![]() |
Originally Posted by iiii:
|
|
îţi trebuie cont paypal. te duci la pagina de cumpărat rapids şi alegi de acolo ce vrei şi cum.
|
aha.... deci persoanele care folosesc lol des se pot numi lolici? sindromul se numele lolofilie / lolofilism . uite cum se pot inventa cuvinte noi.:D
|
|
Originally Posted by ProfetulTau:
Lasa ca le spionezi tu pe forum.=)) S.T.A.L.K.E.R ALERT!! Malombra and Freakdoll beware of the digital voyeur!X_X |
ce vrea asta ma?:-?
|
o fi luat-o iar la bord. ori o fi supărat că nu-l mai bagă nimeni în seamă, ca pe vremea când se dădeau toţi de ceasul morţii să ghicească ce meserie are. clonele astea recente nu mai sunt la fel de interesante ca şi "originalul".
|
lolul e simptom și trebuie tratat ca atare. dușuri scoțiene , domne ' . glumesc.
înseamnă că lolita lui nabokov e o boală - lol-ita. :-/ până acum lolită puteai doar să fii. acum poți s-o și ai, oricând ai chef. nice perspective, a? X_X @paul_aramis. mersi de info. mesajul ăsta a apărut de 2 ori, sau eu văd dublu. da parcă e prea devreme. k, las așa. |
incepi sa te prinzi Malombra .... e bun :)
|
da ce-s io, răcitură?
i'm warm-blooded, ce naiba, măcar și reieșind din definiția mamiferului. |
racitura? nu am zis asa ceva...
daca stai sa te gandesti si laptele se prinde... |
daa, face cheaguri și se transformă în $cașcaval$ , apoi în visa card.
|
intelegi bine circuitul laptelui... e bine.
:D trebuia sa incepem de la vacuta! nu crezi? |
i am a material girl
că de nu eram materială, ci abstractă, nu mai stăteam aici, ci purtam conversații cu heruvimii, nu crezi? asta în cel mai bun caz. |
Malombra o domnisoara simpatica si desteapta.
|
faptul ca sunt cam pesimista...ar trebui sa-ncerc sa vad lucrurile si intr-un mod mai placut......daca voiputea.:((
|
Chestia e ca in ziua de azi sa fi realist inseamna in 90 % din cazuri a fi pesimist,sa fi realist in ziua de azi e total opus cu a fi optimist:(
|
mama ce filozifie sa mor de nu....
am ramas paf! |
|
All times are GMT +2. The time now is 00:10. |