![]() |
phoenix! :wink:
|
Meci cistigat de Phoenix.
Urmatorii in batalie Nicholas Cage si Denzel Washington Multumim pentru linkuri, Benny |
Nicholas Cage.
Da-o dracului de cioara! :evil: |
denzel
|
Daca tot am trecut pe aici - meciuri care ma enerveaza, inclusiv Ilila cu sistemul ei nervos impecabil, de om bine odihnit..., care se joaca cu papushile (cacofonia e inevitabila) - votez cu Nicholas Cage, deshi nu are stofa de mare actor...
|
si eu votez tot cu Nicholas Cage...
|
cioara ar trebui bagata in colivie. Votez cu colivia!
|
Un vot pt cage si de la mine! ;)
|
Nicholas Cage
|
Denzel, care imi e mult mai simpatic decat Cage si care in plus mai are si meritul de a-si fi facut o cariera prin propriile forte.
|
6-2 Nicholas vs. Denzel. Matchstick man vs. John Q => Un vot pentru Denzel care este defavorizat pe nedrept. Deci:
6-3 |
Eu l-am votat pe Nicholas Cage pentru Face Off si Con Air desi mi-a placut si de Denzel in Philadelphia ....
|
hel-LO!? daca tot va dati fani cage (as in john c.), remember: se scrie nicolas! :evil:
nu votez cu niciunul - nu pt c-as fi rasist sau italianofob, da nu ma pasioneaza nici unul... |
Vot
Cage forever, pentru rolul minunat din Wild at Heart !
|
Denzel pt "uraganul Carter".... mai usor cu rasismul guys......
|
Re: Vot
Originally Posted by Dan Gerose:
go go Lynch! un vot pt. cage... |
8 - 4 cage vs. washington :roll: se pare ca trebuie sa pregatesc urmatorul meci...
|
Originally Posted by Danica:
Nu e vorba de rasism... doar pentru ca bogie a spus asta la inceput nu inseamna ca toti il votam pe Cage pentru ca Denzel e negru... :roll: |
Originally Posted by BeNnY:
Shtiu ...remarca mea era pt cei care au folosit cuvantul cioara.......... |
Nu stiu daca Nicolas Cage si-a construit cariera cu ajutorul unchiului sau, auzisem ca de-aia si-a schimbat si numele.
Nu o sa mai folosesc "cioara" de acum inainte, ci doar "afro-american" sau "rrom". :D |
Denzel.
|
Denzel
|
Originally Posted by BeNnY:
da voi nu l-ati vazut in Family Man, ce rol exceptional face? sa nu mai vorbesc de Raising Arizona, unde are un umor genial. |
Ba da! Si pt Family Man si pt Raising Arizona! De alea am uitat... scuzati...
|
Cage 8 - 6 Washington! Meciul ramine deschis pina vineri ora 23:30.
|
Originally Posted by Alex Leo Serban:
|
Dupa aproape 3 zile de meci, trece mai departe N. Cage
Cine trece mai departe in urmatorul meci Sean Penn sau Richard Gere? |
Votez pentru Sean Penn. Sper sa ia shi Oscarul.
Thanks, Ilila, ai ajuns shi la actori adevaratzi. |
Sean Penn si de la mine
|
Richard Gere
|
sean penn
|
Vot
Votez cu Sean. Gere e un fatalau ! :wink:
|
Sean Penn
|
Sean Penn. Si eu sper sa ia Oscarul, dupa atatea editii in care a fost doar nominalizat. Gere imi place si el dar... daca a cazut cu Sean n-are sanse din partea mea.
|
Richard Gere!!
|
Sean Penn
|
Ic...urat meci....fie Sean
|
in NICI UN CAZ sean penn! i hate his guts!! :evil: ma enerveaza BIG time - si i DO hope sa-si rupa gitul la oscaruri :P
ORICINE in locul lui - fie si gere :lol: ! (l-ati vazut pe-al vostru s.p. in mystic river? grrrrrrrrrrrroaznic!!!! :o ) |
Gere Richard... Sean Pean are o configuratie a fetei mai ciudata...
|
da de ce sa ne oprim la fatza?! eu zic s-o spunem de-a dreptul: are o configuratie a capului cam ciudata: e prost, si se crede destept :lol:
|
Da... E corect a Capului...
|
8-5 Penn vs. Gere, asta daca pun la socoteala si votul meu :)
|
Hai sa fie 9-5 nu? :P Cat mai e pana la finish?
|
3 zile parca tine un meci..
|
Sean Penn
|
|
Votez cu :P
|
eu votez cu Gere...
|