Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   Vreau sa fiu actrita (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85519)

irene marlyne monroe 25 Mar 2006 14:55

Originally Posted by GhitzaCartitza:

OK. Am inteles.
Mai am o intrebare. Serioasa de data asta. Cum s-a desfasurat contractul cu acea televiziune din Italia? Mai continua? Stii despre ce vorbesc. Emisiunea care semana cu Big Brother... In care mai erai tu si inca 2 fete. Asta ca sa-ti aduci aminte mai repede.
Cat despre incercarile tale disperate de a obtine un rolisor sau o replica mai importanta, asta sa stii bine ca nu tine doar de vointa ta. Talentul si pregatirea conteaza enorm. De asta am intrebat ce facultate urmezi. Stiu ca ai zis pe undeva, da' nu voiam sa scotocesc printre tonele de mesaje. Poate cursurile de pe care le urmezi nu sunt de ajuns. Nu cred totusi ca vrei sa-ti petreci viata invatand. E momentul sa te gandesti la ce o sa faci in viata, si nu la ce VREI sa faci in viata.
De data asta PUPICI.
este cam greu si eu m-am gandit ce as putea face in viata dar habar nam,dar as vrea fara a mai invata sa lucrez in televiziune sau cinematografie,mi-ar placea si tv si film,dar nici asa doar sa visezi nu prea merge si nici nimeni nu prea iti da mai concret sansa .AAAAAAAAAAAA UITE AM O IDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE CINE DINTRE VOI VREA SA MA FACA FERICITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA?
SA VA DUCETI LA EMISIUNEA DE LA PRO TV,"CEVA DE GENUL DANS PT.UN VIS."CA CONCURENT SA DANSATI VA PREGATESC EI PT A IMI IMPLINI MIE DORINTA???HAI FACETI ASTA PT MINE??????????????????????????

ANUNT IMPORTANT ,ANUNT IMPORTANT!!

SE CAUTA CONCURENT DE DANS PT IMPLINIREA UNUI VIS-ADICA AL MEU.HAIDE-TI SA MAI CONCRETIZAM CEVA,DACA TOT SUNTEM OI GASCA UNITA.AM DORINTA ASTA SI POATE DEPINDE DE VOI!
STITI DOAR ZICALA MEA :CA TALENTUL MEU STA IN UMBRA IAR
VOI IL PUTETI SA IL FACETI SA STRALUCEASCA"
UITE O OCAZIE .SA CAUTAM UN NR.DE CONTACT SA VEDEM CUM SE POATE PARTICIPA.CINE VREA POATE FACE CEVA PT MINE.

PUPICIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIII
ASTEPT RASPUNSURI SI CANDIDATIIIIIII:
:D :D :D
PS: WTF is wrong with me? :shock:

irene marlyne monroe 25 Mar 2006 14:59

Originally Posted by irene marlyne monroe:

OK. Am inteles.
Mai am o intrebare. Serioasa de data asta. Cum s-a desfasurat contractul cu acea televiziune din Italia? Mai continua? Stii despre ce vorbesc. Emisiunea care semana cu Big Brother... In care mai erai tu si inca 2 fete. Asta ca sa-ti aduci aminte mai repede.
Cat despre incercarile tale disperate de a obtine un rolisor sau o replica mai importanta, asta sa stii bine ca nu tine doar de vointa ta. Talentul si pregatirea conteaza enorm. De asta am intrebat ce facultate urmezi. Stiu ca ai zis pe undeva, da' nu voiam sa scotocesc printre tonele de mesaje. Poate cursurile de pe care le urmezi nu sunt de ajuns. Nu cred totusi ca vrei sa-ti petreci viata invatand. E momentul sa te gandesti la ce o sa faci in viata, si nu la ce VREI sa faci in viata.
De data asta PUPICI.
este cam greu si eu m-am gandit ce as putea face in viata dar habar nam,dar as vrea fara a mai invata sa lucrez in televiziune sau cinematografie,mi-ar placea si tv si film,dar nici asa doar sa visezi nu prea merge si nici nimeni nu prea iti da mai concret sansa .AAAAAAAAAAAA UITE AM O IDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE CINE DINTRE VOI VREA SA MA FACA FERICITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA?
SA VA DUCETI LA EMISIUNEA DE LA PRO TV,"CEVA DE GENUL DANS PT.UN VIS."CA CONCURENT SA DANSATI VA PREGATESC EI PT A IMI IMPLINI MIE DORINTA???HAI FACETI ASTA PT MINE??????????????????????????

