Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Reprosuri pentru moderatori (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=93612)

Dragomara 15 Apr 2009 18:20

habar n-am ce scrii tu

acolo! da'revin după, să strâng orzu'pentru Carmela. :rolleyes:

Pauline Kael 15 Apr 2009 18:23

cu amarata de dragomara n-am nik,e prea stearsa.dar tu pizdbull,sa FII blestemat.esti urat la suflet si la chip,esti bolnav de singuratate,disperare si invidie,si mai ales neputinta.
cum puteai zice ca dragomara e nasoala fizic? te-ai uitat in oglinda? :D porti chipul pe care il meriti.

halebardul 15 Apr 2009 18:23

so,
prima incercare a dat gres, premiul nu s-a adjudecat.
sa incerc si eu

sau asa?

Dragomara 15 Apr 2009 18:26

cârcobardule

o să te reclam la protecţia consumatorului dacă până mâine seară n-am la uşă menajerul sexy. clar?!:p

halebardul 15 Apr 2009 18:28

sau asa?

Pauline Kael 15 Apr 2009 18:28

I-am trimis pm Gloriei si i-am scris pe mess lui Stefan,sper ca rugamintea mea sincera sa aibe raspunsul scontat: bannarea mea.
Astept bannarea mea,daca nu voi face orice ca sa fiu interzisa pe forum,pe site,etc.

halebardul 15 Apr 2009 18:29

Originally Posted by Dragomara:

o să te reclam la protecţia consumatorului dacă până mâine seară n-am la uşă menajerul sexy. clar?!:p

ti se pare ca ai facut-o sa zambeasca?
Ma faci sa rad!

Dragomara 15 Apr 2009 18:30

LOL - mie mi-a zis varianta inversă. lol again!

Originally Posted by Pauline Kael:

cu amarata de dragomara n-am nik,e prea stearsa.dar tu pizdbull,sa FII blestemat.esti urat la suflet si la chip,esti bolnav de singuratate,disperare si invidie,si mai ales neputinta.
cum puteai zice ca dragomara e nasoala fizic? te-ai uitat in oglinda? :D porti chipul pe care il meriti.

adică "vai, ce bine arăţi", acum nu că ar conta părerea cuiva, dar aşa admir consecvenţa şi sinceritatea! ;)
oricum, ai dat-o în ţăţisme, deloc domeniul meu de interes. plec să-mi caut singurică menajerul. :p

Pauline Kael 15 Apr 2009 18:31

sugi pula(dragomara)

Dragomara 15 Apr 2009 18:32

păi ce vină am io dacă unii oameni nu ştiu să râdă?! :D

Originally Posted by halebardul:

ti se pare ca ai facut-o sa zambeasca?
Ma faci sa rad!

Pitbull 15 Apr 2009 18:32

Pauline, fii cuminte.

Pauline Kael 15 Apr 2009 18:32

sa te ia dracu' pitbul,hai baneaza-ma ca pe jeleu,omleta,etc.

Pitbull 15 Apr 2009 18:34

Nu te bannez. Nici nu pot si nici nu vreau. Tu stii cä te iubesc.

Dragomara 15 Apr 2009 18:35

sugi pula(dragomara)

nu sug nimic, dar aş bea ceva ca să compensez timpu' pierdut cu tine... şi mi-e o foameee, şi aşa m-am plictisit de cretinismele oamenilor proşti... ohhhh. :D

Pauline Kael 15 Apr 2009 18:36

sa ma cac in iubirea ta,tu nici sex virtual ,sex cacyborg nu stii sa faci.
tu violezi cu secretiile tale,cu ureele tale uleioase si pestilentiale tot ce privesti,citesti,scrii.

sugi pula(dragomara)

nu sug nimic, dar aş bea ceva ca să compensez timpu' pierdut cu tine... şi mi-e o foameee, şi aşa m-am plictisit de cretinismele oamenilor proşti... ohhhh. :D

e placut sexul oaral,macar in faza de preludiu.saraca de tine,nici din ala nu-ti da nimeni?

Dragomara 15 Apr 2009 18:37

....stai că devine interesant! :-)

tu violezi cu secretiile tale,cu ureele tale uleioase si pestilentiale tot ce privesti,citesti,scrii.

adicătelea aţi încercat, sau ce?!
Ştefane trimite pe cineva după o pungă de seminţe! LOOOL

corinka 15 Apr 2009 18:38

De ce esti suparata, Pauline? Pitbull, ce i-ai facut lui Pauline? :eek:

Dragomara 15 Apr 2009 18:39

tu scrie, că io fac capturi

sugi pula(dragomara)

e placut sexul oaral,macar in faza de preludiu.saraca de tine,nici din ala nu-ti da nimeni?

pentru mai târziu când voi uita de ce să râd. ;)

Pitbull 15 Apr 2009 18:40

Da, Pauline, si eu te ador. :)

Pauline Kael 15 Apr 2009 18:40

nu l-am vazut niciodata pe moshcalete in realidad si mi se pare creepy numai gandul ca sa-l vad.
dar am incercat sexul oral,te oftici? te costa lectiile de sexologie.
sa va ia dracu' ramaneti in cocina voastra,scuipati-va ,injurati-va ,iubiti-va,la mine rupturile sunt i-re-vo-ca-bi-le.
pe tine dragoumoareo te-am uitat cand imi trimiteai pm"cu esti o blonda proastaetc" si eu ceream debannarea ta.nu stiu de ce faceai asta,nu te-ai gandit ca poate se schimba lucrurile.
iar pe tine pitbul,dezgustul frustrat si inabusit azi s-a transformat in repulsie totala si vesnica.
amn terminat-o cu voi.

All times are GMT +2. The time now is 07:33.