Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Ce te Enerveaza Ingrozitor? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96010)

danutsa04 01 Aug 2010 15:36

gândacii ăştia care tot apar ! sau ce-or fi ei..

keepwalking 09 Aug 2010 13:52

fluturasul de salariu: azi am luat 539 de lei, primul salariu de dupa taierea cu 25%.
de fapt, nici nu ma enerveaza.
e mai mult umilire.

hellsteed 09 Aug 2010 14:06

Originally Posted by keepwalking:

fluturasul de salariu: azi am luat 539 de lei, primul salariu de dupa taierea cu 25%.
e mai mult umilire.

Dumnezeule !

keepwalking 09 Aug 2010 15:15

Originally Posted by hellsteed:

e mai mult umilire.

Dumnezeule !

haha, iti dai seama...in(jur) de 120 de euro:)

FreakDoll 09 Aug 2010 16:28

God, să'ţi rupi spatele o lună întreagă pentru 500 ron ...Unde am ajuns...:O
Şi la mama la servici au luat din salarii, dar faza cea mai tare ever e că le'a dat în schimb posibilitatea să facă un bonus lunar dacă ating un target . Iar target'ul e 8 miliarde pe fiecare raion :))) O să ajungem rău de tot :|

danonino 09 Aug 2010 16:40

cat de nasol...

gandeste-te ca peste 1an, 2, 3 o sa fie si mai rau.

dragonfly_drk 09 Aug 2010 16:58

Originally Posted by danonino:

cat de nasol...

gandeste-te ca peste 1an, 2, 3 o sa fie si mai rau.

prea pesimist... pfff... peste un an, doi vine sfarsitul lumii asa ca nu te mai stresa... :( o sa imi fie dor de tine... :(( :(( :((

=)) acum am haz?... ;))

FreakDoll 11 Aug 2010 16:37

Nu mai suport căldura asta .Se anunţă 38 de grade în zilele următoare .Nu poate fi adevărat !!! :((

keepwalking 13 Aug 2010 08:40

diferenta enervant de mare dintre cluj si iasi, sub toate aspectele:

la cluj sunt ursus, napolact, nokia, tiff, doua echipe in liga 1, din care una de liga campionilor, iar la iasi, nimic!X(

ah, si clujul mai are si aeroport international, cu curse in austria, germania, anglia, italia, grecia, pe cand de la iasi pleaca o singura cursa externa, spre viena!

Judex 13 Aug 2010 08:57

Viena rullz, stai tranquillo. ;)

keepwalking 13 Aug 2010 09:01

Originally Posted by Judex:

Viena rullz, stai tranquillo. ;)

am fost in viena anul asta, vreo 4 zile...intr-adevar, un oras pe gustul meu.
cam aseptic, dar merge:)

omudindulap 13 Aug 2010 10:46

In momentul asta, noul val de useri si cele 3 jocuri din cafenea.:-& X(
II rog pe cei care le-au deschis sa binevoiasca sa le inchida ori macar sa fie mutate intr-o sectiune speciala, Kindergarten. Slabe sanse, nu? Vorba ceea, prosti, dar multi..:(

dragonfly_drk 13 Aug 2010 11:23

Originally Posted by omudindulap:

In momentul asta, noul val de useri si cele doua jocuri din cafenea.:-& X(
II rog pe cei care le-au deschis sa binevoiasca sa le inchida, banuiesc ca pot face asta, nu?

daca intru si eu in noul val de useri am o veste buna pentru tine... de sambata pana miercuri nu o sa fiu pe aici... zbor in Oradea... roaga-te sa nu am net acolo... =))

Judex 13 Aug 2010 11:34

Gizase, de parca Oardea ar fi grota in care s-a nascut.... X(

Medicate 13 Aug 2010 12:23

Captain CaaaaaveeeeMAAAAAAAAAAAAAAN !

omudindulap 13 Aug 2010 12:30

Originally Posted by dragonfly_drk:

daca intru si eu in noul val de useri..

Pai tu esti veteranca..

dragonfly_drk 13 Aug 2010 12:47

Originally Posted by omudindulap:

daca intru si eu in noul val de useri..

