![]() |
habar n-am ce scrii tu
acolo! da'revin după, să strâng orzu'pentru Carmela. :rolleyes:
|
cu amarata de dragomara n-am nik,e prea stearsa.dar tu pizdbull,sa FII blestemat.esti urat la suflet si la chip,esti bolnav de singuratate,disperare si invidie,si mai ales neputinta.
cum puteai zice ca dragomara e nasoala fizic? te-ai uitat in oglinda? :D porti chipul pe care il meriti. |
so,
prima incercare a dat gres, premiul nu s-a adjudecat. sa incerc si eu ![]() sau asa? ![]() |
cârcobardule
o să te reclam la protecţia consumatorului dacă până mâine seară n-am la uşă menajerul sexy. clar?!:p
|
sau asa?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I-am trimis pm Gloriei si i-am scris pe mess lui Stefan,sper ca rugamintea mea sincera sa aibe raspunsul scontat: bannarea mea.
Astept bannarea mea,daca nu voi face orice ca sa fiu interzisa pe forum,pe site,etc. |
Originally Posted by Dragomara:
Ma faci sa rad! |
LOL - mie mi-a zis varianta inversă. lol again!
Originally Posted by Pauline Kael:
oricum, ai dat-o în ţăţisme, deloc domeniul meu de interes. plec să-mi caut singurică menajerul. :p |
sugi pula(dragomara)
|
păi ce vină am io dacă unii oameni nu ştiu să râdă?! :D
Originally Posted by halebardul:
|
Pauline, fii cuminte.
|
sa te ia dracu' pitbul,hai baneaza-ma ca pe jeleu,omleta,etc.
|
Nu te bannez. Nici nu pot si nici nu vreau. Tu stii cä te iubesc.
|
|
sa ma cac in iubirea ta,tu nici sex virtual ,sex cacyborg nu stii sa faci.
tu violezi cu secretiile tale,cu ureele tale uleioase si pestilentiale tot ce privesti,citesti,scrii.
Originally Posted by Dragomara:
|
....stai că devine interesant! :-)
Ştefane trimite pe cineva după o pungă de seminţe! LOOOL |
De ce esti suparata, Pauline? Pitbull, ce i-ai facut lui Pauline? :eek:
|
tu scrie, că io fac capturi
|
|
nu l-am vazut niciodata pe moshcalete in realidad si mi se pare creepy numai gandul ca sa-l vad.
dar am incercat sexul oral,te oftici? te costa lectiile de sexologie. sa va ia dracu' ramaneti in cocina voastra,scuipati-va ,injurati-va ,iubiti-va,la mine rupturile sunt i-re-vo-ca-bi-le. pe tine dragoumoareo te-am uitat cand imi trimiteai pm"cu esti o blonda proastaetc" si eu ceream debannarea ta.nu stiu de ce faceai asta,nu te-ai gandit ca poate se schimba lucrurile. iar pe tine pitbul,dezgustul frustrat si inabusit azi s-a transformat in repulsie totala si vesnica. amn terminat-o cu voi. |
All times are GMT +2. The time now is 07:33. |