Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Ce te Enerveaza Ingrozitor? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96010)

klaudya_e 11 Feb 2012 13:05

Originally Posted by Malombra:

2. mă enervează că identificăm oamenii cu meseriile lor, iar despre calitățile lor nu am ști să spunem o vorbă, pentru că oamenii, dincolo de profesii, nu există.

Asta imi place mult. Asa cum zicea Agatha Christie in Muncile lui Hercule: "...Nu orele de munca ale omului sunt importante-ci timpul lui liber!Asta e greseala pe care o facem cu totii..."

bremen1980 11 Feb 2012 18:38

Ma enerveaza afisul asta .Cand trec cu autobuzul si vad afisul asta mi se para ca moaca de pe el seamana cu Ricky Gervais dar cand dau zoom (adica ma holbez mai bine ) vad ca este Horia Brenciu cel care-mi rinjeste .

Kriss_Kringle 12 Feb 2012 14:36

Ma enerveaza pseudo-patriotii astia care nu vor decat sa-ti scoata ochii in cazul in care vrei sa pleci din tara.M-au exasperat cu comentarii de genul:"Lasa-ne pe noi astia putini sa traim in tara asta de cacat si pleaca tu la mai bine".Orice om intreg la minte ar pleca din Romania daca ar avea posibilitatea sa profeseze munca pe care o vrea intr-o tara civilizata.Daca i se ofera sansa cuiva sa activeze intr-un domeniu in care i-ar fi imposibil s-o faca in Romania,oare ar refuza doar de dragul patriei?Pana la urma doar o viata ai,nu e cazul sa faci ambitie prosteasca ca sa ajungi la batranete si sa ai regrete cu "daca" si "parca".

iiii 12 Feb 2012 21:19

bremen, you're right.....

presupun ca nu ai sa mergi la concert?

iiii 14 Feb 2012 10:01

ma enerveaza zapada de rahat de afara, faptul ca este gheata pe trotuare... faptul ca autoritatile nu fac nimic, dar absolut nimic in aceasta privinta.

vave 14 Feb 2012 10:49

Ei, nu fac nimic! Azi-noapte închiseseră o stradă de pe lângă Unirii ca să o poată dezăpezi. :P
Deci ceva tot au făcut. Mie îmi place zăpada așa multă cum este. E prima dată când chiar îmi place Bucureștiul cum arată. :))

iiii 14 Feb 2012 10:51

aseara pe la 1 eram pe la unirii, si in fata magazinului unirea nu era deloc dezapezit, era zapada pe carosabil cam de 3-4 cm, de trotuare sa nu mai zic...
dar mi-a placut astazi cand am mers spre munca si am trecut podul de la unirii, spre magazinul unirea, si se vedea superb dambovita alba...

vave 14 Feb 2012 11:31

Eu pe la 12 eram acolo și am văzut cu ochișorii mei cum închideau drumul. Oare am visat? :-/
Oh well, bine-a fi și la vară cald. Și da, Dâmbovița arată demențial. Am zis!

Oricum pe mine mă enerva că azi-noapte îmi era cald pe afară. :))

iiii 14 Feb 2012 11:36

se vede ca nu ai fost tavalita in zapada.... intr-un troian de ala de la fantani... eventual din fantanile secate...

vave 14 Feb 2012 11:40

Nu era cazul. Ugh.... și tu acum! :))

iiii 14 Feb 2012 11:44

si na,
oricum zapada asta pufoasa parca cere de la sine, tavaleala in zapada... e ca un dar care nu poate fi controlat.>:)

Chambord 14 Feb 2012 12:27

Eu zic s-o faceti odata si gata. Ce tot o dati dupa cires.

vave 14 Feb 2012 12:40

Odată sau o dată? Ca să știu pentru ce mă pregătesc. =))

Chambord 14 Feb 2012 12:45

De cate ori vreti numai haideti odata. Ca nu tine zapada la nesfarsit.

chuckyfan 14 Feb 2012 14:53

ete' ca si-a mai facut aparitia un spammer. ma enerveaza spammeri.

iiii 17 Feb 2012 09:25

ma seaca userii care dau aiurea cerere de prietenie pe cinemagia!!! vine ieri unu sarrpe din pitesti... ii explic ca nu accept cereri de prietenie , pt ca nu cunosc/vorbit/discutat si incepe sa ma injure....
asta e educatia primita de la ai lui de acasa... un necioplit..

Kriss_Kringle 17 Feb 2012 13:22

Originally Posted by iiii:

ma seaca userii care dau aiurea cerere de prietenie pe cinemagia!!! vine ieri unu sarrpe din pitesti... ii explic ca nu accept cereri de prietenie , pt ca nu cunosc/vorbit/discutat si incepe sa ma injure....
asta e educatia primita de la ai lui de acasa... un necioplit..

Mie-mi zici?Si eu sunt bombardat cu cereri de prietenie dar le dau x in dreapta si am incheiat subiectul.N-are rost sa intru in discutii,sa explic lucruri unor persoane cu care n-am comunicat deloc pe forum.

iiii 17 Feb 2012 13:24

stiu, eu am un text intr-un document word si il dau cu, copy/paste la toti... dar vad ca unele persoane sunt batute in debla...

iiii 17 Feb 2012 16:53

ma enerveaza ingrozitor persoanele care pronunta gresit numele orasului Manchester, mai ales cand mentioneaza ambele echipe de fotbal... Utd si City...

de n ori am auzit in loc de : mAncester , varianta de 2 lei si gresita mEncester

charles 17 Feb 2012 19:09

cred ca gresesti si tu. manchester se pronunta mæntʃɛstər. æ as in cat (kæt) sau man (mæn). avem vreun lingvist pe aici?

All times are GMT +2. The time now is 12:52.