SE CAUTA CONCURENT DE DANS PT IMPLINIREA UNUI VIS-ADICA AL MEU.HAIDE-TI SA MAI CONCRETIZAM CEVA,DACA TOT SUNTEM OI GASCA UNITA.AM DORINTA ASTA SI POATE DEPINDE DE VOI!
UITE O OCAZIE .SA CAUTAM UN NR.DE CONTACT SA VEDEM CUM SE POATE PARTICIPA.CINE VREA POATE FACE CEVA PT MINE.

DECI VEDETI PUTRTI,DAR AR FI MINUNAT,TREBUIE CA CINEVA SA PARTICIPE CA CONCURENT LA EMIS"DANS PT UN VIS CARE ESTE VINEREA LA 20,30 LA PROTV.
TREBUIE DOAR SA PARTICIPATI SI EVENTUAL SA CASTIGATI.
UF.AR FI MINUNAT.

irene marlyne monroe 25 Mar 2006 15:08

OK. Am inteles.
De data asta PUPICI.

DECI VEDETI PUTRTI,DAR AR FI MINUNAT,TREBUIE CA CINEVA SA PARTICIPE CA CONCURENT LA EMIS"DANS PT UN VIS CARE ESTE VINEREA LA 20,30 LA PROTV.
UF.AR FI MINUNAT.

VEDETI CA NIMIC NU SE FACE DE UNUL SINGUR SI DEPINDE DE CEILALTI.DACA VOI VRETI,VISUL MEU POATE DEVENI REALITATE,DACA SE POATE FACE CEVA,SA SE INCERCE SI VEDEM DACA IESE CEVA.
DECI CINE E DISPUS SA DANSEZE SA CASTIGE PT A IMIPLINI VISUL MEU?PUPICIIIIIIIIIII

irene marlyne monroe 25 Mar 2006 19:11

OK. Am inteles.
De data asta PUPICI.

UF.AR FI MINUNAT.

VEDETI CA NIMIC NU SE FACE DE UNUL SINGUR SI DEPINDE DE CEILALTI.DACA VOI VRETI,VISUL MEU POATE DEVENI REALITATE,DACA SE POATE FACE CEVA,SA SE INCERCE SI VEDEM DACA IESE CEVA.
DECI CINE E DISPUS SA DANSEZE SA CASTIGE PT A IMIPLINI VISUL MEU?PUPICIIIIIIIIIII

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmhhhhhh nu se baga nimeni?
scuze,mi-a trecut prin cap ideea acea.dar lasati daca e p
o proastra idee.pupiciiiiiiiiii

Pitbull 25 Mar 2006 19:12

Originally Posted by Pitbull:

EU GANDESC IN VARIANTE.E OK.IATA CA TRAIESC SI NU AM NIMIC.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAA
AAAAAAAAAAAAAA

(Raptor, Când îl apucä)

Mii de scuze! Uitasem sä zic merci.pupici! :oops:
Deci, hai sä zic acum, pentru atunci:

EU GANDESC IN VARIANTE.E OK.IATA CA TRAIESC SI NU AM NIMIC.

AAAAAAAAAAAAAA

(Raptor, Când îl apucä)

merci.pupici

Gata, am zis.
Acum e bine.
pupici.merci

Pitbull 25 Mar 2006 19:14

WTF is wrong with me? :shock:

Falling in love?
With GhitzaDeNiro and Marlyne Monroe Streep?
Vezi cä te spun lu' Films4all!

films4all 25 Mar 2006 21:08

Falling in love?

CINE DE CINE S-A INDRAGOSTIT????? vREAU SA STIU!!!! cINE CINE??? IMM...SUNT CU OCHII PE TINE!!!!!!!

irene marlyne monroe 25 Mar 2006 21:37

Originally Posted by films4all:

Falling in love?