Pai tu esti veteranca..

pot sa fiu ca tot noua sunt... oricum ms... :">

Judex 13 Aug 2010 13:06

Bai, papagalii astia gen Iaurt si Libelula nu-si dau seama ca sunt penibili? Macar Libelula poate sa 'si-o' ia - oribila expresie, vave!!!!, invata sa gatesti- dar imbecilul ala este absolut insuportabil. Cred ca e genul de cretin pe care l-as bate zdravan, dar daca m-ar prinde singur ar sari cu gasca ca cacatii cocalari. De fapt, poti sa vezi la orice topic comportamentul sau de cocalar.

dragonfly_drk 13 Aug 2010 15:30

Bai, papagalii astia gen Iaurt si Libelula nu-si dau seama ca sunt penibili? Macar Libelula poate sa 'si-o' ia - oribila expresie, vave!!!!, invata sa gatesti- dar imbecilul ala este absolut insuportabil. Cred ca e genul de cretin pe care l-as bate zdravan, dar daca m-ar prinde singur ar sari cu gasca ca cacatii cocalari. De fapt, poti sa vezi la orice topic comportamentul sau de cocalar.

judex, ce ai cu mine?

dragonfly_drk 13 Aug 2010 15:31

diferenta enervant de mare dintre cluj si iasi, sub toate aspectele:

la cluj sunt ursus, napolact, nokia, tiff, doua echipe in liga 1, din care una de liga campionilor, iar la iasi, nimic!X(

ah, si clujul mai are si aeroport international, cu curse in austria, germania, anglia, italia, grecia, pe cand de la iasi pleaca o singura cursa externa, spre viena!

stai relax... mai bine iasi decat cluj... sunt multe motive pt care cluju nu se merita... ;)

copila_satanista 13 Aug 2010 17:48

cum ar fi...

dragonfly_drk 13 Aug 2010 18:06

Originally Posted by copila_satanista:

cum ar fi...

daca te referi la mine... doar nu vrei sa le enumar pe toate?... asta ar insemna ca imi urasc orasul de bastina si nu vreau sa se inteleaga gresit...

in alta ordine de idei, Cluju a decazut FOARTE MULT in ultimii ani... mai ales cu renovarile :-&

Judex 13 Aug 2010 20:07

judex, ce ai cu mine?

Am cu tine destule. :P

danonino 13 Aug 2010 20:40

cu acelasi comportament imi bag pula in familia ta.
jet! esti un avort esuat.

Judex 13 Aug 2010 21:12

Hai ma, ce va mai trebuie?

danonino 13 Aug 2010 21:44

Hai ma, ce va mai trebuie?

ba, nu mai suferi atata! tu ai inceput sa ma injuri din cauza ca nu mi-a placut o melodie, am zis ca versurile sunt de fatalai. Nu sunt sfant si nu sunt un monument de rabdare. Lua-ti-as maxilarul in pula!

Judex 13 Aug 2010 21:55

Lua-ti0-ai singur cum faci de obicei maxilarul pe care-l crezi doctorhaus! Sa mor de nu esti cel mai cretion forumist pe care l-am vazut l;ately. Haus!!!!!!!!!!!!!!! =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )

danonino 14 Aug 2010 16:16

Lua-ti0-ai singur cum faci de obicei maxilarul pe care-l crezi doctorhaus! Sa mor de nu esti cel mai cretion forumist pe care l-am vazut l;ately. Haus!!!!!!!!!!!!!!! =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )

daca prostia ar durea, tu te-ai tavali in chinuri groaznice. Acum, inchide gura ca iti curge scuipat.

