![]() |
Din designerii locali singurul ca are a participat vreodata la vreun fashion week important e rozalb de mura, care e un fel de Gareth Pugh al Romaniei. Adica nu-mi inchipui pe altcineva in afara de Roisin Murphy imbracandu-se de la el. :P
Si eu am fost ieri la Zara si mi-au luat ceva tricou lalau si niste leggings. Si mi-am mai luat si niste salvari, dar din alta parte. Oricum nu d-asta sunt fericita, sunt fericita pentru ca FNM si-au inceput in sfarsit the reunion tour si suna flawless, effortless si incredibil de bine. :x:x:x |
cine e FNM?
si ce daca nu au mai participat si altii la evenimente fashion importante, dar Irina marinescu de exemplu vinde in New York si imi pare mai creativa si mai joviala si feminina decat Mura |
Faith No More, postasem mai devreme la playlist :P
|
Faith No More este formatia care ar fi trebuit sa imi marcheze adolescenta dar din fericire nu s-a intamplat asta,am renuntat la anturajul ala :))
app, miercuri iti place? :O |
my Zaboloteanu shoes :D
(bine, eram cam boring imbracata, eram de la serviciu, m-a prins o fashion blogeritza pe strada si a tinut musai sa ma pozeze) http://2.bp.blogspot.com/_LIO96pGcC3...h/09050704.jpg |
Faith No More sunt unii din cei mai mari iconoclasti din muzica :D
Nu stiu de ce anturaje zici tu, dar toti gustatorii de Faith No More/Patton pe care ii cunosc eu sunt oameni destul de zdraveni. Si da, imi plac chiar mult, si pana nu de mult erau din categoria aia de trupe care te fac sa suspini ca nu te-ai nascut mai devreme sa apuci sa-i vezi :P edit: Illo, faine tocurile si ciorapii albi ruleaza. |
mie imi plac...si trench-ul este genial:x
|
thnks, girls :)
p.s. sa nu mai zica lumea ca-s anorexica :)) |
Sunt fericit ca am descoperit la timp ca am fost un cretin inceomensurabil considerand-o initial pe Illo drept o persoana demna de luat in seama.
PS Asa, ca animal, ar merge de proximitate... |
:))
da, asta e un mecanism de aparare....cand nu ajungi la struguri, zici ca sunt acri. dar eu ma bucur pt tine ca ai realizat ce zici tu ca ai realizat, am mai spus, asta ma scapa de o gramada de probleme. din partea mea, ar fi trebuit sa realizezi de mai demult treaba asta. si oricum te-am avertizat de la inceput ca sunt de cacat si ca am un caracter infect, nu ai vrut sa ma crezi :) acuma ce vina am eu? te-am pus in garda. |
Asta cu acreala strugurilor este de-o absurditate ingrozitoare in contextul de fata. In fond, am recunoscut ca inca ma atragi fizic. Dar nu conteaza, pentru ca am o florareasa in zona care m-a fermecat cu sanii ei azi dimineata cand impacheta cu dexteritate celofanul ala legandu-l cu fundita de feriga.
|
florile nu se dau in celofanul ala dezgustator....florile se dau asa, fara nici un plastic pe ele.
tractoristule. |
Tractoristo, ofer foarte rar flori, iar de obicei le duc cat se poate de neambalate si putine. Cand e vorba de vreo fiinta speciala, cum era profa de mate din adolescenta mea, de-a dreptul cate una. Dar tu nu mi-ai zis niciodata ce flori iti plac...
Revenind, ACUM ERA O NUNTA!!! |
mie imi plac toate florile.
cel mai misto moment in care am primit flori a fost cand Stefan, stiind ca sunt suparata pe el ca lucrase pana la 12 noaptea, a venit acasa cu o galeata de lalele :D le cumparase de la o tziganca cu tot cu galeata de atunci imi plac lalelele :) |
Si nu puteai sa-mi spui cand te-am intrebat mai demult? Tocmai sparsesem un sait cu livrari de flori. :D
|
sunt fericita ca mi-au mai crescut sanii
:D |
In jos?
|
Irina Marinescu rulez !
|
tu de unde stii?
:-/ sunt fericita ca sunt prietena cu Jean Michel Frodon pe facebook :x si ca sunt 5 viewers in sectiunea de Clasic, unde cei mai ,multi au fost 2 in ultimele saptamani |
tocmai au fost 6 :)
|
All times are GMT +2. The time now is 14:05. |