![]() |
a zis-o la mishto.
|
partea cu vrutu' nu e la 'shto, dar partea cu realizatu'....
|
Proiect S.F.......
Buna intentia!Doar atat! :D :D :D |
whassssssuuup
unatc
min invatamantului cnc min culturii guvernul romaniei daca-i vedeti spuneti-le sa-mi dea si mie un telefon cand se trezesc ca tot incerc sa dau de ei... auzi ?! ...da daca nu se mai trezesc ??? poate se trezeste macar unu... daca nu va trebui sa renuntam la ei... |
putem sa facem chestia asta in toamna! :lol:
|
Originally Posted by patraulea:
Nu este SF, este numai Fantasy (adica pe romaneste Fantastic). |
Si mi se spunea mie "naiv"... :lol: :lol: :lol:
|
Stie cineva cand incepe admiterea la regie de film si daca acele cursuri pregatitoare au un rol decisiv in promovarea primei probe eliminatorii. Mai precis daca ma intreaba comisia daca am fost la cursuri si eu raspund ca nu, mai am sanse sa intru? Multumesc anticipat.
|
sunt pe sfarsite cursurile pregatitoare (probabil au inceput prin februarie). banuiesc ca nu conteaza la examen daca ai fost sau nu la acele cursuri, atata timp cat platesti taxa de inscriere la examen. totul e sa faci fata probelor si sa intri intre primii.
|
nu mi`as dori decat ca leonard sa aiba dreptat da` vezi tu experienta personala (pozitiva) si a altora 9negativa0 ma face sa fiu destul de increzator in axioma
dai banu` pe cursuri= intri la fac cel putin cam asa au functionat lucrurile in ultimii anii daca spui asat comisiei, tre sa ai f mare noroc/ sau sa fii in concurs cu niste oligofreni ca sa ai sanse din start it`s worth a try, anyway |
Multam de lamuriri. Si in caz ca acele cursuri pregatitoare facute in faculta conteaza pentru comisie, voi preciza ca nu sunt din bucuresti, poate asta ma va scuza intr/o oarecare masura.
Voi cei acre ati dat si ati intrat aveti vreo reteta pentru a face o impresie buna comisiei precum ce este interzis sa spui si ce le place ca atitudine, cumintenia, umilitatea, siguranta pe sine, etc? As aprecia mult un raspuns. |
just b.u.
|
Am citit pe site-ul la UNATC ca filmele alea pe care trebuie sa le vezi pentru admitere pot fi vazute prin august inainte de examen.
Stie careva daca filmele astea, pot fi vazute si de neparticipanti la examenul de admitere? |
nu prea sunt locuri....
|
Nu prea sunt locuri? Chiar asa multi se inghesuie sa le vada?
|
stie cineva cam in jur de cati oameni se inscriu la examenele de admitere la sectiile facultatii de film?
|
cati din cei care vor sa dea anul acesta la UNATC au facut cursurile de pregatire?
|
hmmm
good question! :w00t: |
vedeti ca s-a facut si forum, la unatc. Intrarea pe el, direct din site.
|
site-ul unatc -ului
Are si UNATC ul siteul lui propriu, mergeti sa-l vedeti, e chiar trist....Nu mai stiu, a fost o revolutie in tara asta candva? ..Parca dar e de mult de tot! :sick:
|
All times are GMT +2. The time now is 17:09. |