![]() |
Originally Posted by Dita:
si mie imi place edward norton..iar pt mine american history x e primul apoi fight club :P |
Cel mai bun film in opinia mea este si va ramane : Lord of the Rings Trilogia ! Inca se incearca sa se realizeze filme pe aceeasi baza .... dar nu a dat nimic roade ! Abia astept sa apara The Hobbit :) cu un Bilbo Baggins tanar si plin de entuziasm! Un alt film extraordinar este K-PAX , cu o coloana sonora extraordinara si cu un Kevin Spacey de-a dreptul mortal ! Si ca sa mai scriu un film , sa fie un top 3 as putea aminti de : Everything is illuminated , care a tratat un subiect frumos , iar Elijah Wood a avut rolul unui obsedat de obiecte , fotografii , etc. !
|
matale, remarc, filme de inainte de 2000 n-ai prea servit...
|
am servit multe filme dinainte de 2000 , imi cer scuze ca am uitat unul din filmele mele preferate : Braveheart :-s si bineinteles The last of the mohicans :D ! F bun si Numele Trandafirului , as putea sa iti mai dau exemple , dar am amintit filmele care m-au impresionat mai recent :-s !
|
film
film preferat (all-time) : Fight Club
|
Fight Club .... nu am vazut filmul dar am citit cartea .... ce pot spune e : SUPER !
|
filmul meu..hmm Mini Seria Caraibi ..dar nu o mai gasesc pe nicaieri sa o iau si eu acasa..m`as uita de "n" ori la film,fara sa ma plictisesc... :D
|
filmul meu preferat.. hmm.. Lolita? Va vis et deviens?Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii?La mome? .. mi-e greeeeeeeu! bine, fie, doar unul.. La mome!
|
Top 10 - ul meu:
NO. TITLE YEAR DIRECTOR 1 Dekalog (The Decalogue) 1988 Krzysztof Kieslowski 2 La Passion De Jeanne D'Arc (The Passion Of Joan Of Arc) 1928 Carl Theodor Dreyer 3 Zerkalo (The Mirror) 1975 Andrei Tarkovsky 4 Apocalypse Now 1979 Francis Ford Coppola 5 Ladri Di Biciclette (The Bicycle Thief) 1948 Vittorio De Sica 6 Pierrot Le Fou 1965 Jean-Luc Godard 7 Dr. Strangelove Or: How I Learned To Stop Worrying And Love The Bomb 1964 Stanley Kubrick 8 Ma Nuit Chez Maud (My Night At Maud's) 1969 Eric Rohmer 9 La Belle Noiseuse (The Beautiful Troublemaker) 1991 Jacques Rivette 10 Toy Story 1995 John Lasseter |
1.fight club
2.the jacket 3.american psycho 4.pulp fiction 5.memento 6.bang bang you're dead 7.snatch 8.lock stock and two smoking barrels etc nu neaparat in ordinea aceasta |
1. Pirates of the Carribean
2. Alaska 3. A walk to remember 4. Ice princess 5. Snow dogs 6. Two brothers 7.Agent Cody Banks 8. Black Knight 9. I robot, etc. etc.....:) |
no country for old men ....... dintre cele mai tari filme
|
Training day
Pentru mine filmul este perfect ... iar Alonzo ( Denzel W. ) un zeu :oops: |
Training Day e un film ok iar rolul lui denzel e f bun dar infinit sub prestatia lui sean Penn din acelasi an in I am Sam. Dar asta e viata nu-i corecta tot timpul si Denzel a luat oscarul. Filmu meu preferat e o intrebare grea la care nu pot raspunde dintr-un singur motiv, am o drama si o comedie, asa ceva nu se poate compara asa ca: Once Upon A Time In America si Some Like It Hot.
|
Filmul preferat
E greu sa te limitezi doar la unul singur. Eu am un regizor preferat: Andrei Tarkovsky. De cand am aflat ca Tarkovsky a afirmat: "cinematografie este forma mea de rugaciune", pur si simplu il iubesc! :love: Tarkovsky este poate singurul regizor care a constientizat ca numai Dumnezeu este creator, artistul nu e un creator ci doar un re-creator si a reusit sa transmita asta in filmele sale intr-un mod genial!
|
Pai mi-e imi plac mai multe filme.E greu sa te limitezi doar la unu singur.
HORROR preferat-I Know What You Did Last Summer1,2,3-Wicked Little Things Comedie-Scary Movie1,2,3,4,5 Si multe altele dar nu le mai scriu pentru ca mi-ar lua ore :hmm: |
:-? cele cu Johnny Depp nu cred ca as putea alege :P
|
Matrix ºi X-Men
|
Originally Posted by Pitbull:
Pe mine de exemplu m-a emotionat f tare cartea lui Ken Kesey.Milos Forman a reusit cu filmul"Amadeus" la "Zbor deasupra" scenariul a fost un sfert din carte. Ca sa nu mai zic de " Les 400 coups" car e o abureala. |
Originally Posted by Pauline Kael:
hm...no..no..no nu e nevoie de curaj...ci de putina lipsa de gandire (fara a face vreo aluzie :D ) |
All times are GMT +2. The time now is 06:51. |