![]() |
c,
cu intuitia vad ca stai bine... tine-o tot asa! daca vei faca schimbarea sugerata de mine, vei vedea ca vei fi alt om. |
Mersi pentru recomandare. Sper că nu te superi dacă nu o voi urma. Nu vreau să fiu alt om. Mi-a luat ceva timp să-l cunosc pe ăsta care este şi mă împac foarte bine cu el. :D În plus, eu nu cred că haina face pe om.
|
@che : o camasa,o cravata si o haina intotdeauna te fac om.Asa ca ce rost ar avea sa le schimbi?
|
@red
Tu crezi că tipul de la linkul de mai jos chiar are nevoie de cravată ca să fie om? ;)
Originally Posted by c.ghevara:
=)) |
Free J. now, if you can, from the clutches of "the man"...
This brings this to mind! Judexinclair! |
:)):))
remarca de dimineata... bine, e amiaza da cui ii pasa? nu e un repros... e mai mult o intrebare: de ce cinepub-ul nu are moderator? :)) P.S. nu se mai intoarce Judex? pe bune, acuma... |
Judex se intoarce... pe o parte si pe alta la foc mic in protap. >:)
Judex nu a plecat, ca sa aiba de unde sa se intoarca. Adica nu se intoarce cind vrea el, ci i se permite sa revina pe forum cind o sa vrea... cine a dat bann-ul. Eu zic ca bann-ul anterior a fost cam fortat, ca se putea rezolva conflictul ala si fara bann, insa de data asta, provocat fiind el si "aprins" de un comportament moderatorial abuziv, si-a facut-o cu mina lui aruncind imprecatii precum arunca cezarul cu galbeni. Cu toate astea, cumulind bann-ul anterior care nu era neaparat necesar, cu perioada cit a stat acum "la bulau", cred ca i se poate permite curind revenirea pe forum cu conditia sa nu mai aiba intersectii de mesaje cu persoanele care au fost jignite atit de gratuit de domnia-sa. Oricum, la sfirsitul lunii va pleca din tara si va lipsi, de bunavoie si nesilit de nimeni, o luna de zile dintre noi. Chiar sint curioasa daca ar reusi sa nu-si mai ia vreun bann pina atunci... |
^Ma intreb daca Judex chiar vrea sa fie ne-banat, pentru ca pentru ultimul ban chiar si-a dat silinta sa il primeasca la mai putin de 24 de ore dupa revenire. He's a good guy, atata timp cat nu se aprinde.
|
La ultimul bann, situaţia lui Judex s-a asemănat cu cea a lui Keepwalking, în sensul provocării. S-a enervat pentru că a avut ceva mesaje mutate aproximativ cu lipsă de moderaţie, cam discreţionar. Bann-ul precedent a fost cam lung, mai degrabă motivat de recidive.
@Pitbull M-ai făcut să ling degeaba postările mai vechi. Judex nu a fost debannat. Ştiai foarte bine că vorbim de ultima bannare, nu de penultima. It was not nice! :D Dacă ar fi altcineva, în locul meu, o manevră din asta l-ar cam irita. |
Nu, mä refeream exact la ultima debannare - aia care l-a tinut 24 de ore netrecute fix.
Din punctul meu de vedere, Judex poate fi debannat în momentul când îndeplineste urmätoarele douä conditii: - Isi prezintä scuze public, sincer si clar, tuturor persoanelor pe care le-a insultat, începând cu doamnele si domnisoarele (Freak Doll, rvn, dragonfly_drk, etc.) - Oferä garantii cä si-a rezolvat problema comportamentalä si nu va mai avea niciodatä iesiri necontrolate de genul celor care i-au adus bannarea. Simplu, just, civilizat. |
Sper ca Judex a citit cele de mai sus si ca voi primi curand un mesaj privat de la el prin care promite ca isi va cere scuze public. Il voi debana numai pentru asta, apoi - cand revine in tara - va fi deja iertat, cu contul debanat.
|
Cind ajunge Judex in tara sa ne aduca blugi si sapunuri Fa ca sa-l iertam .
|
asta se intelege de la sine X_X
|
pit, mi-e teama ca asteptam degeaba.asa ceva n-o sa se intample niciodata
judex n-o sa-si scuze, ar insemna sa se umileasca si nu cred ca-i sta in caracter. in plus, atata vreme cat el nu realizeaza cat de mult a jignit fara sa aiba motiv, e inutil sa ai pretentia asta de la el. ceea ce ma frapeaza pe mine e ca unii forumisti(chiar si fete) trateaza violenta lui verbala ca pe un lucru neinsemnat, in schimb considera prezenta lui utila, necesara si benefica pentru atelier. deci, sa hotarasca administratorii. oricum, naravul din fire n-are mantuire. e valabil pentru orice. |
Originally Posted by Pitbull:
Ok, acum am înţeles. Mersi pentru precizare. Acum m-ai luminat. Felicitări! Ei, Rvn, ce să facem? Trăim într-o lume strâmbă cu reguli nedrepte - violenţa verbală se pedepseşte aspru, prostia e încurajată. Mă bucur că eşti nerăbdătoare, şi tu, să te reîntâlneşti cu Judex. :) |
|
Nu-mi frec nimic. N-am nici saci, nici căruţă. Dacă aş avea, sunt convins că ai face tot ce îţi stă în putere ca să îi am în căruţă. :)
|
c.,
27 e numarul nostru comun. ar trebui sa-ti dea de gandit chestia asta. |
Originally Posted by Pitbull:
fata de mine si-a cerut scuze... ceea ce demonstreaza ca nu e un om care nu se umileste. pur si simplu, daca isi da seama ca a gresit, isi cere scuze simple as that. n-am nevoie de scuzele pubilce... astea sunt un moft. faptul ca m-a contactat dupa cele intamplate si si-a cerut scuze, pentru mine au fost de ajuns. pentru ca nu ma simt cu nimic mai bine daca face treaba asta. mi-e indiferent. i-am acceptat o data scuzele, nu cred ca mai e nevoie sa si le ceara inca o data. |
Ti-a cerut tie. Pe doll, rvn, pit nu-i intrebi? Sau e suficient doar ca ti-a cerut tie? Nu vorbi si in numele lor!!!!!
|
All times are GMT +2. The time now is 06:40. |