CINE DE CINE S-A INDRAGOSTIT????? vREAU SA STIU!!!! cINE CINE??? IMM...SUNT CU OCHII PE TINE!!!!!!!

SSST,LASA VRAJAVRAJALAAAAAAAAAAA,M-AI TINUT ATAT PE MENSSENGER SA ITI DAU EXPLICATI SA ITI VORBESC DESPRE MINE.ACTIVITATI,FILME,MOTIVE PT CARE VREAU SA JOC IN FILMUL TAU,INCA SI FARA BUGET,DIN PLACERE DRAGA ATATA TOT,SI M-AI INTORS PE TOATE PARTILE SA IMI ZICI CA ESTI NESIGUR SA ALEGI INTRE MINE SAU SANDRA ACEA.APOI SA IES IN MOMENTUL RESPECTIV SA VORBIM CAND NE VEDEAM SI MAINE CU ECHIPA,MI-AI DAT IGNOR LA ADRESA MEA,SI IN FINAL CA NU IMI DAI ROLUL . :P FRUMOS HMMM,MA LASI CU AMORELILE TALE FATA DE MINE,DACA ITI ERA DRAG DE MINE POATE SI JUCAM IMPREAJMA.UF COPII ASTIA.HA TE-AM FACUT COPIL CA ASTA SI ESTI,ESTI TU SENSIBIL,DAR NICI NU IMI PLACE CAND SE JOACA CINEVA CU MINE.ORICUM BAFTA ITI DORESC SA AI SUCCES CU FILMUL SI SA NU IL TI NUMAI PT TINE.SI SA FI CE VREI TU,DAR CU EXIGENTELE TALE,PT A FI PRECAUT DE A NU RISCA,CAM GREU IN VIATA.SI MIE MI-AR PLACEA SA FIE TOTUL BINE DE PRIMA DATA,DAR ASTA E.SA FIM SANATOSI!

GhitzaCartitza 25 Mar 2006 21:39

Falling in love?

:o NO no NO!!!!!!!!!!!!!!!
Am avut si yo un moment de pierdut si am zis sa vad daca e ceva in capul cuconitei. M-am convins. Nu era si nici n-o sa fie. EVER NEVER!!!! Deci nu pic yo in dragoste asa usor (adica de la "to fall in love"). E nevoie de o femeie pentru asta. Sunt subtil :lol: . De parca ea ar intelege ;)
Deci Pup Ici adica...

irene marlyne monroe 25 Mar 2006 21:45

Falling in love?

Am avut si yo un moment de pierdut si am zis sa vad daca e ceva in capul cuconitei. M-am convins. Nu era si nici n-o sa fie. EVER NEVER!!!! Deci nu pic yo in dragoste asa usor (adica de la "to fall in love"). E nevoie de o femeie pentru asta. Sunt subtil :lol: . De parca ea ar intelege ;)
Deci Pup Ici adica...

A VREI O BABETA?ITI FAC UN CADOU UN CIOMAG PT A FI PPE MASURA SA COMPENSEZI IMPO..SIBILITATEA TA DE A O FACE FERICITA!
CE TE-AI APRINS ASA?PAI PANA ACUM PARCA ERAM UN GENIU,ACU MI-AI TAIAT ARIPIOARELE?
ORICUM MA DOARE IN COT.APROPO DACA TE CONSIDERI ASA MATUR CATI ANI AI?

irene marlyne monroe 25 Mar 2006 21:50

Falling in love?

Deci Pup Ici adica...

A VREI O BABETA?ITI FAC UN CADOU UN CIOMAG PT A FI PPE MASURA SA COMPENSEZI IMPO..SIBILITATEA TA DE A O FACE FERICITA!
CE TE-AI APRINS ASA?PAI PANA ACUM PARCA ERAM UN GENIU,ACU MI-AI TAIAT ARIPIOARELE?
ORICUM MA DOARE IN COT.APROPO DACA TE CONSIDERI ASA MATUR CATI ANI AI?