Judex 14 Aug 2010 16:25

Cand ai nickname de iaurt imputit, ar trebui sa bagi capul in pamant de rusine. Cat vei sta in puscarie, poate mai pui si tu mana pe-o carte.

copila_satanista 14 Aug 2010 16:26

ca tot sunt la topicul potrivit, ia luati-va voi de manutze si pupati-va pe mes ca devine enervanta toata aceasta parada de injuraturi pline de inteligenta cu care spucrati tot ce apucati din forum

Medicate 15 Aug 2010 21:18

Hmmm ... ma enerveaza tembelii care folosesc un limbaj indecent , cum a fost mai sus . Numai niste oameni deosebit de "inteligenti" si "culti" raspund la injurii cu injurii si continuand "distractia" tot mai baga paie pe foc.
Pe locul 2 ma enerveaza cei care nu stiu sa se opreasca din mancat cacao ... si calca pe nervi si mai mult .
Pe locul 3 .... DINAMO !

crin3l 16 Aug 2010 13:03

1. Ca nu se mai termina caldura vara asta (si in viata asta!)
2. Oamenii incompetenti (politicienii, patronii de fotbal) si corupti(politicienii, patronii de fotbal), insa coruptia, in Romania mai ales, din cate obeserv este o boala ce se transmite de la parinti la copii(la nastere chiar) sau prin aer. Oricum nici incompetenta nu e chiar asa de "indepedenta".

Pitbull 16 Aug 2010 13:20

Trogloditii care, în metrou, le dau bani cersetorilor ce-si târâie copiii dupä ei.
De obicei, îmi scot mobilul si mä prefac cä-i fotografiez, ca sä-i bag în boalä.

FreakDoll 16 Aug 2010 14:43

Originally Posted by Pitbull:

Trogloditii care, în metrou, le dau bani cersetorilor ce-si târâie copiii dupä ei.
De obicei, îmi scot mobilul si mä prefac cä-i fotografiez, ca sä-i bag în boalä.

:))

K.I.D. 18 Aug 2010 19:43

Ma enerveaza:
- Religia ( in special fanaticii)
- Homofobia, rasismul
- Limbajul indecent/obscen
-Persoanele care nu se spala (mai ales cei care nu se spala pe maini)
-Dintii galbeni
-Cruzimia impotriva animalelor
-Cei care is arunca mizerile oriunde apuca
-Drama
-Comunistii
-Minciuna, ipocrizia
-Cei care au impresia ca ceea ce asculta ei se numeste muzica
-Cei care fac pe destepti, deoarece ei au citit numai carti de autori clasici si renumiti

FreakDoll 18 Aug 2010 20:50

Mă enervează persoanele care nu știu să scrie corect :D:D:D

K.I.D, ce te face să crezi că ceea ce asculți tu se numește muzică ?Please, nu'i acuza pe alții de ipocrizie și alte sinonime când tu le practici zi de zi .

Ipu 19 Aug 2010 00:09

Originally Posted by K.I.D.:

Ma enerveaza (...) drama,...

Adică?

...cei care au impresia ca ceiea ce asculta ei se numeste muzica.

Mozart a tot ascultat compozițiile lui Bach, lui Wagner îi plăcea să asculte muzică de Mozart. Săracii! Ei au trăit și au murit cu „impresia că (vorba ta)...”

dragonfly_drk 20 Aug 2010 23:14

ma enerveaza oamenii de nimic, care promit ceva doar ca sa te atraga inspre ei si apoi te baga in toti Dumnezeii... te lasa in plata Domnului sa iti rezolvi problemele create de ei... ma mai enerveaza si persoanele care trezesc in tine vise pentru ca apoi sa le calce in picioare... si ma mai dispera ca nimeni NU INTELEGE ACESTE LUCRURI!! mai ales cei de la care m-as astepta sa ma inteleaga... :(( :(( viata asta e un cacat pe bat lins de handicapati cu capu...

K.I.D. 20 Aug 2010 23:38

Originally Posted by FreakDoll:

K.I.D, ce te face să crezi că ceea ce asculți tu se numește muzică ?Please, nu'i acuza pe alții de ipocrizie și alte sinonime când tu le practici zi de zi .

