Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Probleme ale forumului nou (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95210)

buticut 22 May 2009 20:59

Originally Posted by Pitbull:

Dacä vreau sä väd toatä lista de mesaje ale unui user, eventual ca sä caut unul anume, etc., n-am cum. Noul profil aratä doar ultimele sase mesaje, färä posibilitatea de a "da pagina" mai înapoi...

Click pe nickname -> iti apare Activitate,Profil,Filme, Prieteni ->Alegi Profil -> in josul paginii la "FORUM" vezi "vezi toate postarile lui xxx"

Originally Posted by buticut:

De ce dintr-o data imi apare ca am 21 de mesaje private necitite, pe care desi le selectez si le marchez ca citite, nu se schimba?

Anyone?E chiar enervanta chestia asta...
EDIT:Gata, am reusit sa la marchez ca fiind citite.

Pitbull 22 May 2009 22:23

Originally Posted by buticut:

Originally Posted by Pitbull:

Dacä vreau sä väd toatä lista de mesaje ale unui user, eventual ca sä caut unul anume, etc., n-am cum. Noul profil aratä doar ultimele sase mesaje, färä posibilitatea de a "da pagina" mai înapoi...

Click pe nickname -> iti apare Activitate,Profil,Filme, Prieteni ->Alegi Profil -> in josul paginii la "FORUM" vezi "vezi toate postarile lui xxx"

Tu es un trésor a la maison de l'homme!
You are a treasure at the man's house!
Sei un tesoro a la casa di l'uomo!

hellsteed 26 May 2009 19:26

dragi cinetateni cu functii am rugamintea sa mi se raspunda cand putem pune piciorul in Atelierul de Scenaristica.

Pitbull 26 May 2009 19:55

Acum.

Click pe User CP
(Primul din stânga, toolbar-ul de sus - al forumului, nu al site-ului).
Intri în propriul täu profil, iar pe menu-ul din stânga, jos, gäsesti:

Miscellaneous
Event Reminders
Group Memberships
Buddy / Ignore Lists
Attachments

Click pe "Group Memberships", si te duce la pagina cu cereri de înscriere în grupuri. Inscrie-te, si te aprob.

Pitbull 29 May 2009 10:10

Sä se sincronizeze logärile între forum, site si asa-zisul "club" (ce-o fi äla si la ce foloseste - încä nu m-am prins). E absurd ca, de exemplu, fiind logat pe forum si väzând cä ai un mesaj privat, când vrei sä intri-n inbox sä-ti cearä sä te loghezi din nou, numai fiindcä nu stie Tanda-Club ce face Manda-Forum.
SOLUTIE INSTANT (si foarte necesarä): SA FUNCTIONEZE LOGAREA AUTOMATA, la orice click pe site, link sau chiar simplu refresh. Incä de la forumul vechi se tot cerea asta, si nimic.

halebardul 31 May 2009 13:29

Credeti sau nu, New Posts strica forumului.
Datorita lui, fiecare postare capata viata efemera a unei stiri de la ora 5 apoi dispare in uitare, asaltata de alte stiri, intr-o blambeceala continua si frenetica. Cine mai sta sa urmareasca atent un subiect vechi dar cu greutate, cand a aparut o noua distractie in oras?
Da, stiu, poti sa nu folosesti New Posts - dar e la fel cu a spune: poti sa nu dai drumul la TV. Sigur ca poti. Sau sa nu faci zapping, sa te uiti doar la TVRCultural si Discovery Science...
Cine rezista ispitei?

Dragomara 01 Jun 2009 15:59

şters!

halebardul 01 Jun 2009 16:14

Si dupa ce o lamuriti pe ea, invatati-ma si pe mine la ce e bun Mark Forums Read? Cum se foloseste?
Am cautat un help al forumului dar nu esista. Sau esista?

Pitbull 01 Jun 2009 16:44

Originally Posted by halebardul:

Sau esista?

Se zice "eseistä".
(Click pe äla si nu mai apar indicatorii colorati cä în sectiunea/forumul respectiv sunt topicuri necitite. Atât.)

halebardul 01 Jun 2009 16:48

Meserie! :-bd

Si Open Buddy List?

Pitbull 01 Jun 2009 16:56

Nu-ş.

halebardul 01 Jun 2009 16:58

oroait!
10x!

Dragomara 01 Jun 2009 17:07

şters!

Pitbull 01 Jun 2009 17:26

Da, problema asta apare în multe cazuri.
- La Buticut, când vrea sä modereze (merge topics, etc.)
- La mine, când postez mesaje.
- ...etc.
Daniele, bagä mare!

Dragomara 01 Jun 2009 17:41

şters!

Pitbull 01 Jun 2009 17:48

Originally Posted by Dragomara:

aci cineva

Tiriri, tiriri, bum-ci-cici, bum-ci-cici, bum-ci-cici,
Tiriri, tiriri, bum-ci-cici, bum-ci-cici, bum!
Tiriri, tiriri, bum-ci-cici, bum-ci-cici, bum-ci-cici,
Tiriri, tiriri, bum-ci-cici, bum-ci-cici, bum!
(Stefan Tapalagä, anii '80-90)

halebardul 01 Jun 2009 21:40

si la mine a facut la fel toata ziua. Ii dau reload, el ma avertizeaza ca n-am voie sa pun acelasi mesaj in mai putin de 30 de secunde, eu zic ok si gata. Da' e enervant.

halebardul 01 Jun 2009 21:43

mai precis zice (ca a zis si acum):
This forum requires that you wait 30 seconds between posts. Please try again in 10 seconds.
faza e ca eu postez doar odata, se face alb asa ca ii dau reload, ceea ce el considera ca ar fi a doua postare.
Amuzant, oricum. Cum de s-a stricat sandramaua, ca pana acum mergea bine!?

Dragomara 01 Jun 2009 22:05

şters!

halebardul 01 Jun 2009 22:29

e mai simplu sa scoti notificarile alea pe mail.
la ce-ti trebuie sa te anunte pe mail ca ti s-a raspuns pe forum, cand tu esti tot timpul aici, pe forum?

All times are GMT +2. The time now is 15:40.