![]() |
Da, si flescäraie, si-mi picä pe pervaz de la etajele de sus... X(
|
avem 2 babe in birou ...pfaolo ... am facut abstractie de caracterele lor de-a dreptul respingatoare ... dar una din ele are un parfum .. de tamaie!!! miroase ingrozitor de cand vine si pana pleaca :((
|
Sint tare curios cum asculti tu Draconian, cu 2 babe in birou...:-?
|
casti + player ;) dc nu le aveam , crek o luam razna ascultandu-le p-alea ... mai ales una din ele are un ras care te zgarie pe creier si il foloseste des X(
|
Originally Posted by copila_satanista:
Mă întreb cât mai am până să se va vb şi despre mine la fel în minunatul meu colectiv. :-? Deocamdată, am avut punctaj maxim la capitolul "Sociabilitate", din caracterizarea anuală. ;) ---- On-topic: Lipsa de respect, venind din partea absolut oricum, şi îndreptată către absolut oricine. :| :| |
nu-i problema de varsta sau ceva . le stie toata firma ca-s foarte nesuferite...iar eu am avut marea bafta sa nimeresc cu ele in birou... crede-ma ca dc le-ai cunoaste m-ai intelege perfect. in general am un nivel mare de toleranta si intelegere dar aici chiar nu e cazul
la chestia cu lipsa de respect as sublinia eu (din pct meu de vedere) : lipsa de respect fatza de propria persoana |
vremea asta idioata, acum ploua, foarte enervant. Cand o sa scapam de vreamea asta umeda si totul o sa fie uscat si proaspat? :D
|
there there haik vine ea si primavara :)
|
unfortunatelly...:((
|
Originally Posted by Windom:
da? bine...eu as vrea toamna dc ar fi dp mine ... da la cata fleoscaiala e si cat chef m-a luat de o plimbare in parc parca nu prea e unfortunatelly |
Nimic nu se compara cu un peisaj dezolant invaluit in cetzuri...8-> Cu exceptia a 2-3 chestii, mult prea macabre pentru a le aminti aici fara a risca o bannare...;)
|
Originally Posted by Windom:
:)) si mie imi plac piesajele de genul dar toamna si dc mai si fulgera ... elementul meu! dar akm adev e ca desi mi-a placut ca a nins atat m-am cam saturat oleak de atata iarna. si la cat m-am si afundat in balti si toate cele.... park merge nitzica vreme insorita |
Ma enereveaza idiotii de abia asteapta o stire cu un soldat roman mort in Afganistan, pentru a se da destepti, vomitand ineptii de genul 'a gasit ce-a cautat', 'foarte bine, nu avea ce cauta acolo', etc.
|
Cel mai mult ma enerveaza oamenii care se dau destepti cand defapt nu sunt deloc.
|
aia care arunca hartii pe strada
|
Mă enervează că am preluat "hai" în vocabular, evident că îl folosesc aiurea şi inconştient. X(
|
Originally Posted by vave:
Atunci inseamna ca nu prea exista sanse sa ma chemi pe la tine :( |
Totuşi ştiu şi chiar pot să îl folosesc şi la... concret. Deci stai liniştit! :))
|
Pot sa spun ca sunt doua cupluri cinemagiciene Sox - vave Si Windom - Copila.... si eu cu cine ? :(((
P.S - Evident de dragul umorului am facut aceste asocieri. |
=)) =)) =)) =)) =))
Am o presimţire că după postul tău... cineva va fi foarte nervos sau măcar ofticat. Cu riscul de a părea prea bine-voitoare... eu mi-s deschisă la sugestii. =)) =)) =)) |
All times are GMT +2. The time now is 11:53. |