![]() |
Ia uite la asta ce se da mare.....din pacate, tre sa clarific:
1. nu trimit eu invitatiile, se trimit automat, habar nu am cum, cand si de ce 2. ti-am comentat o poza pt ca TU imi vizualizasei profilul, habar nu aveam de existenta ta, pasarica! si am ramas doar socata de prostul tau gust in a te prezenta, fizic vbesc, asa ca te-am intrebat, decent totusi: tu esti blonda sau bruneta la origini? Mare smekerie, uite cu ce se da ea mare =)) |
Da, ti-am vizualizat profilul (apropo, mai mult ca perfectul la persoana a II-a este vizualizasesi, nu vizualizasei) cand mi-ai trimis invitatia. Si spunand ca invitatiile se trimit automat demonstrezi ce am afirmat mai sus.
Pasarica esti tu, poate. Subiect inchis, am treburi mai importante decat a-mi pierde vremea cu toate fufele. Noapte buna! |
Numa la kap sä nu dädeti!
L.E. (Acuma a mai iute o sä zicä: "Da' ce, ea are cap?") |
@Pitbull
:)) Din partea mea, nicio grija! Nu recurg la violenta fizica. LE Cap are numai ca e gol si creste riscul de casare. :)) |
Amarnic înselatu-m-am! :">
Cori-Pit: 1-0 |
@Corinka
e clar, e grav! Faptul ca invitatiile se trimit automat demonstreaza ca NU iti trimit eu, cu vointa mea proprie, acele invitatii. Adica inseamna ca nu am nici o treaba cu tine. Eu nu stiu cum s-o mai fac sa inteleaga, e din ce in ce mai incapabila :)) p.s. totusi, ai face bine sa slabesti macar pana ajungi la 70 (acuma arati cam de 90) si sa renunti la blondul ala kitsch, ai tenul de bruneta, inchis, arati fix ca o vanzatoare de butic de pe Lipscani de etnie rroma (vorba cuiva, ca dracu' pe cutia de crema) ....stiu ca ai fantezii si te visezi o diva blonda dar nu e cazul ......despre vestimentatie ma abtin acum, nu as sti de unde sa incep :-& |
Asta e clarvazatoare de isi imagineaza ce fantezii am eu? :-/
Parul meu e saten inchis, si l-am deschis la culoare, acum e un saten deschis, nici nu e blond, nu distinge culorile? |
OMG. Again, OMG.
Nu draga, nu am previzionat ci am tras o concluzie logica si simpla: daca tu esti bruneta defel si te vopsesti blonda desi iti sta ca un cur, nu reiese de aici ca te-ai vopsit blonda pt ca ai vrut tu? Sau ai fost vopsita cu forta?? Poate din greseala, la frizeria de la parterul blocului, te-au decolorat??? Se prea poate, cine stie.....prea arata horror! |
Sunteti fe fe off-topic.
(Aicea-i vorba de motivele pen' care suntem fericiti/te, nu de coiffures.) Moderator, ceartä-le! X( |
Uite cine s-a gasit consilier de imagine, illotempore2002! =))
Mai bine aranjeaza-ti tu trompa pe care o ai pe post de nas, fa-ti niste implanturi mamare ca sa arati si tu ca o femeie si curata-ti tenul de cosuri. Si nu te mai obosi sa raspunzi, oricum nu-ti mai citesc aiurelile. |
Sunt fericita ca nu sunt ranchiunoasa, desi as vrea sa fiu, ca sa le pot da unora o lectie. Desi o colega mi-a facut azi cea mai mare magarie posibila, m-am enervat cumplit pe ea dar in 5 minute mi-a trecut. Unii ar merita aspru pedepsiti, dar totusi sunt fericita ca nu pastrez sentimentele acelea negative care-ti consuma energia inutil.
|
....ca am gasit pe cineva care face costume de balerina si ca mi-am dat comanda la unu' :x
|
...sunt in prima zi de concediu.
|
la urmatoru' forumeeting vii cu tutu-u'
|
Cand e urmatorul?
|
no idea, dar tutu-u' tb. sa fie o certitudine ;)
facem si-un poll? :D |
Deci dupa ce mi se termina mie concediul...:))
|
Oricum, am ratat pana acum si invitatia la Avatar, si la Inglorous..., am inceput sa ma obisnuiesc. :(
|
Cred ca ultima postare ar trebui mutata la sunt nefericit...
