![]() |
Originally Posted by Judex:
banii cnc nu provin din fondurile administratiei publice locale. am mai spus asta, ei provin din colectarea taxelor de la firmele care activeaza in domeniul media si care sunt obligate conform Codului Fiscal sa plateasca diverse procente din vanzari.. dar, banii administrati de primari nu sunt deloc putini si ei vin pe tava, exact ca niste placinte.fara ca acestia sa miste un deget pentru a-i colecta si in mod sigur sunt repartizati preferential, pe criterii politice. |
Originally Posted by c.ghevara:
ca sa pui la punct un sistem functional iti trebuie o strategie buna. apoi un sistem de legi viabil si potrivit cu acea strategie. ministrul nu este decat un functionar care trebuie sa aplice legea si sa foloseasca banii in mod corect si transparent. iar de propus....stim cu totii...cate propuneri se fac in campaniile electorale si cate ajung sa fie realizate??? eu nu retin prea multe, poate chiar nici una! |
miercuri?
inteleg ca pe miercuri, cel tarziu, va fi conferinta de presa cu rezultatele... confirma cineva?
|
Originally Posted by leontetudan:
teoretic, da, asa ar trebui sa fie. eu as spune ca maine va fi. dar ce mai conteaza... |
Originally Posted by keepwalking:
dupa ce-am asteptat atata timp, poate ca nu prea mai conteaza. pentru mine e primul scenariu depus, asa ca intreb si eu ca ignorantul: are vreo importanta valoarea scenariului sau numai jocurile de interese dicteaza? adica nota pentru scenariu e pe bune? ca stiu ca celelalte sunt dupa interese, dar macar sa vad dupa nota pe unde ma aflu. :) de asta astept cu nerabdare. |
Cu ce producätor ai mers? (Dacä ne poti spune...)
|
Originally Posted by Pitbull:
N-as prea spune. :) Oricum nu e unul foarte puternic, asa ca sperantele mele sunt mici. Dar, sincer, ma intereseaza mai mult nota pe scenariu, nu imi fac iluzii ca o sa castig. |
Nota pe scenariu e complet neconcludentä - din trei motive:
- Ei noteazä proiectele per ansamblu, deci fiecare notä partialä e calculatä ca sä iasä media. - Nu-i intereseazä valorile reale, ci combinatiile lor ilicite. - Nu au competenta notärii unor scenarii. Dacä doresti într-adevär niste päreri dezinteresate despre scenariul täu, si putin mai creditabile decât cele de-acolo, Atelierul nostru îti stä la dispozitie... |
in general, cred ca notele sunt pe bune.
bine, ele pot varia cu un punct in plus sau in minus fata de valoarea reala a scenariului. din pacate, la scara intregului concurs, acest punct poate fi hotarator. |
Ok, multumesc. Acum sa vad ce se intampla cu cnc-ul, iar pe urma chiar ma intereseaza. |
Te vom astepta!
|
Un răspuns clar, fără echivoc, la întrebări pe care le lansasem, şi eu, ieri sau alaltăieri. Mersi, Pitbull, de acum nici nu mă mai îmbăt cu apă rece, dar nici nu îmi tai venele când voi vedea rezultatele! :)) @ keep Încearcă să nu te mai gândeşti la concurs şi transformă-te din keeponwalking în keeponworking Ia treci la muncă! (ceea ce-mi doresc şi mie). (:| |
aha(:|
|
pai daca ieri o fi avut loc sedinta de consiliu de administratie de validare a rezultatelor (cum as fi auzit si eu), in cel mult doua zile acestea trebuie afisate.
deci, cam azi, maine... |
Înseamnă că nu mai e valabilă ziua de luni, aşa cum ziceai? :-?
|
nu mai e, pt ca, din cate am inteles, a mai existat un precedent, cand s-au dat vineri.
deci, de ce nu marti sau miercuri?:) |
keep, oricum, când i-am propus unui regizor un scenariu, mi-a zis: ”Oh, ştiţi, jocurile sunt deja făcute, casele ştiu asta, şi nu se mai bagă”. Era cu vreo 2 săptămâni înainte de termen ;)
|
sunt convins ca se stiu rezultatele cu mult inainte de afisare.
cam cum se aflau rezultatele la admitere pe vremuri inainte de afisare, de la un profesor, de la o secretara, etc. tocmai de aia nu stiu de ce se mai amana:) |
keeponworking - aşteptarea trece mai uşor! :)
|
Originally Posted by c.ghevara:
da, dar daca am capul gol, ce sa fac....:) |
All times are GMT +2. The time now is 12:43. |