![]() |
Originally Posted by Pitbull:
Click pe nickname -> iti apare Activitate,Profil,Filme, Prieteni ->Alegi Profil -> in josul paginii la "FORUM" vezi "vezi toate postarile lui xxx"
Originally Posted by buticut:
Anyone?E chiar enervanta chestia asta... EDIT:Gata, am reusit sa la marchez ca fiind citite. |
Originally Posted by buticut:
You are a treasure at the man's house! Sei un tesoro a la casa di l'uomo! |
dragi cinetateni cu functii am rugamintea sa mi se raspunda cand putem pune piciorul in Atelierul de Scenaristica.
|
Acum.
Click pe User CP (Primul din stânga, toolbar-ul de sus - al forumului, nu al site-ului). Intri în propriul täu profil, iar pe menu-ul din stânga, jos, gäsesti: Miscellaneous Event Reminders Group Memberships Buddy / Ignore Lists Attachments Click pe "Group Memberships", si te duce la pagina cu cereri de înscriere în grupuri. Inscrie-te, si te aprob. |
Sä se sincronizeze logärile între forum, site si asa-zisul "club" (ce-o fi äla si la ce foloseste - încä nu m-am prins). E absurd ca, de exemplu, fiind logat pe forum si väzând cä ai un mesaj privat, când vrei sä intri-n inbox sä-ti cearä sä te loghezi din nou, numai fiindcä nu stie Tanda-Club ce face Manda-Forum.
SOLUTIE INSTANT (si foarte necesarä): SA FUNCTIONEZE LOGAREA AUTOMATA, la orice click pe site, link sau chiar simplu refresh. Incä de la forumul vechi se tot cerea asta, si nimic. |
Credeti sau nu, New Posts strica forumului.
Datorita lui, fiecare postare capata viata efemera a unei stiri de la ora 5 apoi dispare in uitare, asaltata de alte stiri, intr-o blambeceala continua si frenetica. Cine mai sta sa urmareasca atent un subiect vechi dar cu greutate, cand a aparut o noua distractie in oras? Da, stiu, poti sa nu folosesti New Posts - dar e la fel cu a spune: poti sa nu dai drumul la TV. Sigur ca poti. Sau sa nu faci zapping, sa te uiti doar la TVRCultural si Discovery Science... Cine rezista ispitei? |
şters!
|
Si dupa ce o lamuriti pe ea, invatati-ma si pe mine la ce e bun Mark Forums Read? Cum se foloseste?
Am cautat un help al forumului dar nu esista. Sau esista? |
Originally Posted by halebardul:
(Click pe äla si nu mai apar indicatorii colorati cä în sectiunea/forumul respectiv sunt topicuri necitite. Atât.) |
Meserie! :-bd
Si Open Buddy List? |
Nu-ş.
|
oroait!
10x! |
şters!
|
Da, problema asta apare în multe cazuri.
- La Buticut, când vrea sä modereze (merge topics, etc.) - La mine, când postez mesaje. - ...etc. Daniele, bagä mare! |
şters!
|
Originally Posted by Dragomara:
Tiriri, tiriri, bum-ci-cici, bum-ci-cici, bum! Tiriri, tiriri, bum-ci-cici, bum-ci-cici, bum-ci-cici, Tiriri, tiriri, bum-ci-cici, bum-ci-cici, bum! (Stefan Tapalagä, anii '80-90) |
si la mine a facut la fel toata ziua. Ii dau reload, el ma avertizeaza ca n-am voie sa pun acelasi mesaj in mai putin de 30 de secunde, eu zic ok si gata. Da' e enervant.
|
mai precis zice (ca a zis si acum):
This forum requires that you wait 30 seconds between posts. Please try again in 10 seconds. faza e ca eu postez doar odata, se face alb asa ca ii dau reload, ceea ce el considera ca ar fi a doua postare. Amuzant, oricum. Cum de s-a stricat sandramaua, ca pana acum mergea bine!? |
şters!
|
e mai simplu sa scoti notificarile alea pe mail.
la ce-ti trebuie sa te anunte pe mail ca ti s-a raspuns pe forum, cand tu esti tot timpul aici, pe forum? |
All times are GMT +2. The time now is 15:40. |