![]() |
Donald
trening sau costum ? |
sacou harmani si pantaloni de treling nike...si in picioare ciocati din pele de sarpe
pele de sarpe sau imprimeu leopard? |
piele de sarpe facuta posete si pantofi!
vizon au chinchila? |
Orice blanä, da' sinteticä....
(reiau tema de mai sus, dezvoltatä): Niki, Tudor sau Radu? (Argumentat) |
Tudor (Moldovan), ca Ardeleanu' si Munteanu'-s criminali, da-i dreacu'. :P Plus de asta (si in mod paradoxal), Moldovan kicks ass :love:
Pepe sau Fifi? |
Filip cel bun.
[Räspunsul corect ar fi fost: Radu (Muntean), cä Niki (Ardelean) si Tudor (Moldovan) n-au nici o treabä cu cinematografia!] "Deep Impact" sau "Air Force One"? (Cu argumente din care sä reiasä constientIzarea semnificatiei alegerii - acu' sä vä väd! ;) :P 8) ) |
"Deep Impact". Sincer acum folks, nu l-as vedea pe McCain sa-i dea in gura lui Putin asa cum facea Harrison Ford teroristului ala rus.
Obby sau "The Maverick", ia sa va vad :P |
Obby
(Ai fost pe drumul cel bun, da' esti sigur cä stii în detaliu de ce le-am propus TOMNAI p-alea douä? Ia s-auzim!) Räzboiul din Coreea sau Räzboiul din Vietnam? |
Hmm, in afara de: ca daca esti presedinte american WASP dai in gura la rusi, si daca esti negru salvezi lumea de la apocalips? Altceva nu-mi vine in minte :?
Razboiul din Vietman, acolo cel putin McCain a luptat pe cinste. Filmuletul ala m-a impresionat. Rosu sau Albastru? |
Albastru.
"Deep Impact" = presedinte negru "Air Force One" = vicepresedinte femelä Ho Shi Min sau Kim Ir-sen? |
Nici unul ca au fost amandoi comunisti!
Ochi caprui sau verzi/albastri? |
verzi
nas carn sau acvilin? |
carn
aripioara sau picior? |
Aripioara ( am vazut filmul :) )
Louis de Funes sau Fernandel ? |
Louis de Funes
Emisiune în direct sau înregistratã? |
Live, e mai palpitantä.
Daniela Nane sau Dana Mägdici? |
Dana Magdici
Stanislawski sau Brecht ? |
Brecht... (in primavara am vazut Galy Gay la Teatrul de Comedie si mi-a placut mult)
Letters from Iwo Jima sau Flags of Our Fathers... PS: pana in urma cu ceva timp il consideram pe Eastwood un fel de Serj' la puterea 10, varianta Hollywood. Cateva filme, mai ales cele doua de mai sus m-au convins ca poate fi si un bun regizor. |
"Letters froM Iwo Jima"
"Forrest Gump" sau "Rain Man?" |
"Forrest Gump"
"Singin' in the Rain" sau "The Rain, in Spain, Stays Mainly in the Plain"? |
All times are GMT +2. The time now is 09:51. |