PA PA PUPICI,A INCEPUT UN FILM CU VANDAM LA PRO,SI EU AM JUCAT ALATURI DE EL DAR FIG SPECIALA,CU ALTE FETE IMBRACATE SEXI ADICA UN FEL DE PROS.BINE IN FILM,SUNT OK IN RESLITATE.FILMUL SE CHIAMA "SECOND IN COMMAND DACA APARE SA MI-L TRIMITETI SI MIE

GhitzaCartitza 25 Mar 2006 22:20

Deci esti o duda. Deci am 24. De ani adica. Deci n-am probleme cu potenta. Adica cu ....
Deci nu ma mai bag. Adica oricum nu m-am bagat niciodata. Deci adio. Adica o sa ma intorc ca ma distrezi :P .

Pitbull 25 Mar 2006 22:23

Deci esti o duda.

Ba o ZMEURA, bre! De aur!!! :love:
Irene, hai un exercitiu de dictiune: ia zi tu de douäzeci de ori, din ce în ce mai repede:
Dandädudeaduradouädudeduduind!

irene marlyne monroe 25 Mar 2006 22:34

Deci esti o duda. Deci am 24. De ani adica. Deci n-am probleme cu potenta. Adica cu ....
Deci nu ma mai bag. Adica oricum nu m-am bagat niciodata. Deci adio. Adica o sa ma intorc ca ma distrezi :P .

a ai doar 24 de ani si faci pa maestru?nu ti-ai bagato niciodata?si eu am tot 24 de ani,cum arati?ce faci?si tu mi-ai pus atatea intrebari asa ca ia zi esti student?la atc?nu prea pari ,nu imi pari inteligent!

Pitbull 25 Mar 2006 22:35

Ti-a fost coleg la "Tzeapa Creatorilor", fatääääää!
merci.pupici.

irene marlyne monroe 25 Mar 2006 22:38

Ti-a fost coleg la "Tzeapa Creatorilor", fatääääää!
merci.pupici.

a "DECI "am fost colegi??cine e pitb.?a jucat cu noi sau a participat la film in general?

irene marlyne monroe 25 Mar 2006 22:41

a ai doar 24 de ani si faci pa maestru?nu ti-ai bagato niciodata?si eu am tot 24 de ani,cum arati?ce faci?si tu mi-ai pus atatea intrebari asa ca ia zi esti student?la atc?nu prea pari ,nu imi pari inteligent!

ESTI FATA?

Pitbull 25 Mar 2006 22:41

A participat la film în locotenent-colonel: asistent de regie, staturä medie, brunet, pär scurt, glumet. La filmäri a venit doar în ultima zi, si-l ajuta pe Leonard sä tinä lumina.
pupici.merci

Pitbull 25 Mar 2006 22:42

Deci esti o duda.

Ba o ZMEURA, bre! De aur!!! :love:
Irene, hai un exercitiu de dictiune: ia zi tu de douäzeci de ori, din ce în ce mai repede:

merci.pupici

Uitasem sä pun pupici.merci.
Acum e bine.
merci.pupici.

GhitzaCartitza 25 Mar 2006 22:43

Sunt fata :D :D :D
E aproapa la fel de tare ca faza cu Pitburg :lol: :lol:
Te duceam acasa cu troleul mai draga. M-ai uitat :shock: ?

irene marlyne monroe 25 Mar 2006 22:47

A participat la film în locotenent-colonel: asistent de regie, staturä medie, brunet, pär scurt, glumet. La filmäri a venit doar în ultima zi, si-l ajuta pe Leonard sä tinä lumina.
pupici.merci

ADICA SA TINA LAMPA DE LUMINAR :D ,DAR A FACUT UN REFLECTOR BUN A FACUT.DAR NU IL RETIN PRIN NIMIC DEOSEBIT,NU IMI DAU SEAMA CINE-I. ARE PARUL CRET?

Pitbull 25 Mar 2006 22:49

NU, DAR FURA RATA DIN COTET.
pupici.merci

Da, LAMPA DE LUMINAR o tinea. Ce m-as face eu dacä nu m-ai corecta tu pe mine, Irene...? Of-of-offf...
merci.pupici

irene marlyne monroe 25 Mar 2006 22:53

Sunt fata :D :D :D
E aproapa la fel de tare ca faza cu Pitburg :lol: :lol:
Te duceam acasa cu troleul mai draga. M-ai uitat :shock: ?

