tradusa poate avea mici greseli, asa originalul sigur nu o sa aiba "mici deviatii" ca sa zic asa! ;) |
|
Sa citesti SW in romana e ca si cum ai citi LOTR in romana... - pure bullshit!
|
de cine e scrisa SW? :o
|
Clone Wars - Season 2 :o
Titlu apare nemaipomenit pe ecran shi auzim efectele speciale carcteristice droizilor din The Phantom Menace ... Imaginea fixeaza un dark jedi shi muzica este cea din Attack Of The CLones - knd Dooku ajunge pe Coruscant prin zona industriala shi ii aduce lui Palpatine planurile DEATHSTAR-ului... Mace Windu in cap 13 - :o noi nu shtiam nimik despre el ... dar Lucas ne-a aratat cine este el de fapt ... (nu degeaba SAmuel L Jacksn a cerut sa fie scris pe lighsabre-ul lui BMF - Bad Mother F@CKER!) ... Astazi continuam cu cap 14 ... sper sa dam shi de General Grivious k nu mai tzine treaba ... :o[/list] |
Originally Posted by Gaandalf:
Si cate chaptere are seria 2? Tot zece ca prima sau mai multe? P.S: Pt cine e interesat am prima serie :P Plus un interviu cu nu stiu cine... |
DA cred k tot 10 episoade o sa aibe shi sezonul asta ....
Azi - DUMINICA la ora 5 este retrospectiva la toate episoadele care au fost toata saptamana ... cine are TV TUNER - trecetzi pe treaba ... |
http://www.comingsoon.net/news.php?id=4183
De acum oficial: data de lansare a episodului 3 este mai 19, 2005... |
mai ie ceva, macar pana apar alea pirat
|
A aparut seria Star Wars pe DVD, pe cine intereseaza....................... (*) (*) (*) (*) (*)
A aparut cartea Gambitul Hutt - din trilogia Han Solo scrisa de A.C. Crispin (*) (*) (*) (*) (*) |
Originally Posted by TLD:
L-atzi vazut pe Grivious Vioneri catt de suparat era ? :D |
All times are GMT +2. The time now is 13:28. |