![]() |
OK, accept, fara recurs.
Totusi, imi mentin solicitarea din mesajul #2711 E importantä nu pentru mine, ci pentru toatä lumea. Dacä aceste lucruri nu sunt clare, asemenea incidente si situatii conflictuale se pot ivi iar si iar. |
Nu mi s`ar parea corect sa fie banat keep.Toata lumea a inteles ca nu ii plac filmele romanesti din ultimii ani.Dar doar pentru motivul asta trebuie sa suporte sa fie luat la misto si sa fie batjocorit non stop?Doar pentru simplul fapt ca are o opinie diferita,pe care vrea sa si`o spuna?Sunt o gramada de topicuri la filme unde toti forumistii mai deviaza de la subiect,se mai schimba firul discutiei dar doar postarile lui keep au fost mutate la topicul de "off topic".De fapt s`a creat un topic special pentru postarile lui keep : "Habar n-am, da' vorbesc! (Opinii despre filme pe care nu le-am văzut)".Cum sa nu ajungi sa te enervezi si sa injuri atata timp cat ai parte de asemenea tratament?Ca sa nu mai vorbesc de utilizatoarea rvn care il urmareste pe absolut orice topic si il "inteapa" cu tot felul de cacaturi,despre viata lui,despre familia lui.Mai lasati`l dom`le pe om sa respire.E de atata timp prezent printre noi,haide sa ii aratam putin respect si sa acceptam ca sunt oameni care au si alte opinii.
|
Redmen, the Prosecution and the Defence rest their cases... Justice has been done. A Justice tempered by mercy. :)
Când e prima înfăţişare în cazul Judex? Că e în arestul poliţiei, doar reţinut, pe perioadă nedeterminată, fără mandat legal de arestare. :)) |
in mod normal e cam ilegala treaba cu arestarea pe perioada nedeterminata. chiar si in cazul in care exista dovezi. deci, good idea c.
sa asteptam un proces... ;) ar fi chiar interesant... ;)) (sper ca Judex are avocat... ca aia din oficiu isi fac treaba numa ca sa faca ceva... :-s) |
Gloriaaa, Stefaaan!
Cred că îl uitaţi pe Judex încarcerat! Fiţi mizericordioşi! Mă aşteptam la un gest benevolent de Sfinţii Arhangheli, că la sărbători mai vine câte o amnistie, o graţiere, ceva. :-O Nimic... Nu trebuie să lăsăm oamenii să zacă în temniţi, fără judecată, să dispară, aşa ca în Argentina. Vă dedic o piesă muzicală (la dedicaţii muzicale), ca să vă amintească ce tragedii se întâmplă acolo unde libertatea lipseşte. Free Judex! :) Fac acest apel, pentru că sunt un luptător pentru democraţie şi libertate! Pentru a vă convinge de asta, ca să mă cunoaşteţi mai bine şi să vă înduplec, vă rog urmăriţi reportajul de aici: http://en.tackfilm2.se/?id=1289754550468ID540 Emancipaţi-l pe Judex! |
Doar 12 zile pentru injuraturile alea???Asta ar trebui mutata la bancuri.
|
doll,
c. e nostalgic, ca orice om care pierde un prieten. o sa-i treaca pana maine, o sa vezi... |
Dar Judex a fost debannat! :|
Eu înteleg cä C. a pierdut momentul - da' totusi...! De debannat, a fost debannat. Acuma, gata. |
@doll
Eşti o păpuşă mică şi răutăcioasă. Ai putea să fii mai relaxată - Craiova a făcut meci egal la Dinamo :) Rvn, recunosc că am unele nostalgii... dar sunt pentru lucruri care merită. Nu-mi trece. Memoria încă mă ajută. :)) Pitbull, Să fi scăpat eu momentul? N-ar fi prima dată când scap un moment. Poate că a fost debannat, dar poate trebuia dezbannat. :)) Cred că ar fi rvnit dacă i-ar fi fost ridicat bannul. Să mai scormonesc prin posturile mai vechi, poate găsesc momentul. |
c.,
cred ca esti prea batran pentru ritmul alert in care se "traieste" pe forumul asta. ar fi cazul sa faci niste schimbari |
Ce vrei să spui? Poţi să traduci? :-/
|
Elle veut dire que tu es trop vieux pour le ritme alerte qu'on vit dans ce forum, et que tu devrais faire quelques échanges.
|
che, cred ca rvn zice ca n-ai abilitatile robotelului din Short circuit, care citea tot si nu se mai satura si tot cerea "Input! Need input" :))
Oricum nu cred ca Judex a fost debanat. Chiar daca, presupunind ca, s-a plictisit sa fie "L'ultimo Casanova" si-si schimba rangul in "banned" :D cred ca totusi ar fi ales "L'ultimo banned" nu s-ar fi multumit cu rangul inferior de acum. :P |
O, ba da - cum sä nu fie? A fost debannat!
Pentru o zi INTREAGA chiar - just imagine! |
Ah, elle me recommande des echanges? <:-P Quelles echanges veut elle dire? :-?
|
c.,
imi permiti sa-ti recomand ceva? asta ca o prima schimbare...(in bine, zic eu) |
Anaemona, n-am văzut filmul, dar te cred. ;)
Rvn, desigur că îţi permit, deşi mă tot întreb de ce crede cineva că am nevoie de schimbări în bine! :| |
parpalacul, cravata si camasa pe care le porti sunt ingrozitoare.
poti schimba tinuta, te rog? |
Originally Posted by Pitbull:
Poate el n-a aflat de asta :)) che, uita-te la secventa asta, e de ajuns ca sa intelegi ce-am vrut sa zic. http://www.youtube.com/watch?v=Pj-qBUWOYfE |
Rvn, să văd... m-am cam ataşat de ele. Sunt cam vechi, cam deodată cu poza, de prin 1935... Să văd ce pot face în photoshop. Şi crezi că schimbarea asta mă va întineri? Ca să fac faţă ritmului alert de pe forum? :-?
Anaemona, am văzut. :) Hm, cu toată traducerea lui Pitbull nu mi se pare că asta ar fi vrut să spună Rvn. ea zicea ceva de... haina face pe om. |
All times are GMT +2. The time now is 12:47. |