SI ESTI MIC SI GRASUT UN PIC?SI AI O ALUNITA PE FATA?LUCREZI CU PLIANTE?AI VENIT SI LA REPETITI?MI-AI LASAT UN NR.PT INTERNET-CABLU?NU PREA AI FIREA SA TE REMARCI PRIN CEVA,EH NU AI STOFA DE ACTOR ,SAU DE FAPT VROIAI SA FI PRODUCATOR?

GhitzaCartitza 25 Mar 2006 22:54

YO YO YO YO YO YO SUNT! Am fost desconspirat :shock:

irene marlyne monroe 25 Mar 2006 23:10

YO YO YO YO YO YO SUNT! Am fost desconspirat :shock:

CE MAI FACI SCUMPETE?ASA TE LUAI DE COLEGUTA?VEZI CA NU MAI AM NUMARUL ACELA CU CABLU POTI SA MI-L TRIMITI,.
PAI TU NU MA-I RECUNOSCUT?
TU AI TINUT LAMPA DE DE LUMINAT,HMM,LA FILMUL NOSTRU,PACAT CA CA A RAMAS CAM MORT FILMUSORUL NOSTRU ,SE MAI POATE FACE CEVA?DE CE NU IL TRIMITETI PE UNDEVA SAU SA IL ARATATI?MAI FACEM VRE-UNUL?MAI INCERCAM SA FACEM VRE-UN FILM?HAIDETI MAI IL POSTAM SI NOI PE CINEMAGIA?MACAR SA IL VEDEM NOI CEI DEW PE AICI,DACA NU A MERS NIMIC?ORICUM EU SUNT CONVINSA CA ESTE REUSIT ,ZINAND CONT NUMAI MODUL ,CONDITIILE SI MUNCA DEPUA,ENERGIILEACUMULATE.

NU-I CORECT CA DUPA TOATE ASTEA SA IL LASAM PER UNDEVA INTR-UN COLTISOR ARUNCAT.MACAR SA NE UITAM NOI.E PACAT E MUNCA NOASTRA,.TOATA SEVA NOASTRA,SI SA IL AVEM SI NOI UNDEVA POSTAT,ASA MACAR SA NU FIE UITAT.DACA TOT NU AVEM NIMIC DE CASTIGAT MACAR SA IL AVEM UNDEVA POSTAT AICI PE CINEMAGIA.

BeNnY 26 Mar 2006 11:41

adica am studiat la fac.de sociologie si asistenta sociala.

Hahahahahahahahahahahahahahahahaha

scuze.

Originally Posted by imm:

5.sunt cat de cat normala ca si ceilalti.

O, nu, you're oh so special.

In alta ordine de idei, pt ca chiar nu-mi amintesc, cine mai era acolo la intalnirea cinemagica cand a adus catalogu cu poze cu ea in (de)plina-i nuditate?

Bulumulu 26 Mar 2006 14:19

Originally Posted by BeNnY:

scuze.

so whats so wrooong with that? eh? :shock:

irene marlyne monroe 26 Mar 2006 16:02

scuze.

Originally Posted by imm:

5.sunt cat de cat normala ca si ceilalti.

O, nu, you're oh so special.

In alta ordine de idei, pt ca chiar nu-mi amintesc, cine mai era acolo la intalnirea cinemagica cand a adus catalogu cu poze cu ea in (de)plina-i nuditate?

A,AI DREPTATE SUNT FOARTE SPECIALA,DAR NORMALA CA TOTI PRIVIN FAPTUL DE A MERGE LA SCOALA,.TU CINE ESTI?POTI SA IMI DAI CATEVA INDICI SA IMI REAMINTESC?PUPICI!

BeNnY 26 Mar 2006 19:43

Originally Posted by Bulumulu:

Absolut nimic. E o ironie fina si frumoasa, o avem pe our very own special olympics girl care se pare ca e socioloaga. Can't you see?

