![]() |
Originally Posted by AndreiStefan:
|
Nu mă enervează îngrozitor, dar mă mistuie grozav o listă cu useri de la profilul meu. Cine este fresie şi cum a izbândit în a strânge un punctaj cât următorii 20 useri laolaltă?
|
Originally Posted by iiii:
am mers si in serile alea cu viscol...dar daca esti atent si nu teribilist si mai ales cunosti limitele masinii, n-ai de ce sa ai probleme... Derapajele sunt normale atunci cand circuli pe un strat de gheata dur si denivelat(intalnit des pe stradutele mici) dar la viteza mica e usor sa recapeti controlul.
Originally Posted by Cristina_:
=)) nu pot sa cred...ce putea sa tina minte o...blonda:P Desi cred ca am mentionat si in postul ala despre care am o vaga idee...nu e masina mea X3-ul, e din...famile. Asa ca trebuie sa te dezamgesc si sa-ti spun ca masina propietate personala este un amarat de Cielo...naspa eh?:)) |
io am inteles ce zici tu, dar eu daca as fi avut masina, pe viscolul ala nu cred ca as fi condus... mai bine metrou
|
Pana la urma ca este a familiei sau "nefamiliei" tu o conduci. Ce mai conteaza. Practic tu esti "BOSSUL" care umbla cu BMW-ul Glumesc:)) Din curiozitate te intreb BMW-ul are interior piele?:D Iar despre Cielo inca si acum imi amintesc reclama cand un taur fugea dupa un Cielo intr-o arena.:-? Trebuie sa caut reclama pe Youtube. |
Originally Posted by iiii:
Cand ai de mers de la Gara de Nord pana pe Sos Pipera sau in Pantelimon(Socului), metroul nu cred ca e o optiune foarte buna...sau poate nu mai stiu eu statiile care, cum, pe unde sunt... Prefer sa-mi ia masina 13-14% decat sa dardai in statii de autobuz/tramvai.
:)) Din nou trebuie sa te dezamagesc, dar OO-le cele mai mari din familie nu imi apartin...:P N-are tapiterie de piele, insa are scaune incalzite...o functie in general insuportabila barbatilor si placuta femeilor;) Si totusi oricat de misto ar fi senzatia sa treci de la 75 de cai de pe Cielo la 270 pe BMW, parca tot mai placut e sa conduc linistit "tanculetul" meu cutie automata...in traficul din Bucuresti e ideala! Iar de reclama...mai degraba imi vine in minte reclama de la Matiz cu Godzila(Micul Gigant) decat cea cu taurul de la Cielo... |
reclama de rahat de la nivea , unde e un X si nu merge sa inchizi!
|
PS.Poate daca trec vreodata prin Bucuresti imi arati si mie BMW-ul tau.:)) |
japonezii aia imputiti care vaneaza balene ILEGAL X(
|
Mersi, acum imi amintesc reclama de la Cielo:) Ti-l arat cu mare drag...BMW-ul desigur :)) Pt tine gasesc si un sticker "Blonda on board" :P |
![]() |
Chambord sa stii ca nimeni nu iubeste grasii :))
|
Asta ar insemna ca pe mine ar trebui sa ma iubeasca toata lumea :))
Acu serios, the shit has hit the fan :( |
Anorexia cuprinde Romania.
Eu am o problema cu masurile la haine .La 1,83m marimea L ma cam stringe dar XL e prea mare :(( Ma strecor cu greu intre astea doua .Ma oftic pentru ca vazusem niste țoale misto pe diverse situri ( la preturi decente ) dar nu ma risc . Aceleasi cirpe sunt la noi in magazine de 2-3 ori mai scumpe.X( |
LOL Nu-s anorexic. Doar ca asimilez mai putin ca altii. Ma rog, avantajul e ca pot sa mananc absolut orice vreau, in orice cantitate, fara sa ajung rotund :)
|
Pe mine mă enervează că unor criminali li se ia apărarea.
Vezi primarul din Cluj Napoca, fostul primar din Baia Mare, mai nou văd că și delapidatorul ăla german. Chiar au nevoie ăștia de susținere? Dacă tot i-au prins cu mâța-n sac, măcar să aibă decența să stea cuminți la locul lor nu să ne spună peste tot cât de reformați sunt. |
Originally Posted by bremen1980:
Pai ori sunt toale misto ori sunt carpe? :P |
Originally Posted by redmen:
Uite de exemplu vazusem pe http://www.dress-for-less.com o geaca Tommy Hilfiger la 75 de euro . Aceeasi geaca in mallul din Baneasa costa 900 de lei la reduceri . |
Te inteleg perfect crede`ma .. si in privinta preturilor absurde practicate la noi si in privinta dificultatii in a gasi marimea potrivita la haine :)
|
Sa stii ca a inceput criza sa muste rau din lanturile astea de magazine care aduc produse din afara si au preturi nesimtite . Multe incep sa se inchida si vezi faiomosul afis mincinos ''Aici se va deschide in curind un nou magazin ''
|
All times are GMT +2. The time now is 01:41. |