![]() |
Vezi ca iar te-ai dat de gol apropo de clona pe care ai folosit-o in discutia despre avionul lui Coanda, cand te-ai facut cumplit de ras. ;)
Cat despre context samd, argumentul era cu totul altul, si anume ca aia din juriul de la Cannes nu sunt niste sfinti care sa se situeze mai presus de manevre, coterii, intrigi de culise samd. Asta era ideea lui Mercutio, ca vezi-Doamne nu merge cu de-astea acolo. Uite exemplul concret ca merge si inca apropo de un film infinit mai bun decat mizeria cu care a castigat Mungiu. Nu te mai baga aiurea in discutie daca nici macar nu intelegi subiectul. P.S. Daca n-ai habar de istorie macar nu te mai face de ras incercand sa acreditezi ideea ca relatiile franco-sovietice ar fi fost periclitate daca lua Nostagia Palme D'Or =)) |
Esti expert si in relatiile din Razboiul Rece acum. Amice, esti trist si obositor iar exemplul tau este aberant. Seringi in cap si treci mai departe.
Originally Posted by Optimvs:
Repeti obsesiv aceasi tampenie cu clona. Ia vezi poate gasesti un alt exemplu aberant care sa iti justifice conspiratia asta ca poate nici cei de pe cinemagia nu sunt sfinti si imi permit mie sa am clone. Ia vezi ce gasesti, de preferat example din perioada 1400-1600 ca sa fie veridice. |
Imi pare rau ca trebuie sa ti-o spun, dar incultura ta nu e o calitate, ci dimpotriva ;)
P.S. Aici nu mai e vorba de sfintenie ci de faptul ca nu-si bate nimeni capul cu deranjatii care au nevoie sa cante pe mai multe voci ;) Decat cel mult pentru a rade nitel de ei =)) |
AI grija ca la cat de influent e Mungiu o sa vina dupa tine cum au venit sovieticii in 1983.
Norocul tau este ca sectiunea asta nu e moderata deloc. Pana si smile-urile sunt continut redundant la tine. Vroiam sa ii cer unui moderator ca sa iti clarifice ca nu am nici o clona ca macar sa scoatem din discutie o fantezie din cele pe care le traiesti dar apoi am vazut ca pe aceasta sectiune exista threaduri precum: http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=99630 deci daca si botilor de spam le este permis sa scrie aici atunci nu prea am de ce sa ma plang. |
Din moment ce suferi in mod evident de boala care te OBLIGA sa incerci sa ai ultimul cuvant, indiferent cat de tare te-ai facut de ras =)) , iti ofer posibilitatea sa-ti satisfaci fixatia.
Da-i bataie =)) . |
Dar vai, te-ai blocat si acum inventezi concursuri/boli ca sa uite lumea de tampeniile pe care le tot repeti sau pe care le aduci aici in discutie. Probabil crezi ca esti si perspicace sau ceva. Eu nu am nici o problema sa raspund trolilor ca tine si cum nici moderatori nu au nici o problema cu tine atunci la mai mare.
Asta cu concursul este noua inventie pe care o sa o repeti la infinit ? Sau este incercarea scolareasca de a ma opri in a observa prostiile despre care vorbesti? De film ai uitat de mult. Dar daca tot veni vorba de concursurile pe care probabil le joci de unul singur in oglinda tin sa te asigur ca voi avea ultimul cuvant in final pentru ca nu trebuie sa iau medicamente la ore fixe cum probabil faci tu. Hai, sa te vad de cate ori o sa insisti cu noua aberatie cu care ai venit in ultimul post. Baga mare. |
Dupa Dealuri:
Mie mi-a placut foarte mult filmul. |
Originally Posted by Gloria:
|
All times are GMT +2. The time now is 15:10. |