Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Cel mai recent vizionat film. (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=89119)

copila_satanista 09 Sep 2010 14:12

Whatever Works (2009) - mi-a facut placere sa-l vad pe Larry David, producatorul si scenaristul faimosului "Seinfeld". m-a dat pe spate cand i-am vazut zambetul similar cu cel pe care il are mereu si Seinfeld ascuns pe undeva pe buze indiferent de situatie :D. totodata rolul pe care il joaca este destul de complex si original. "Whatever Works" aduna cateva relatii inedite, le uneste placut si le invaluie intr-o morala pe care va las sa o descoperiti :p

omudindulap 10 Sep 2010 00:21

The Killer Inside Me (2010)

Dupa decentul A Mighty Heart si aproape insesizabilul Summer in Genoa, Michael Winterbottom ne loveste in moalele capului cu acest thriller modest si inconsistent.
As fi fost mult mai drastic, daca filmul ar fi fost lipsit de jocul onorabil al tanarului actor (mai recent si regizor) Casey Affleck, care intruchipeaza un criminal psihopat, si de cateva scene de o vulgara si grotesca violenta (>:) ), cum nu am mai vazut de la Martyrs sau A Serbian Film incoace.
Apoi, nici posteriorul agresat al domnisoarei Alba nu-i de lepadat.
Primul gand care-mi veni la sfarsitul filmului a fost acesta: Bai, PROASTE* pot fi femeile cateodata.
Una peste alta, merita o vizonare, iar indiferent chiar nu are cum sa te lase.

Les amants réguliers (2005)

Minunat ! Unul dintre cele 1000 de filme pe care ar trebui sa le vezi inainte de a te intalni cu
eternitatea ( sau ce-o fi dupa).

*slabe

Chambord 10 Sep 2010 14:22

Originally Posted by omudindulap:

Les amants réguliers (2005)

Minunat ! Unul dintre cele 1000 de filme pe care ar trebui sa le vezi inainte de a te intalni cu
eternitatea ( sau ce-o fi dupa).

am pus si eu mana pe el zilele trecute si o sa-l atac ... zilele urmatoare.

SleepinWorld 11 Sep 2010 14:19

Grown up's

E un film haios....din partea mea poti sa-l vezi ca sa-ti faci o parere pe o noua comedie. E destul de fain

omudindulap 11 Sep 2010 15:36

Heartbreaker/L'Arnacoeur (2010)

Un Hitch intors, foarte amuzant. Daca in filmul american Alex (WillSmith) era un consilier in dragoste, aici, acelasi Alex (Romain Duris) este, dupa cum el insusi o spune, un escroc sentimental profesionist, care are ca ocupatie ruperea relatiilor (insa niciodata a inimilor).
Evident, vine o zi, cand propriile arme se intorc impotriva-i.
De gustat !

spriamarierose18 12 Sep 2010 17:03

Portrait of a beauty - o capodopera coreeana, un film foarte frumos cu o imagine de invidiat. Un regizor curajos, sa abordeze un subiect tabu (sau mai degraba cel mai cenzurat subiect) doi actori la fel de curajosi si lipsiti de inhibitii, au reusit in acest film, sa creeze scene de o rara frumusete, filmate intr-o lumina iesita din comun....

Ups, trebuia sa scriu doar despre filmele vazute in cinematografele noastre sau la televizor ?

omudindulap 12 Sep 2010 17:06

Poti sa-l vezi si la aragaz. Film sa fie.

spriamarierose18 12 Sep 2010 21:26

=)) =)) =)) =)) Thamks ! :))

spriamarierose18 12 Sep 2010 21:31

Originally Posted by spriamarierose18:

=)) =)) =)) =)) Thamks ! :))

Scuze pentru m in loc de n...am avut o alunecare spre dreapta...:"> ...in dreapta lui n

robbiex2 13 Sep 2010 04:05

L' Immortel 7/10 bun, Jean Reno se mentine B-)

claudiu-daniel-lugoj 19 Sep 2010 09:50

claudiu-daniel lugoj

Cel mai recent film vizionat.....IRON MAN 2:)

MariaMona 19 Sep 2010 10:13

Harry Brown - interesant, dar trist, cu Michael Caine, nota 7,5/10
Death at a Funeral (2007, deci varianta originala britanica) - o comedie extrem de savuroasa, chiar de mult timp n-am mai ras atat - nota 10
Date Night - desi actorul din The 40 Year Virgin nu prea imi place, desi filmul incepe destul de monoton, situatiile devin amuzante pe parcurs - merge - nota 7
Ice Age 3 - nu pot sa nu il compar cu 1, dar mi-a placut si m-a distrat atat pe mine, cat si pe copii - nota 7,5

crin3l 19 Sep 2010 12:05

Iron Man 2 - Calitativ ca si primul . Un film foarte bun pentru entertaiment. Nota : 8/10

robbiex2 19 Sep 2010 13:07

Exam 7/10 toata actiunea se petrece intr`o singura locatie/camera.bunicel...merita vizionat.

silviu69 19 Sep 2010 14:43

Scarface si Iron Man 2

Mrs.M 20 Sep 2010 09:51

Resident Evil : Afterlife-Un film care exceleaza la capitolul efecte speciale , insa ca poveste nu aduce nimic nou.Merita vazut la cinema 3D.

Halloween -Bunicel filmul,insa nu se compara cu originalul.Merita vazut pentru Michael>:)

Mrs.M 20 Sep 2010 12:02

The.Others-Foarte bun filmul cu un final imprevizibil.Seamana putin cu The Sixth Sense dar asta nu strica cu nimic filmul.

marcusARCUS 20 Sep 2010 12:11

Nothing Personal-Film facut numai pentru peisaje 3/10
The Robber-Incepe in forta dar se lasa pe tanjeala si devine monoton.6/10
Soul Kitchen-Unul dintre cele mai bune filme din 2009.8/10

omudindulap 21 Sep 2010 00:50

March of the Penguins (2005)

Un documentar exceptional despre niste fiinte extraordinare. O lectie de viata. Savurati-o. In prima, in a doua..noapte dupa Craciun. Cand doriti.

Mrs.M 21 Sep 2010 08:18

Night Watch-Desi multi l-au laudat mie nu mi-a placut deloc filmul.In afara de efecte speciale nu prea m-a impresionat cu nimic desi aveam asteptari foarte mari de la el citind atatea recenzii favorabile.

All times are GMT +2. The time now is 23:24.