Mda, esti draguta FreakDoll, a fost o greseala de ortografie facuta din neatentie, am mancat un 'e' sa spun asa, iar in legatura cu muzica sa fim serios ce te face sa crezi ca toate sunetele scoase de niste indivizi la televizor poarta numele de muzica, si nu inteleg de unde sti ca eu practic ipocrizia zi de zi, si nu inteleg de unde a aparut acel "nu'i acuza pe alții de ipocrizie" cand am acuzat eu pe sit-ul acesta pe cineva de ipocrizie, nu, singurul lucru pe care l-am facut a fost sa spun ce ma enerveaza adica ipocrizia chiar imi pare rau ca te-ai simtit jignita de postul meu si imi cer szuze, si in legatura cu greselile gramaticale sa sti ca suntem oameni si facem greseli nu cred ca este corect sa fi atat de dura pentru ca am uitat un "e"

Sa ai o zi/noapte buna:)

K.I.D. 20 Aug 2010 23:54

Originally Posted by Ipu:

Ma enerveaza (...) drama,...

Adică?

...cei care au impresia ca ceiea ce asculta ei se numeste muzica.

Mozart a tot ascultat compozițiile lui Bach, lui Wagner îi plăcea să asculte muzică de Mozart. Săracii! Ei au trăit și au murit cu „impresia că (vorba ta)...”

Of. Da, am facut o greseala mica de ortografie am uitat un e, se scrie ceea nu ceiea cum ati (in acest context ati se scrie fara cratima) spus dumneavoastra, si bineinteles iarasi problema cu muzica, eu nu m_am referit la muzica rock, clasica, jazz, blues etc, nu, recunosc, nu ascult muzica clasica dar mise pare un gen foarte frumos si il respect nu este o muzica pentru oricine, iar daca o ascultati ma bucur, dar va rog inainte cititi, atunci cand cineva scrie ceva, pentru ca este pacat ca o persoana sa scrie un lucru iar ceilalti sa inteleaga altul.

Cand spuneam ca nu ii suport pe cei care cred ca ceea ce asculta ei se numeste muzica ma refeream la muzica din zilele noastre, cei care asculta numai ''muzica'' desre bani, femei si dusmani sau cei care asculta ''muzica'' a caror versuri nu au nici o noima, nici un inteles.

danonino 20 Aug 2010 23:57

Ma enerveaza:
- Religia ( in special fanaticii)
- Homofobia, rasismul
- Limbajul indecent/obscen
-Persoanele care nu se spala (mai ales cei care nu se spala pe maini)
-Dintii galbeni
-Cruzimia impotriva animalelor
-Cei care is arunca mizerile oriunde apuca
-Drama
-Comunistii
-Minciuna, ipocrizia
-Cei care au impresia ca cea ce asculta ei se numeste muzica
-Cei care fac pe destepti, deoarece ei au citit numai carti de autori clasici si renumiti
-Twilight
-Personajele lui Dostoievski
-Nemtii (Nu chiar toti, majoritatea)

m-ai spart cu astea. Sunt "la obiect" bine-bine. Parca ai fi vreo fufa de la tv, din aia care isi castiga banii cu gura, pe urma se ridica din genunchi si face pe moralista. Alea au texte din astea: "Nu imi place minciuna" "Oamenii este rai""Vai, vai! Ce limbaj!"

"Ce te enerveza ingrozitor?" Raspunsul ar trebui sa fie palpabil, vizibil.

Citesc "Idiotul" de Dostoevski, inca astept sa fiu impresionat.

FreakDoll 21 Aug 2010 00:14

Originally Posted by FreakDoll:

Mda, esti draguta FreakDoll, a fost o greseala de ortografie facuta din neatentie, am mancat un 'e' sa spun asa, iar in legatura cu muzica sa fim serios ce te face sa crezi ca toate sunetele scoase de niste indivizi la televizor poarta numele de muzica, si nu inteleg de unde sti ca eu practic ipocrizia zi de zi, si nu inteleg de unde a aparut acel "nu'i acuza pe alții de ipocrizie" cand am acuzat eu pe sit-ul acesta pe cineva de ipocrizie, nu, singurul lucru pe care l-am facut a fost sa spun ce ma enerveaza adica ipocrizia chiar imi pare rau ca te-ai simtit jignita de postul meu si imi cer szuze, si in legatura cu greselile gramaticale sa sti ca suntem oameni si facem greseli nu cred ca este corect sa fi atat de dura pentru ca am uitat un "e"

