![]() |
Tab Hunter and Roddy McDowall(pt Corinka,a intrebat de prima poza)
Bun,acum cine -s in pozele celelalte si cand veti binevoi sa continuati jocul cu alte poze?:D Oki,Halebardul,e randul tau,ai stiut. |
Originally Posted by Pauline Kael:
Intotdeauna mi-a placut, dar nu il recunoscusem din profil. :) |
ia sa vedem
![]() |
|
Halebu,e un actor roman-evreu al tau?
|
da
la tine sunt james dean si tab hunter? |
Corect! Ma chinui sa-mi amintesc cum il cheama pe al tau...am un lapsus.
|
hint:
ambele nume incep cu aceeasi litera nu mi-ai zis cine intra pe cinemagia, Puiu sau Poru? |
Rudy Rosenfeld.
|
Right!
corinka pune poza. |
Nu pot acum. O las pe Pauline. Sau pe cine-o vrea. Judex, tu pe unde esti? Ia cauta vreo poza de betiv [a se citi "actor cool"] si posteaz-o.
|
|
Dansatoarea e Josephine Baker.
|
Prima seamana cu Amy Irving, dar nu poate fi ea.
Da si tu niste indicii, eu intotdeauna am dat. |
Prima e cumva Sarah Bernhardt?
Si ultima e Angela Lansbury? |
Nu seamana cu Angela.
|
Cori,da e Josephine Baker.:D
Dan,da,e Sarah Bernhardt.;) Iar ultima...sunt sigura ca va ghici cineva:P naturlich. |
Indiciu: jew.
Ii zic prenumele sau initialele?B-) |
Eva..........
|
Eva Gabor?
|
Nu Cori,iti spun daca pui alta poza.Uite,era model.;) :)
|
Eva Braun.
Oh! Neasteptat. |
eva braun, jew? :-O sau era un indiciu mai cu bataie lunga? |
Google her (in Google images). ;)
Legat de indiciul jew: in mod oficial e catolica, dar exista voci care spun ca era evreica. (La fel si despre Hitler.) Nu ma asteptam insa sa o gasesc alaturi de Bernhardt si Baker, desi e tot cu B. Legatura cu actoria e mai... subtire. |
Da,Eva era jew,ce va mirati? Hitler iubea in secret toti actorii evrei,erau f talentati,desi politica cerea linsarea lor.
Iar Marlene il ura pe Hitler:) Eva era intr-adevar ,model si bagatoare in seama,nu actrita. Corect,Dan,e randul tau sa pui o poza.Pup:-* |
|
Ghici...
![]() Azi tipa a trecut de 60 de ani si e blonda. |
pauline, cand iti vine randul sa pui o poza, pune doar una, te rog, altfel se pierde sirul
|
@Stefan,sigur,a fost doar o gluma. (Erau: Drew+LIv Tyler,Catherine McCormack+Thandie Newton,Gwineth cu alta actrita ,am uit cum ii spune,ceva cu P,Cameron +Lucy,Angelina si o admiratoare:D ,in reclama Dior,Giesele si Andie Mc Dowell)
@Dan,mai da-ne un indiciu,actrita pare europeana....:-/Mi se pare cunoscuta,filmul nu stiu de unde sa-l iau...:) |
Indicii
Si eu am luat ca pe o gluma toate saruturile acelea, de asta am postat... Acum, "la cestiune".
Indicii: 1. E o mare actrita. 2. E europeana, da. 3. E supusa reginei. (Nu spun care, ca va spun prea mult. Mult prea mult.) |
pare a fi un film de ingmar bergman...
e vorba de liv ullman? |
Bonus
Nu, nu e Liv. Vorbim despre o alta regina... ;)
Si fiindca tot veni vorba despre regine, iat-o aici pe aceeasi actrita interpretand rolul reginei Cleopatra, la varsta de 18 ani (pe scena, de data asta). Repet, acum e blonda si are peste 60 de ani. ![]() |
Seamana cu Anna Karina.
|
Bonus
Seamana cu Anna Karina, dar nu e ea si acum e blonda-blonda.
Nu tot asa a fost si prin filme. Nici macar atunci cand a luat un Oscar si doua Premii de interpretare feminina la Cannes (fiecare pentru un alt rol). |
Ma gandisem la Cher, ea e?!
|
Nu e Cher. Nu cred ca Cher e acum blonda si nici nu cred ca a luat un Oscar si doua premii la Cannes. Tipa din pozele de mai sus e actrita-actrita si blonda-blonda.
Uite-o si din profil, pe cand juca intr-un film neasteptat de erotic cu... Peter O'Toole (printre altii). ![]() |
Hellen Mirren,am recunoscut-o de le primele indicii:)God save the Queen!
|
Cher a fost si blonda uneori, are un Oscar si un premiu la Cannes (pentru Masca).
|
Corect
Era greu sa va pacalesc cu Cher (altfel americanca si inconfundabila).
Da, e Helen Mirren. :) De asta pomeneam atata de "regine". Dar pesemne nu ma pricep la mesaje subliminale. |
E randul lui Pauline, dar numai pentru O SINGURA POZA!
|
|
@ Dan Mihu
alea sunt indicii, sugestii, etc. mesajele subliminale nu sunt detectate de noi decat inconstient, adica fara sa ne dam seama (ele sunt sub limita perceptiei noastre) |
BB si Jean Pierre Cassel.
Monica Belluci si Vincent Cassel. Mai ramane de recunoscut O SINGURA POZA! |
|
pe BB o tine Lino Ventura.
|
Exact,a mai ramas o poza,pe care Keep,o poti "citi".:)
|
"scrie" prea marunt :) ma dor ochii.. |
Serge G & Jane "oui, je t'aime" B :P
|
Corect.Pune o poza:-*
|
Originally Posted by Chambord:
ok, pt conformitate si numele complete: Serge Gainsbourg & Jane Birkin. pauline iti dau tie tura mea, mai pune ceva :-* |
All times are GMT +2. The time now is 09:22. |