Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Cel mai recent vizionat film. (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=89119)

robbiex2 21 Sep 2010 13:39

Date night 7/10 (un 6spre7) desi am atipit la el, am continuat vizionarea cand m-am trezit :">

Mihail19881988 21 Sep 2010 20:03

Quick Change
Stripes
The Pianist

klaudya_e 21 Sep 2010 21:10

Pe aripile vinului-un scurt metraj romanesc
http://www.youtube.com/watch?v=liNqOraKkzU

robbiex2 22 Sep 2010 03:03

Rise of the Footsoldier 8/10 al naibii de bun filmul B-)

omudindulap 22 Sep 2010 23:47

Ex Drummer

Love it or hate it movie.

Poate ca n-am avut starea optima pt asa film, nu stiu, dar il vazui deruland. Oricum, un film nebunatico-handicapat in regula, cu ceva premii la activ, violenta en gros, gerontofili, threesome, nuditate frontala masculina, coloana sonora dementa. De toate pt toti. Ex Drummer.
.

miercuri 23 Sep 2010 00:52

Da, eu inca nu m-am hotarat daca e genial sau absolut cretin. Adevarul e undeva la mijloc.

robbiex2 23 Sep 2010 03:33

Marti, dupa cracun. intre 4 si 5.

Judex 23 Sep 2010 08:31

Ca sa-mi incep ziua bine, un Karel Reisz - dupa Alan Sillitoe, trebuie mentionat aici! - produs (si) de Tony Richardson acum juma' de secol: Saturday Night and Sunday Morning. Albert Finney, demential! Merita (re)vazut de cei care nu considera astfel de filme ca fiind 'prafuite'. Dar e posibil sa fi gresit forumul...

PS
AF aduce un piculete, fizionomic vorbind numai, cu Ben Affleck! :D
Sau, mai degraba, invers.

Mrs.M 23 Sep 2010 08:47

Saw I-VI-Foarte buna aceasta serie.Chiar daca au lungit-o cam mult ramane una dintre cele mai bune serii de filme horror.Astept sa vad Saw 3D

Mrs.M 24 Sep 2010 22:28

The Deer Hunter-Frumos film mai ales cand ai atatia actori minunati.Poate putin cam lung dar oricum e un film foarte bun si emotionant dupa parerea mea .

matmircea 24 Sep 2010 23:31

What's.Eating.Gilbert.Grape din 1993 cu Leonardo DiCaprio, Johnny Depp foarte tare filmul il recomand :)

omudindulap 25 Sep 2010 14:48

Pescuit sportiv - ingrozitor mi s-a parut modul de filmare, in rest mi s-a parut un film destul de ok.

Cea mai fericita fata din lume - Bea, bea, bea , bea ! Mai mult, mai mult !
Mai bun decat Pescuit... Foarte naturala mi s-a parut tanara Andreea Bosneag.

The Disappearance of Alice Creed (2009) - o lectie de minimalism care nu adoarme, nu plictiseste, bine realizat. Trei personaje. Actiune filmata 80 % intr-o singura locatie. Tensiune. Rasturnari de situatie. De ce nu se incearca si la noi ceva de genul? De ce merg toti regizorii, cu cateva mici exceptii, numai pe drama? La un thriller de ce nu se gandeste nimeni?

costyn162 25 Sep 2010 18:06

Inception a fost ultimul film vizionat....DiCaprio din nou, ca si in Shutter Island, fantastic...filmul se apropie de ceea ce numesc eu capodopera intr-un mod absolut subiectiv.....

rrs85 27 Sep 2010 10:49

"The Uninvited", monoton, extrem de plictisitor, cu o poveste zdrentuita... o pierdere de timp!

Liviu- 27 Sep 2010 10:53

Mai bine incercai originalul, A tale of two sisters. E putin lent la inceput, dar e o poveste complexa, bine construita, care te pune pe ganduri binisor daca vrei sa intelegi tot.

copila_satanista 27 Sep 2010 11:10

Predators (2010) - un film cu care sa-ti umpli timpul. Nici nu am prea mult de spus despre el.. poate doar ca "za predators" mi s-au parut chiar comici, cu figuri parca desprinse din filmele vechi de groaza, doar cizelate modern. Oricum este ok de vazut.

Because I Said So (2007) - o comedie draguta cu o mama si trei fiice care aduce foarte bine aminte de serialul "Gilmore Girls". Mai mult sau mai putin intamplator Lauren Graham are si ea un rol, de data asta de fiica. Poanta comica e ca s-a nimerit sa ma uit la el fix cu mama si sora mea :D.

Letters to Juliet (2010) - o alta comedie draguta. Avand in vedere ca Juliet e chiar cea a lui Shakespeare filmul intra in categoria "siropoase". Este totusi destul de placut, cu o atmosfera linistitoare datorita peisajelor si locurilor. Am admirat felul in care a jucat Vanessa Redgrave reusind sa dea un contur deosebit romanticei Claire.

rrs85 27 Sep 2010 11:26

Originally Posted by Liviu-:

Mai bine incercai originalul, A tale of two sisters. E putin lent la inceput, dar e o poveste complexa, bine construita, care te pune pe ganduri binisor daca vrei sa intelegi tot.

O voi face, merci de sfat!:)

omudindulap 27 Sep 2010 19:09

À bout de souffle - primul meu Godard. Un film frumos.Si o Jean Seberg extrem de carismatica.

(a.k.a. Mala Portugal, pour les connaisseurs:P )

Mrs.M 28 Sep 2010 10:56

The.Abyss-Foarte bun acest film al lui Cameron.Efecte speciale de calitate ,mai ales pentru anul in care a fost facut iar actorii si-au jucat perfect rolurile chiar daca nu au fost actori cunoscuti in afara de Ed Harris .Deci e un film de vazut

Halloween.2-Mai slab ca prima parte,mult mai violent iar pe alocuri foarte plictisitor .Pentru fanii Michael Myers merita urmarit ,restu care nu a-ti vazut nici prima parte nu ve-ti pierde nimic .

Chambord 28 Sep 2010 15:50

Originally Posted by omudindulap:

À bout de souffle - primul meu Godard. Un film frumos.Si o Jean Seberg extrem de carismatica.

Ba, vezi ca Godard e doar pentru snobi. Eu zic sa nu mai vezi nimic de el (cu atat mai mult nu fa greseala sa vorbesti despre el) daca tii la buna ta reputatie. Sa nu zici ca nu ti-am zis.

Cat despre Jean Seberg si Mala Portugal imi amintesc o faza tare de pe forum din timpul TIFF-ului acum vreo 2 ani: Tot povestea Mala ce si cum a mai vazut pe la festival, cand, un alt user (nu mai tin minte cine) ii zice ca a recunoscut-o dupa poza din avatar, la coada la bilete, certandu-se cu casierita si ca i-a placut de ea :x

:))

Aa, si À bout de souffle e in Top10-ul meu all-time. That's how SNOBISH I am ! ;;)

All times are GMT +2. The time now is 21:34.