Bulumulu 26 Mar 2006 20:32

stii, IMM e un caz aparte (ca sa nu zic special) si dificil de clasificat ;) poate ne ajuta dansa? :happy:

irene marlyne monroe 26 Mar 2006 21:57

stii, IMM e un caz aparte (ca sa nu zic special) si dificil de clasificat ;) poate ne ajuta dansa? :happy:

dar toti suntem unici.si diferiti si valorosi pt acest lucru.
stiti facultatea se numeste de sociologie si asistenta dar are mai multe moduri de invatamant si specialitati.sociologie,asistenta sociala(pedagogie ,asistenta comunitara,penitenciara),iar licenta o poti termina pe psihologie sociala.eu am facut si sociologie si psihologie da sunt specialitatea asistenta sociala,ramane de vazut daca voi mai face continuare de studi sociologie sau raman asistenta soc.dar nu are imp.

RinTinTin 27 Mar 2006 15:52

Ce caterinca:)

irene, te phutzi? vreau sa te fac sa umbli cu salteaua-n spate dupa mine:)

GhitzaCartitza 27 Mar 2006 19:02

Maaaaaaaaaaaaaaaaama ce i-a ziiiiiiiiiiiiis-oooooooooooo :o !!!!!!!!!!!!!! Uaaaaaaaaaaaa!!!!! Magarule! O sa te traga de urechi :P sau de altceva :lol: ... Roaga-te sa fie de urechi ;) .

Nightwane 27 Mar 2006 19:05

te trage cu busele de toate cele...

irene marlyne monroe 27 Mar 2006 20:46

Originally Posted by Nightwane:

mai ce nesimtiti v-ati facut,oare cine persoana acea care crede ca ma poate face sa alerg dupa el cu salteaua in spate? :shock: :D o ai din aur??cu diamante pe ea si scrie pe ea mii si mii de orgasme?ma indoiesc!deci nu ai norocul asta!dar de ce?nu punem de o incercare?
mai bine ai dansa pt.implinire visului meu la emis.acea de care v-am vorbit

bai toate ca toate eu tot sunt ingrijorata de substanta acea,poate exagerez.,cineva mi-a zis ca mai demult se folosea arxenic.medicul mi-a zis ca nu trebuie sa imi fac probleme sunstanta se numeste FORSENAL.
am o rugaminte cautati voi pe internet si spunetim ce presupune,daca pot fi probleme.etcdaca e O CAUZA PT ALERGI ,intoxicatii.

irene marlyne monroe 27 Mar 2006 22:54

Originally Posted by Nightwane:

mai ce nesimtiti v-ati facut,oare cine persoana acea care crede ca ma poate face sa alerg dupa el cu salteaua in spate? :shock: :D o ai din aur??cu diamante pe ea si scrie pe ea mii si mii de orgasme?ma indoiesc!deci nu ai norocul asta!dar de ce?nu punem de o incercare?
mai bine ai dansa pt.implinire visului meu la emis.acea de care v-am vorbit

bai toate ca toate eu tot sunt ingrijorata de substanta acea,poate exagerez.,cineva mi-a zis ca mai demult se folosea arxenic.medicul mi-a zis ca nu trebuie sa imi fac probleme sunstanta se numeste FORSENAL.
am o rugaminte cautati voi pe internet si spunetim ce presupune,daca pot fi probleme.etcdaca e O CAUZA PT ALERGI ,intoxicatii.

ai mai m-ati uitat cand am nevoie de voi?cautati ce este forsenal ca cred ca am o alergie

BeNnY 28 Mar 2006 02:17

It's for the starving children.

irene marlyne monroe 28 Mar 2006 02:59

It's for the starving children.

eu nu ma simt bine.imi arde tot corpul si imi apar besicute si mi s-a inrosit putin pe unele parti ca si cum sunt intoxicata.eu am mancat si carne de pui darnu cred ca asta-i cauza.mi
s-a umflat si putin frumntea doar ca un cucui.uf .bacami-as picioare ce imi face o maseluta.oare ce as putea face?EI AM SIMTIT EU CA CEVA NU VA FI IN REGULA DE AM FOST SUSPICIOASA,sau sa fie doar psihicul meu de vina ca am gandit negativ?ARD TOATA,CORPUL MEU E CALD.