|
lasa ca poate venim noi (macar cativa) la tine la cluj in iunie viitor ;)
|
Va astept cu drag.:)
|
Sunt fericita pentru ca am revenit acasa,litoralul mi-a ajuns pana peste cap si in plus o sa vina Kusturica si Kevin Costner in Arad yeah!!! :D:D:D
http://www.gandul.info/media-adverti...ro-iff-4807115 |
Sunt fericit cä mi-au intrat:
- o elevä la actorie (Hyperion) - doi elevi la regie (U.N.A.T.C.) (Si mai sunt si nefericit pentru eleva care mi-a picat la regie, DAR TOTUSI FERICIT cä s-a prezentat chiar mai bine decât cei doi colegi care au intrat! Da' ce sä-i faci, asta-i viata...) Acum, sä le cântäm: Welcome to the U.N.A.T.C.uuu... What a lovely place, What a lovely place, E ca un sicriu...! Sä te fut în U.N.A.T.C... Cä mi-e foarte fricä, Cä mi-e foarte fricä, S-ajung ca Soptericä...! :-S |
Pai, ce mai stai? Ia-tri elevii - pardon, studentii :P - si hai la bere cu ei!
|
Originally Posted by Pitbull:
Felicitări! Ţi-am [le-am, v-am?] ţinut pumnii. :P |
...ca vremea e frumoasa...nori gri, putin frig... :D
Judex & Halebardul v-am mutat mesajele la "in suturi" |
Sunt fericit ca m-am luat bicicleta. Semicursiera mountain, multe viteze, yummy! :)
|
Am parcul 23 aproape de casa si o alta casa la munte.
|
Am fost la editura care-mi datora de-o lunä încoace 1.500 RON - mi i-am luat, si de azi NU VOI MAI AVEA NICI O DATORIE!!! :D
|
De ani de zile tot achit la ele, asta era ultima transä! (Cu "sh".)
Acum sunt fericit si cä Drago o sä-si ia permis de port-armä, deci am de la cine s-o cer cu împrumut! (Arma, nu permisu'. De el n-am nevoie.) |
Nu pot spune că mă face fericită, dar mă amuză cât de creduli, naivi şi vulnerabili pot fi unii oameni. :D :))
|
pentru ca am reusit intr-un final glorios sa imi scot calul noutz pe doua roti de 1125cc la o plimbare mai lunguta to blow off some steam. i feel better than i did in days :)
|
Linistitule, you're my hero! That's my next step on two wheels. ;)
|
Originally Posted by silent_one:
Sa nu uiti de echipamentul de protectie. |
Originally Posted by redmen:
Nu uitam....imi e draga propria-mi persoana :)
Originally Posted by Dragomara:
Bag cand voi avea. |
Pentru ca plec in sfarsit la Paris!!!!!!!!!!!!!!!
|
Sunt fericit că mi-am regăsit motivul pentru care să merg, de plăcere, la şcoală.
|
Pt ca traiesc :p
|
Sunt fericita ca vine scoala :) [ nu de alta dar ma plictiseam ]
Sunt fericita ca o sa iau note mari la exmene , stiu de pe acum :)) [ nu ca as da bani ] dar invat Sunt fericita ca .. o sa ies din casa in curand . Avand in vedere ca eu nu pot sa stau o zi in casa , rar asta.. |
Sunt fericita ca maine mananc dovleac copt :))
|
Salutare, frate!
|
Salutare, frate! :))
|
Kiar, daca ti se face pofta de placinta cu doleac in bucuresti, la 11 noaptea si nu ai parintii langa tine sa-i pui sa-ti faca, cum faci?
adica ce vreau eu sa zic e ca mi-ati lasat gura apa cu discutia asta |
Adica daca discutia asta se petrecea acum cateva zile, te-as fi chemat cu un dovleac si-ti faceam eu. Dar asa...
|
Originally Posted by illotempore2002:
Stie cineva unde se vinde placinta cu dovleac, noaptea, in Buc? sunt deosebit de trista daca nu mananc dovleac in placinta in noaptea asta. |
Stiu ca am mancat o data o placinta de dovleac buna de la mega image facuta de ei chiar acolo.. in mega de la baba novac ca e mare si sunt mai bazati decat restul. In rest mai stiu de o patiserie pe lipscani care avea .. aia de langa suburbia. Insa la ora 11 noaptea, poti sa bei un pahar cu apa :)
|
|
am facut comanda la homemarket dar livreaza pana la ora 22
:| |
A ajuns?
|
Sunt happy ca mank Milkinis :) Mie chiar imi plac ciocolatelele alea
|
All times are GMT +2. The time now is 11:09. |