![]() |
Inainte de noaptea/dimineata cea mare...
The 2011 Razzie Winners Worst Picture: • The Last Airbender (Winner) • The Bounty Hunter • Sex and the City 2 • The Twilight Saga: Eclipse • Vampires Suck Worst Actor: • Ashton Kutcher (Killers, Valentine's Day) (Winner) • Jack Black (Gulliver's Travels) • Gerard Butler (The Bounty Hunter) • Taylor Lautner (The Twilight Saga: Eclipse, Valentine's Day) • Robert Pattinson (Remember Me, The Twilight Saga: Eclipse) Worst Actress: • Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon (Sex and the City 2) (Winner) • Jennifer Aniston (The Bounty Hunter, The Switch) • Miley Cyrus (The Last Song) • Megan Fox (Jonah Hex) • Kristen Stewart (The Twilight Saga: Eclipse) Worst Supporting Actress: • Jessica Alba (The Killer Inside Me, Little Fockers, Machete, Valentine's Day) (Winner) • Cher (Burlesque) • Liza Minnelli (Sex and the City 2) • Nicola Peltz (The Last Airbender) • Barbra Streisand (Little Fockers) Worst Supporting Actor: • Jackson Rathbone (The Last Airbender, The Twilight Saga: Eclipse) (Winner) • Billy Ray Cyrus (The Spy Next Door) • George Lopez (Marmaduke, The Spy Next Door, Valentine's Day) • Dev Patel (The Last Airbender) • Rob Schneider (Grown Ups) Worst Eye-Gouging Mis-Use of 3D: • The Last Airbender (Winner) • Cats and Dogs 2: Revenge of Kitty Galore • Clash of the Titans • Nutcracker 3D • Saw 3D Worst Screen Couple / Worst Screen Ensemble: • The Entire Cast (Sex and the City 2) (Winner) • Jennifer Aniston, Gerard Butler (The Bounty Hunter) • Josh Brolin's Face, Megan Fox's Accent (Jonah Hex) • The Entire Cast (The Last Airbender) • The Entire Cast (The Twilight Saga: Eclipse) Worst Director: • M. Night Shyamalan (The Last Airbender) (Winner) • Jason Friedberg and Aaron Seltzer (Vampires Suck) • Michael Patrick King (Sex and the City 2) • David Slade (The Twilight Saga: Eclipse) • Sylvester Stallone (The Expendables) Worst Screenplay: • M. Night Shyamalan (The Last Airbender) (Winner) • John Hamburg, Larry Stuckey (Little Fockers) • Michael Patrick King (Sex and the City 2) • Melissa Rosenberg (The Twilight Saga: Eclipse) • Jason Friedberg, Aaron Seltzer (Vampires Suck) Worst Prequel, Remake Rip-off or Sequel: • Sex and the City 2 (Winner) • Clash of the Titans • The Last Airbender • The Twilight Saga: Eclipse • Vampires Suck |
Originally Posted by omudindulap:
merge link-ul , mersi omule cat despre Razzie pot sa spun doar ... haaa haaa =)) ce bine imi pare ca The Last Airbender e oficial cel mai prost film al anului :)) |
Sincer, mie mi-a placut The Last Airbender, consider ca de departe cel mai prost film al anului este Vampires Suck urmat de Sex and the city 2.
|
Cel mai mult mă bucură victoria Jessicăi Alba, practic de 5-6 ani încoace orice rol al ei e nominalizat, trebuia să fie și ziua ei odată și-odată.
|
Daca se facea un concurs de predictii si pentru Razzies, le-as fi nimerit pe toate - 1 :)). E un omen bun pentru Oscaruri, asa-i?
|
Era cam clar, cred că ai ratat și tu că au dat cel mai prost film lui The Last Airbender, dar nu i-au dat și cel mai prost „Prequel, Remake Rip-off or Sequel” deși era nominalizat și acolo.
Deși eu aș fi prezis că ia la toate categoriile The Last Aibernder. Oricum după cum spuneam mă bucur pentru Jessica, să fie fericită și să aibă cât mai mulți copii, numai să stea departe de ecrane. |
Ce faceti, va uitati la Oscaruri noaptea asta? Noapte alba, buticut?
Am fost ieri la The King's Speech si azi la True Grit. De prezis, am prezis pana nu le-am vazut, sunt convinsa ca ia TKS, desi cel mai mult mi-a placut True Grit, mai mult si decat TKS, Black Swan, The Social Network sau Inception. Restul nu le-am vazut. Nu stiu daca rezist la noapte, nici nu sunt sigura ca vreau, pentru ca maine am un drum de facut si nu vreau sa adorm la volan, dar, treaza sau nu, voi tine pumnii stransi pentru Christian Bale si pentru Helena (desi pe ea n-am "prezis-o"). |
Noapte alba, ca de obicei :D
Am sugerat o conferinta Skype, dar cum lumea nu prea s-a anuntat, cred ca pana la urma vom face o conferinta pe forum |
|
Eu o sa stau mai mult ca sigur, am si gasit un site bun unde sa ma uit, ca nu am hbo si nici postul german care transmite.
http://www.livestream.com/academyawards |
http://tinychat.com/cinemagia_oscar_chat
for live chat, sper sa fie ok, n-am experienta cu asa ceva poti sa intri doar cu nickname , nu trebuie mail / facebook / .. |
Ok, I'm in :)
|
se poate intra si fara facebook , twitter sau ce o mai fi , doar bagi nick , cum ai paginia aia undeva jos pui nick si ... cam atat
|
Aww Helena & Tim on the red carpet! Se pare ca in sfarsit Helena a nimerit-o cu rochia, pastrandu-si in acelasi timp stilul inconfundabil :). Mai e cineva pe forum? Ma simt cam singura :))
Ce intrebari ridicole le pun actorilor :)). L-au intrebat pe Jeremy Renner cum de poate dormi in awards season, de parca cine stie cate nopti albe ar trebui sa ai, gandindu-te daca iei sau nu vreun Oscar... Colin is adorable, speaking in Italian <3 EDIT: Penelope Cruz e superba, nici n-ai zice ca a nascut recent. |
Pe mine ma enerveaza faptul ca intreaba pe toate actritele despre rochii, de parca asta ar fi cel mai important lucru la Oscaruri, si plus ca au insistat prea mult pe faptul ca Helena Bonham Carter a avut o tinuta mai nu stiu cum, ca a avut pantofii diferiti etc.
|
Se calugareste Christian Bale?
|
^Zi mersi ca a renuntat la freza Jesus Christ :P
Link pentru a urmari Oscarurile online: http://www.ustream.tv/channel/edmonton-cinema Link pentru a conversa: http://tinychat.com/cinemagia_oscar_chat |
my beloved Inception tocmai a luat cea mai buna cinematografie B-)
|
Kirk Douglas rullz :)) - moment misto.
|
Eu am pierdut deja laptopul:))
|
All times are GMT +2. The time now is 16:34. |