Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Habar n-am, da' vorbesc! (Opinii despre filme pe care nu le-am văzut) (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96874)

Pitbull 22 Oct 2010 09:16

Exact la asta mä gândeam si eu, si sunt pregätit.
Deocamdatä, încä mai sper cä discutäm în cunostintä de cauzä, nu la nivelul acelor comentatori de pe blogurile filmelor, care zic: "sooper film abea astept sal vad" sau "o sa fie iar 1 film d kkt nici no sa ma duk la iel".
In caz contrar, mesajele parazitare vor fi expediate acolo unde le este locul (si nu la "Offtopic Asylum"! Mi-a venit o idee mai bunä - motiv pentru care îl si rog pe Stefan sä mä lase pe mine sä fac ordine aici, dacä va fi cazul).

Pitbull 22 Oct 2010 11:18

Bun, au trecut douä ore, si nici un räspuns.
Keep, ai väzut filmul, sau nu?
...Ca sä stiu ce fac cu mesajele astea.
(In lipsa unui räspuns clar sau de orice fel, voi considera cä NU.)

rvn 22 Oct 2010 11:28

calmo, calmo...
hai sa mai asteptam putin.
keepy o sa aiba o revelatie, presimt eu

Pitbull 22 Oct 2010 11:37

OK, asteptäm pânä la orele 14:00.
E suficient, cred, pentru un simplu DA sau NU.

gionloc 22 Oct 2010 12:53

Originally Posted by rvn:

puteam sa jur ca Keepy va carcoti. era o chestie iminenta.

pai din ce afirma despre film, nu a inteles mare lucru :P

l.e. - asta daca l-a vazut, ca vad ca iarasi e aceeasi discutie :)

rvn 22 Oct 2010 12:57

Originally Posted by gionloc:

Originally Posted by rvn:

puteam sa jur ca Keepy va carcoti. era o chestie iminenta.

pai din ce afirma despre film, nu a inteles mare lucru :P

l.e. - asta daca l-a vazut, ca vad ca iarasi e aceeasi discutie :)

punct ochit, punct lovit.
si...doare. doare, rau...
acu,stii ce face? precis mustaceste.
parca-l si vad...
mai pe seara, ca liliecii, va iesi la "vanatoare"...

Pitbull 22 Oct 2010 13:00

Ceea ce, în fond, e scuzabil; nici eu nu înteleg mare lucru din filmele pe care nu le väd.
(De-aia nici nu emit opinii ferme despre ele ci, cel mult, supozitii foarte rezervate.)

Ora paispce a sosit...
Si räspunsul n-a venit!

keepwalking 23 Oct 2010 22:30

eu as fi curios sa aud ce a vrut ujica sa transmita cu acest "film".
care e mesajul lui.
care e elementul de noutate pe care-l aduce si care m-ar determina sa-l vad.
cu ce m-ar surprinde ujica.
de ce ar trebui sa vad acest film, dupa zecile de ore in care l-am vazut pe ceausescu in foarte multe ipostaze, in acesti 20 de ani?
de ce e necesar acest film?
cui ajuta?
dezvaluie o latura necunoscuta a lui ceausescu?
are o importanta documentaristica deosebita?
care e aportul "regizorului" intr-un film in care, din cate am inteles, nu exista nici o voce, din off sau de aiurea, care sa spuna ceva.
banuiesc ca vor fi imagini cronologice, de la ceausescu tanar, pana la ceausescu in deplina dictatura.
de ce m-ar surprinde o succesiune de imagini filmata de operatorii acelor vremuri?
unde e mana "regizorului" ujica?
daca nu vor exista raspunsuri pertinente la aceste intrebari, faptul ca lumea se va inghesui sa-l vada pe ceausescu pe ecran nu va fi o noutate si nici un lucru demn de semnalat.
vor fi nostalgici, vor fi voyeuri, vor fi masochisti in sala, oameni care si peste douazeci de ani il vor privi pe ceausescu cu o anumita placere, inexplicabila.
si eu ma uit la documentarele cu hitler, nu neaparat atras de calitatea lor, cat de o anumita magie pe care o emana personajul.
daca ujica se foloseste de aceasta componenta psihologica a raportului calau-victima, atunci e un impostor.

PS: nu vreau mistocareli marca pitbull, ci, eventual, cateva replici de bun simt.
daca se poate.

keepwalking 23 Oct 2010 23:05

mihnea columbeanu,
daca tu mi-ai sters mesajul de dinainte, iti JUR ca iti voi face zile grele oriunde te-ai afla!

Pitbull 23 Oct 2010 23:06

Gabriel Andronache,
N-am sters nimic, uitä-te mai bine!

keepwalking 23 Oct 2010 23:06

Originally Posted by Pitbull:

Gabriel Andronache,
N-am sters nimic, uitä-te mai bine!

a scris acum 2 minute un mesaj, vreau sa stiu cine si de ce l-a sters.

