![]() |
"soacrata le stie pe toate zici ca e GOOGLE" :))
|
Eu cu un prieten :
- Bai merele astea sunt bune ?? -Foarte bune -Pai vad ca au viermi -Pai de aia si sunt bune ;daca nu erau bune crezi ca le mai mincau viermii ?? :)) Eu cu un prieten la o bere : -Mi-am dat seama ca viata trece repede atunci cind am realizat ca nu mai am timp nici sa ma plictisesc in ultima vreme :-/ |
Amintire din anul 3 la semiologie.Doi colegi faceau percutia la un pacient in salon.Unul dintre ei zice "Mat!!" La care asistentul de grupa se uita la ei si zice "Genii pustii".Toata grupa am ras atunci.
|
"Eu nu trec niciodata pe rosu si nu conduc niciodata baut... Doar beat!" (Sotul meu, din fericire, destul de rar beat :)
|
3 tigani mergeau voiosi pe strada. Unul din ei zice cu satisfactie: "Anul asta a fost unul bogat pentru tigani"
|
O citez pe o prietena de-a mea: Este absolut emoţionant ca la finalul unei zile cu nenumărate de ce-uri, o fetiţă mică cu ochii mari şi rotunzi să fie atât de uimită de toate explicaţiile tale, încât să-ţi adreseze cea mai poetică interogaţie: “mama, cine a inventat raspunsurile?”
|
Originally Posted by MariaMona:
|
X: Cine merge la concert diseara in centru?
Y: Ce concert e? X: Cred ca muzica ceva WTF?! =))) |
Eram la un restaurant, si undeva, in dreapta mea..o chelnerita stergea cu mopul pe jos..la care alta, mai "desteapta" ii zise : " Fataaa, tu speli cam prea cu apa !! "
|
Un student de facultate tehnica: Cum pula mea, coaie, poa' sa stea pizda aia cu ala?
|
"In 2008 l-am rugat pe Dumnezeu sa-mi mai dea 10 ani, pentru a face 100 de lucrari. Au trecut 3 ani, timp in care am facut 30 de lucrari; mi-au mai ramas 7."
- un uimitor artist, la propriul vernisaj |
"merge treaba ca pe sub roate" ( eu :D )
|
Azi am vrut sa fac salata de icre si mi s-a taiat. In timp ce o "dregeam" ii pun o intrebare - retorica - fiica-mi: "De ce nu pot eu sa fac icre?!" La care ea raspunde: "Da', ce, mami, tu esti peste sa faci icre?" :)
|
buna asta maria!!! 10 puncte pt micuta ta!!!!
btw misto poza de la avatar |
Originally Posted by FreakDoll:
|
Originally Posted by iiii:
Mersi! Imi place ca fiica-mea deja si-a dezvoltat un umor cum imi place mie - ironic! |
pp ca sunt momente cand ramai paf!
eu de exemplu ieri in 41, era un loc liber... si urca un tataie, cu un baietel de 4-5 ani... si ii zice batranul : hai stai jos.... si copilul : "nu vreau sa stau jos, stai tu ca esti tataia meu " am ramas perplex! jos palaria pentru pusti |
un ungur înduioșat de stella (artois) : sorele, florele și timișorele e cel mai faine lucruri din lume!
:) |
La radio Guerrilla ,un ungur : ''Nu tot ce zboara , o maninca "
|
(ne)recunostinata o floare tot mai rara chiar si pe piratebay :
theoangelo at 2012-02-27 01:40 CET: ''733 seeds and no comments?? how's the quality on this you ungrateful fucks?!?'' |
All times are GMT +2. The time now is 12:14. |