![]() |
Cartea Ticăloşi fără glorie oferită de Editura Art
Care este următorul proiect anunţat de regizorul Quentin Tarantino? Care este raspunsul corect ? a-Resevoir Dogs b-Kill Bill 3 c-Battle Royal ? |
:) Multumesc Pentru Invitatia Castigata La Concursul- Cityplex.cu Prietenie, Luminita.
|
S-a strecurat o mica eroare la concursul cu invitatii Kick-Ass. Scrie ca invitatia este valabila in perioada 3-6 aprilie, cred ca trebuie mai. Si mai devreme era un concurs cu invitatii la Iron Man.. V-ati razgandit?
|
am castigat o invitatie la film dar cum procedez? ma duc direct la cinema cu cartea de identitate?
|
@ Regulament - Art. 3. Câştigătorii se vor prezenta cu un act de identitate la una din casele de bilete ale cinematografului, cu minim 20 minute înainte de începerea spectacolului
|
Am castigat si eu trei DVD-uri ) : Laleaua Neagră; Cocoşatul; Diabolicele, dar nu le-am primit.:( O sa le mai primesc?
|
premii
Buna..am si eu o intrebare..cand ajung premiile alea?..k eu castigasem la Percy Jackson si olimpienii..si nu am primit inca nimic
|
premiile se expediaza la cateva zile dupa ce le primim de la distribuitori. Daca intarzie nu e din vina noastra. veti fi anuntati prin mail cand se va face expedierea sau, daca sunteti din bucuresti, veti fi invitati la sediul cinemagia pentru a va ridica premiile.
|
n'am primit niciun mail cum ca s'ar fi trimis ceva. Asta inseamna ca trebuie sa vin sa le iau?...dar mai pot? ca au fost ceva vreme..cred ca o luna daca nu mai mult...
|
mai precis pe 12 martie:))
|
concurs Percy Jackson şi Olimpienii: Hoţul Fulgerului
Originally Posted by sherby03zu:
Buna ziua. Pentru a putea intra in posesia premiului va invitam la sediul nostru: JOI intre orele 15:00-19:30 si VINERI intre orele 15:00-18:00 Adresa: iMedia Plus Group - Pierre de Coubertin, nr. 3-5, bloc turn, et. 5 sect. 2, Bucuresti, Tel 031.80.57.784, Fax 031.80.57.791 Cu drag, Echipa Cinemagia |
vin vineri sa iau alea..ca atunci imi ridic buletinu:))
|
Buna ziua,
Am castigat la Planet 51 am trimis mail si dupa doua sapt nu am primit nici un reply si am trimis iar si in continuare nu am primit mail. Si nici macar nu gasesc un numar de telefon unde sa sun. Ce e de facut? Multumesc Radu |
inca nu am primit premiile la Planet 51 de la distribuitor
|
nici una dintre variantele la concursul http://www.cinemagia.ro/concursuri/5...a-polirom.html nu este corecta. Prima ceremonie de decernare a avut loc pe 16 mai 1929.
|
intrebare
trebuiau ridicate intrún anumit timp premiile?
|
Concurs DanceTime
Am incercat sa ma inscriu la concursul Dance Time dar nu gasesc nicaieri formularul de concurs. Se poate da un link direct catre pagina de concurs pe site-ul respectiv?
|
Am aflat de la cineva ca toate persoanele castigatoare la concursurile cinemagia ar fi fictive,ele neexistand In realitate.adevar sau minciuna.eu particip aproape zilnic de ceva vreme si nu am castigat nimic.cum se face ca alti castiga de cateva ori pe luna.ma lamureste si pe mine cineva?:-?
|
la cat de mult ne chinuim ca toate concursurile cinemagia sa mearga bine, in ciuda colaboratorilor care intarzie si-a postei care a fi in stare sa trimita coletele oriunde numai unde trebuie nu, te rugam sa te duci la acea persoana si sa-i arzi cateva. Toate concursurile cinemagia sunt pe bune.
|
eu am intrat pe profilul persoanelor castigatoare la concursurile cinemagia si majoritatea nu aveau nici o activitate pe site, pe forum, ba chiar unele abia isi deschisesera cont :) Eu particip in continuare zi de zi, sa vad in cati ani castig si eu ceva :-/
|
All times are GMT +2. The time now is 02:59. |