Bulumulu 28 Mar 2006 02:59

nu man, e un fel de otrava folosita pt eutanasie

irene marlyne monroe 28 Mar 2006 03:26

MAI AUZIT CA LATRU,NU SUNT CATEA,SA FIU EUTANASIATA.NICI NU STIU CE AS PUTEA FACE,MA SIMT AIUREA,SI NICI NU VREAU SA VORBESC NIMIC CU AI MEI INCA NU VREAU SA SE SPERIE,SI APOI SPER SA IMI TREACA.
ATI CAUTAT SA VEDETI CE ESTE ACEA SUBSTANTA?DACA EA E DE VINA POATE A FOST CEVA INVOLUNTAR ADICA SA SE INTAMPLE CEVA POATE FARA SA FI VRUT,RISCURILE MESERIE ,SAU ..CE AS PUTEA GFACE SA MA DUC LA UN DERMATOLOG??SAU UNDE?

irene marlyne monroe 28 Mar 2006 10:02

MAI AUZIT CA LATRU,NU SUNT CATEA,SA FIU EUTANASIATA.NICI NU STIU CE AS PUTEA FACE,MA SIMT AIUREA,SI NICI NU VREAU SA VORBESC NIMIC CU AI MEI INCA NU VREAU SA SE SPERIE,SI APOI SPER SA IMI TREACA.
ATI CAUTAT SA VEDETI CE ESTE ACEA SUBSTANTA?DACA EA E DE VINA POATE A FOST CEVA INVOLUNTAR ADICA SA SE INTAMPLE CEVA POATE FARA SA FI VRUT,RISCURILE MESERIE ,SAU ..CE AS PUTEA GFACE SA MA DUC LA UN DERMATOLOG??SAU UNDE?

mi s-a umflat fata si fruntea,obraji daca ati sti in ce hal arat
cred ca trebuie sa ma duc undeva la un medic etc

irene marlyne monroe 28 Mar 2006 10:21

mi s-a umflat fata si fruntea,obraji daca ati sti in ce hal arat
cred ca trebuie sa ma duc undeva la un medic etc

acum a zis ca a folosit causticnerv

K's 28 Mar 2006 12:03

Absolut nimic. E o ironie fina si frumoasa, o avem pe our very own special olympics girl care se pare ca e socioloaga. Can't you see?

Ce limitat esti.

Ambra Blu 28 Mar 2006 12:05

Nu e limitat, e doar BeNnY.
Sa confunzi Asistenta Sociala cu Sociologia inseamna doar ca esti ignorant si ca mai ai multe de invatat. Sau ca esti prost si vorbeste gura fara tine.

BeNnY 28 Mar 2006 14:44

The gruesome twosome strikes again!

PS Who gives a shit?

Ambra Blu 28 Mar 2006 14:59

BeNnY, am sa vorbesc o singura data si am sa te rog sa fii atent, foarte atent: o singura data sa mai deschizi gura in directia prietenei mele ca te bat pina te caci pe tine cind te vad. Nu ma uit ca ai 15 ani. Apoi il bat si pe cirnatul ala de KORBEN.

BeNnY 28 Mar 2006 15:05

Ai impresia c-o sa ma ascund pe sub mese cand te vad? You do what you have to do.

Ambra Blu 28 Mar 2006 15:12

Curajul tau nebun nu ascunde faptul ca esti prost. Ramine cum ti-am zis.

raptor 28 Mar 2006 16:09

.150 euro pe ambra. it's a safe bet.

irene marlyne monroe 28 Mar 2006 16:49

Originally Posted by raptor:

.150 euro pe ambra. it's a safe bet.

eh am ajuns acasa ,dupa atatea chieltuieni nici un raspuns.
inca mai sunt umflata,dar se crede che am avut o alergie.ALERGIE,ATATA TOT.SI MI-AU FACUT O INJECTIE PT ALERGI.SE POATE SA FI LUAT UN ANTIBIOTIC IN TIMPUL ANESTEZIEI,???NU SE STIE DAR SE A MERS PE ALERGIE.FAZA E CA NU AM LUAT TOT CE TREBUIEA DIN FARMACIE PT ALERGIE CACI,TREBUIA PREPARAT SI NU AVEAU ASA CEVA,DECAT NISTE PASTILUTE.

M-AM SPERIAT RAU,DAR SPER SA FIE DOAR O ALERGIE SI SA IMI TRECA SI UMFLATURA FETEI.

All times are GMT +2. The time now is 13:20.