Sa ai o zi/noapte buna:)

Ms,ms :)) Ce te face să crezi că m'am referit la tine ? Oricum,nu m'aș fi legat de lipsa unei simple litere, fiindcă n'ar fi fost relevant .
Îmi pare rău că nu m'ai înțeles .N'am chef să explic fiindcă vor urma alte și alte discuții și nu are rost . Anyway, nu m'am simțit jignită .Să fii sigur de asta !!
Ms la fel !:-h

SNOWMAN34 21 Aug 2010 02:48

dragonfly_drk

Because, m-a caftit rau la "Fazan". :P

E drept, atacam pe Triburi de nebun, si-mi urla si Maiden in urechi, ceva de groaza lumii...da' tot n-o iert! :D

dragonfly_drk 21 Aug 2010 02:52

Originally Posted by SNOWMAN34:

dragonfly_drk

Because, m-a caftit rau la "Fazan". :P

E drept, atacam pe Triburi de nebun, si-mi urla si Maiden in urechi, ceva de groaza lumii...da' tot n-o iert! :D

taci ma si muta-te la fazan ca nu ai vazut bine... zici ca eu am inchis cand defapt ai pus cuvant inainte... ia uita-te bine... si te-am rugat frumos sa nu ma pui aici... mno stai sa vezi ce fazani mananci in noaptea asta... nu te las pana nu te inchid de tot... :)) =)) :))

SNOWMAN34 21 Aug 2010 02:54

Bineeee....
Aseaza-te pe ceva....
RAZBOOOOOI! :D

Judex 21 Aug 2010 04:14

KID, ce inseamna comunisti pentru tine?

Ipu 21 Aug 2010 07:29

Citesc "Idiotul" de Dostoevski, inca astept sa fiu impresionat.

De idiotul de Dostoievski? ;)

Mi-ai amintit de un rus pe la vreo 50 de ani, căruia, atunci când i-am arătat că(-i) aveam în casă (pe) Frații... lui Dostoievski, mi-a replicat: „Limba pe care o folosește Dostoievski e de slab nivel. Unui tânăr intelectual (sic!) ca dumneata...” Era interesant cum vorbea: „Foră iang intielekciuăl laik iu, ai ud ricămiend Buniîn!” (Ivan Alekseievici Bunin, primul rus laureat al Premiului Nobel pentru literatură)

Nino, nu știu câți ani vei fi având, dar, după Idiotul, Crimă și pedeapsă, Frații Karamazov, Nopți albe etc. etc., ă iang intielekciuăl laik iu cred că poate trece și la Alei întunecate.

Pitbull 21 Aug 2010 08:00

E lucru stiut: pe cât de abisal era Dostoievski în planul sensurilor ("Fratii Karamazov", "Idiotul", dar mai ales "Demonii" te iau cu ameteli, nu mai esti acelasi om dupä ce le-ai citit), pe atât de slab era la nivel formal: stil plat si confuz, vocabular särac, structuri dezlânte, etc...

On-topic: indivizii care scuipä tot ce miscä, numai din cauza propriei lor lipse de imaginatie.

danonino 21 Aug 2010 08:15

Nu o gasesc interesanta, ma plictiseste. Povestea de dragoste o gasesc penibila. "oo, din prima clipa, cand te-am vazut, te iubeam" de tipul dragoste la prima vedere. Lucru care nu exista, refuz sa cred ca atractia e iubire. Stilul nu ma atrage, nu e cine stie ce.

Judex 21 Aug 2010 08:23

Danonino, tu esti romanul actual. Meltean prin excelenta, cocalar. Rau, urat, imbecil. Iti pute tot, desi tu puti cel mai mult. Sfertodoct congenital, reprezinti tot ce poate fi mai rau in neamul asta! Rugamintea mea este sa te duci in mormantisorii ma-tii!

All times are GMT +2. The time now is 11:39.