Pitbull 23 Oct 2010 23:07

Nimeni.
Mesajul e LA LOCUL LUI! :)

keepwalking 23 Oct 2010 23:11

mesajul era foarte pertinent.
puneam cateva intrebari, la care doream sa aflu raspunsuri de la cei care au vazut filmul (inteleg ca gionloc e deja unul dintre ei).
asadar, n-avea nimic in afara topicului.
dar, inca o data, ti-am dat ocazia sa-ti traiesit micile clipe de glorie de pe acest forum.
sper sa constientizezi penibilul situatiei in care te afli.

Pitbull 23 Oct 2010 23:13

Originally Posted by StefanDo:

acest subiect l-as vrea EXCLUSIV cu informatii despre film ;)

Deci...
Originally Posted by Pitbull:

Segmentul off-topic (+ off-logic & off-good-sense) a fost mutat aici:
http://www.cinemagia.ro/forum/showth...34#post1548934

Si la fel voi proceda si cu noua deraiere - cât o fi ea de "pertinentä" (sau im...).
In cinci minute trecute fics!

keepwalking 23 Oct 2010 23:22

eu as fi curios sa aud ce a vrut ujica sa transmita cu acest "film".
care e mesajul lui.
care e elementul de noutate pe care-l aduce si care m-ar determina sa-l vad.
cu ce m-ar surprinde ujica.
de ce ar trebui sa vad acest film, dupa zecile de ore in care l-am vazut pe ceausescu in foarte multe ipostaze, in acesti 20 de ani?
de ce e necesar acest film?
cui ajuta?
dezvaluie o latura necunoscuta a lui ceausescu?
are o importanta documentaristica deosebita?
care e aportul "regizorului" intr-un film in care, din cate am inteles, nu exista nici o voce, din off sau de aiurea, care sa spuna ceva.
banuiesc ca vor fi imagini cronologice, de la ceausescu tanar, pana la ceausescu in deplina dictatura.
de ce m-ar surprinde o succesiune de imagini filmata de operatorii acelor vremuri?
unde e mana "regizorului" ujica?
daca nu vor exista raspunsuri pertinente la aceste intrebari, faptul ca lumea se va inghesui sa-l vada pe ceausescu pe ecran nu va fi o noutate si nici un lucru demn de semnalat.
vor fi nostalgici, vor fi voyeuri, vor fi masochisti in sala, oameni care si peste douazeci de ani il vor privi pe ceausescu cu o anumita placere, inexplicabila.
si eu ma uit la documentarele cu hitler, nu neaparat atras de calitatea lor, cat de o anumita magie pe care o emana personajul.
daca ujica se foloseste de aceasta componenta psihologica a raportului calau-victima, atunci e un impostor.

PS: nu vreau mistocareli marca pitbull, ci, eventual, cateva replici de bun simt.
daca se poate.

rvn 23 Oct 2010 23:41

keep,nu te-a luat nimeni la misto, niciodata.
una e mistoul si alta gluma inteligenta.
vrei sa-ti reamintesc ce "venin" ai "injectat" tu?

buticut 24 Oct 2010 00:39

Here we go again...opriti-va acum pana nu ajungeti iar in punctul in care nu aveti numitor comun :).

Sincer si eu sunt curioasa de aceleasi lucruri pe care le intreaba keep, asa ca daca are cineva bunavointa sa raspunda :D. Basically e doar o colectie de clip-uri puse laolalta in ordine cronologica, fara nimic in plus?

keepwalking 24 Oct 2010 10:03

buticut,
nu-ti mai bate capul.
e evidenta atitudinea insultatoare a lui pitbull.

dragonfly_drk 24 Oct 2010 11:48

Pit. tot spui ca keep e off-topic. te rog, defineste termenul ca tare mi se pare ca tu ai impresia ca inseamna ceva, pe cand inseamna altceva.
din cate am inteles, Stefan a dorit ca la topicul respectiv, discutiile sa fie pertinente, in cunostinta de cauza. dar ce facem cu keep, aici de fata, care doreste neaparat sa cunoasca detalii despre film. sau gata, cei care nu au vazut filmul fac un topic seaparat unde ii intreaba pe cei care au vazut filmul cum e si daca merita. sincer, dorinta de informare a lui keep mi se pare foarte intemeiata. multi am vrea sa stim daca merita filmul asta. insa el a avut curajul sa intrebe si sa se bage din nou in gura lupului.

StefanDo 24 Oct 2010 12:04

nici mie nu mi se pare ca intrebarile lui keep au ce cauta la "habar n-am, da' vorbesc" (mai degraba la "habar n-am, deci intreb", atitudine extrem de sanatoasa), iar decizia lui pit de a le muta aici sunt un exces de zel nu la fel de sanatos

All times are GMT +2. The time now is 08:23.