![]() |
Eu sunt nefericit ca am fost s-o vad pe fie-mea si vaca aia de ma-sa nu m-a lasat.
|
Mda, problema e ca eu nu prea am cum sa obtin legal drepturile alea.
|
Originally Posted by Dragomara:
|
Inca o data sunt nefericita .. dar pentru ca ma plictisesc ... adica nu am ce face , mai bine incepea scoala.
|
Pai nu te mai plictisi ca sa nu mai fii nefericita :)
|
Pai nu stiu ce sa fac , chef de citit nu am , plus ca scriu pe laptop o " carte " ca sa zic asa , dedicata prietenilor mei . Fac poze cu camera , le pun in carte si scriu impresii de peste tot unde am fost cu ei si nu numai . Imi place sa analizez peisajele , sa comentez pe seama lor .. cred ca o sa ii zic prietenului meu sa mergem la ceainarie :)
|
Curând va trebui să mă mut... din oraş.
|
Originally Posted by vave:
|
Mare prostie daca te muti in Bucuresti . :|
|
Originally Posted by Judex:
Originally Posted by Mikala:
Nu, nu e chiar atât de grav. :P Cred că mă voi muta aproape de Cluj. |
Ca am o durere mare de spate si va trebui sa merg iarasi sa fac tratament.
|
Sunt nefericit pentru ca forumul asta devine doar un loc unde sa te dai inteligent si cunoscator, transformand aceste calitati in simple mijloace de atac asupra oricarei persoane si incalcand astfel regula de baza a oricarui forum: atacati idei, nu persoane. In gluma te mai amuzi din cand in cand pe baza unor persoane, dar cand se intampla atat de des, cum de altfel se intampla pe Cinemagia, se numeste doar nesimtire.
|
pentru ca Alexandru Calinescu, directorul Bibliotecii Centrale Universitare din Iasi, releva o realitate pe care incercam degeaba sa o cosmetizam:
"Iaşul nu mai e capitală culturală de multă vreme, de când a început din perioada interbelică exodul intelectualilor spre Bucureşti, exod care a continuat. Bucureştiul a devenit un oraş tot mai mare, mai important, cu o ofertă culturală extrem de variată şi ar fi o utopie să credem că Iaşul ar mai putea redeveni ceea ce a fost odinioară. Rămâne un centru important de cultură, în primul rând prin viaţa universitară, prin universităţile din Iaşi. Oricare cifre le-am lua, număr de teatre, galerii de artă, muzee, comparaţia este zdrobitoare dacă ne-am compara cu Bucureştiul. Acesta a fost cursul istoriei, nu s-a întâmplat numai la noi, şi în alte ţări capitala a concentrat viaţa culturală şi nu numai, trebuie să acceptăm lucrurile aşa cum sunt. Ceea ce ar trebui să facem este să dinamizăm viaţa culturală ieşeană în parametrii ei actuali, cu disponibilităţile ei actuale" |
Originally Posted by Dragomara:
mi-a placut mult poezia asta recitata de Cameron Diaz in Me and my sister (sper sa nu incurc titlul). |
Sa vedem in afara de faptul ca nu mi-am imaginat niciodata ca nu o sa vad asa ceva din partea unei persoane la care nu ma asteptam sa vad , am zis ca mai bine mor , imi dau la schimb viata decat sa vad faza de acum 5 ore ... de aia nici n-am somn .
|
Pai cam asa am putea spune :)
Oricum experienta de aseara a fost un pic traumatizanta , avand in vedere ca nu ma asteptam la asa ceva . Viata mea a luat o intorsatura la 360 de grade de parca sunt in zona crepusculara . Nici acum nu-mi vine sa cred . Am vorbit cu sora mea despre " intamplarea " de aseara . Noroc , ca m-am confesat . Nu am putut sa dorm si a fost mult prea dureros . . |
Originally Posted by Mikala:
a. 360 grade = 0 grade = de unde ai plecat. Deci viata ta s-a intors la loc. Arata a zona crepusculara ? Atunci ... IT'S HAPPENING ! b. ne zici si noua ce te-a dat peste cap (rotatie completa 360) atat de tare ?! Poate are cineva vreo idee cum poti scapa de babau' de aseara. :-O |
E mai complicat ... :| e o chestie de familie grava .. ma rog , nu ma asteptam la asa ceva si n-am putut sa dorm deloc , trebuia sa vorbesc cu cineva , asa ca am vorbit cu sora mea . .
Nu e legat de mine , e legat de parinti .. doar atat pot spune .. |
Si eu sunt obosita .
Si eu am facut treaba . Am ajutat-o pe mama la treaba . Si inca o sa o mai ajut la treaba . . ce-nseamna sa fi fata . . |
...pentru ca nu vrea sa divorteze. Sor'mio, ce fac? :((
|
All times are GMT +2. The time now is 11:51. |