Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Joc (alege unu'!) (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=89842)

Pauline Kael 09 Jan 2009 18:53

Iulia

Peter Sellers sau Norman Wisdom?

Pitbull 09 Jan 2009 22:11

Peter.
(Da' si Norman!)

Linda Evangelista, sau Aspazia Cojocaru?

bre 10 Jan 2009 09:04

aspazia... :D

eminescu sau eminem?

Pauline Kael 10 Jan 2009 10:56

Eminescu(o fi el poet obscur pt altii,dar din patriotism..)

Pallady si Matisse sau Gaugain si Van Gogh?

bre 11 Jan 2009 13:30

pallady si van gogh :D

gotic sau romanic?

Pitbull 11 Jan 2009 13:48

Gotic

Cumanii sau pecenegii?

Floydman 11 Jan 2009 16:01

cumanii...exista cercetari recente care arata ca e foarte posibil ca familia princiara a Basarabilor ar fi fost de origine cumana.... :)

pecenegii au lasat mai putine urme....

Modernista sau Art Nouveau ;)

Pauline Kael 11 Jan 2009 18:14

Din modernism cubismul si din Art Nouveau,francezii
@Bre,nu era la individual compus,Pallady si Matisse au fost f buni prieteni ,iar de Gaugain si Van Gogh se stie ca a fost mai mult de-o prietenie.Stiu ca stii.

Ang Lee sau Kurosawa?

Pauline Kael 12 Jan 2009 20:14

Mai bine,Brazil :)

Cristofor Columb sau Amerigo Vespucci?

bre 13 Jan 2009 11:52

columb

da, stiam de prieteniile celor 2. da aveam chef sa-i despart. daca e sa aleg din nou, aleg gauguin si van gogh. matisse nu-mi place, iar pallady cica era ciufut si cam inabordabil.

amorasi renascentisti sau ingeri bizantini?

Pauline Kael 18 Jan 2009 23:14

si aia si ailalti

calugarita sau vaduva neagra(insecte)? :w00t:

Cinemania 19 Jan 2009 08:15

vaduva neagra

bou sau vaca (oameni)?

bre 19 Jan 2009 10:46

bou

scandura sau batoza? (fete, femei, tipe etc...)

Pauline Kael 19 Jan 2009 18:57

scandura,sa-i iasa oasele umerilor prin piele sau umflata ca broasca din fabula cu ea si cu vaca.Ce conteaza daca au farmec,sunt destepte si bune la...?Scandura face acrobatii si grasuta ...rubensiana,te scufunzi in ea cu o placere voluptoasa si bizara... :oops:

un nazist splendid(ca exemplar masculin nud si dezinhibat,oops :D ) sau un evreu plin de umor ,inteligenta,imaginatie si cu o barbuta rosie de tap? :D :D :D :D :D
As vrea sa fiu Casanova :w00t:

Cinemania 19 Jan 2009 19:20

si ce te opreste?

on topic:
sa lasam tipele sa raspunda la 'jocul' tau :D

Pauline Kael 19 Jan 2009 20:53

A fost odata bla bla si celelalte,once upon a time dar nu in America,o scandurica care se numea Soon-Yi si o rubiconda demimonda rubensiana care se numea Vichicristinaobiedo.
Soon-yi avea ochii mici si piezis ,era fina ca o bucata de PAL melaminat dar avea niste coltisori ca niste aschii de PVC cu care ii placea sa devoreze barbatii precum devorau mutantii damele stupide in filmele expresioniste nemtesti interbelice.Vichicristinaobiedo avea niste saci de box in front of her cu care juca tenis cu Soon-Yi mai ceva ca in "Match Point".Vichicristinaobiedo avea un ras puternic si naiv,ca si cum ar fi cantat zece mezzosoprane de coloratura concomitent .Rasul ei sfarama inexorabil farfuriile din bucatarie,de aceea obisnuiau sa manance intr-o macheta pe o mocheta care infatisa toate operele arhitehtonice ale lui Gaudi.Vichicristinaobiedo avea ochii exoftalmici,turcoaz deschis si fata ei exprima intotdeauna si in orice situatie,oricat de intima ,o mirare copilareasca si tampa.
Nu va urma?

On :
un stripper nazist sau un ovreias care sa te faca sa rada non-stop?

bre 20 Jan 2009 11:44

stripper nazist...

gagiu asiatic sau african?

Pauline Kael 20 Jan 2009 15:03

african

masonerie sau bushido?

bre 28 Jan 2009 08:30

nu m-am jucat in viata mea, dar stiu cum arata...asa ca zic crisis, ca far e prea idilic

sotron sau leapsa?

Pitbull 28 Jan 2009 08:33

Leapsa

Pe cocotate, sau pe ouate?

All times are GMT +2. The time now is 21:12.