![]() |
À bout de souffle
|
de-a lungul filmului tipul tot incearca, fara sa reuseasca, sa stea de vorba cu seful unei foarte mari companii.
|
Primavara asta care nu mai vine, cel putin aici, unde sint eu, ne lasa cu ochii in soare; soare e ce-i drept, dar temperaturile sint inacceptabile.
M-a dus cu gindul la Jucaria, dar nu cred ca e ala. Nu stiu de ce am senzatia ca e un film frantuzesc. |
Originally Posted by Mercutio:
|
compania e una dintre cele mai mari producatoare de automobile, iar "personajul" vrea sa-l intrebe pe seful ei de ce a inchis uzina din orasul lui, lasand pe drumuri 30 de mii de angajati.
|
era vorba de 'Roger and me', primul documentar al lui Michael Moore, cred ca si cel mai bun.
|
![]() |
![]() |
fan crawford? care crawford, joan? hell no, după letters to - from, nici nu mai ştiu cum era, unknown woman, în care se întinde ca un preş, e cam greu să-i devii fan. cu toată campania lui gallagher pentru filmul acela, în care "the gaze"-ul îi face nu ştiu ce personajului, eu tot rămîn străină de flick.
|
despre ce vorbești? In Letter from an Unknown Woman de Ophuls joacă Joan, da' nu Crawford ci Fontaine.
|
chiar că. cred că am dezvoltat alergie la orice începe cu joan din cauza rolului din letter.
|
All times are GMT +2. The time now is 03:04. |