![]() |
Originally Posted by jeleu:
HALLELUIAH brother! :happy: |
Maiestatea Sa, slavä Domnului, e aici de mult, dar... din nefericire, restaurarea unei monarhii constitutionale nu e în cärtile nimänui...
Desi... n-as fi surprins DELOC s-o apucäm, cândva! Iar dacä noi nu, atunci generatia Jeleu, Collins, etc., aproape sigur! |
Originally Posted by Pitbull:
|
forgot about me... :w00t: ... Am sange verde ca mi s-a patat albastru cu galbenul mucegait al acestor vremuri
|
forgot about me... :w00t: ... Am sange verde ca mi s-a patat albastru cu galbenul mucegait al acestor vremuri
|
apropo de culori...
mie mi-ar placea sa am un sange sepia, nostalgic fiind de felul meu... :happy: |
Originally Posted by jeleu:
|
Slavä Domnului, Mihai e unul dintre acei oameni rari care reprezintä o cvintesentä a ceea ce înseamnä A TRAI. Putinii ani cât a domnit i-au dovedit vitejia, täria de caracter, demnitatea, patriotismul devotat pânä la sacrificiu de sine. Infrunta neclintit o furtunä care avea sä-l mäture, temporar, de pe scena istoriei. Dar chiar si exilat în culise, a rämas acelasi. Nici o clipä nu si-a pierdut curajul, speranta, credinta. Iar acum, desi atât de bätrân, e mai viu ca oricând - si asa va fi mereu.
|
.eu nu ma duc la vot.
|
eu zic sa terminam cu toata tevatura pseudo democratica (de votat nu stim sa votam, o demonstreaza discrepanta presedentie-parlament care a iesit) si s aducem print strain... ;) :lol: |
Doar 508 000 de buletine de vot pentru romanii din strainatate !
|
Normal. Astia furä PE FATA. Täriceanu e puradelu' pe care bulibasa Patriciu îl trimite la buzunärit trecätorii, în timp ce el se-ndoapä cu bere si mici în bodegä (chiar dacä el le zice "Black Label" si "caviar", tot bere si mici sunt).
Originally Posted by devil_doll:
Sä fim seriosi, NU SUNTEM O TARA DEMOCRATICA. Nu mor eu dupä democratie, e o variantä de guvernare cu merite certe, dar nici pe departe universal-valabilä. Merge perfect în anumite natiuni, în anumite contexte istorice. In altele, e de-a dreptul catastrofalä. Iar la noi, nici mäcar nu a EXISTAT vreodatä. Incepuse doar sä se construiascä, treptat, cu räbdare, cum era si cazul, sub Carol întâi si Ferdinand - dar apoi au venit conjuncturile secolului XX, dictatura carlistä, dictatura antonescianä, sirul dictaturilor comuniste... si, în sfârsit, mafiocratia securist-rusofilä postdecembristä. Acum mai mult decât oricând, e valabil sloganul: MONARHIA SALVEAZA ROMANIA! Second best: un presedinte perfect. Unde-i? Arätati-mi-l, cä nu-l väd. Third best: un presedinte imperfect. Uite-l: Marinarul. Fourth best e deja cam prea mult, cä nici bestu' ästa nu suportä jdemii de trepte. De-aici în jos suntem deja în zona bad... worse... worst. Deci, e clar, nu? |
Ceva sa-l bucure pe PITBULL
http://www.basescu.ro/index.php?o=di...e=1&img=8#poza |
Nice. :)
Mersi, dragä, esti un scump. E simplut montajul, da' ce, realitatea e mai complexä? E simplä ca bunä ziua: VOTATI NU! Oricum, avem de unde-alege, uite aici toatä galeria: http://www.basescu.ro/index.php?o=di...uerilla&page=1 Intre timp, sä revenim la îndeletnicirile noastre poetice:
Numai opt zile-au mai rämas... Mor securistii de necaz... Futu-i în guuu-räää...! L-au pus premier acu' trei ani, Zicea cä cicä-i Täricean... Futu-l în maaa-määä...! Se mai dädea si liberal, Si era doar un papagal... De pano-raaa-määä...! |
Apropo:
Se intorc: http://www.cinemagia.ro/news.php?news_id=4780 special pentru: http://www.basescu.ro/index.php?o=di...e=1&img=3#poza Lupta abia acum incepe! |
Originally Posted by raptor:
pitbulle, vezi cã bãsescu a omorît cîini, iar vadim e apãrãtorul cîinilor. eu zic sã te mai gîndeºti ce votezi. |
Leonarde, nu l-am iertat nici acum pe Bäsescu pentru câinii pe care i-a omorât. Si nici n-am sä-l iert vreodatä.
Iar Vadim, n-are decât sä iubeascä si sä apere toti câinii din lume - asta-i doar o bilä albä, pe lângä tot ciorchinele de boabe negre ale paranoiei lui de filosecurist xenofob si psihopat. Asa cä pe Vadim îl bag în pizdele mä-sii (dar nu pentru câinii pe care-i apärä), iar pe Bäsescu îl sustin presedinte (dar nu pentru câinii pe care i-a omorât). Vezi ce simplu ne putem întelege? :) Nu e nevoie sä gândim cu kuriu'! |
Hai Basescu!
Eu votez DA! |
'Oprea! Uite si securistu'! :D
Bä, pulifrici, vezi c-aici nu-i casa de copii retardati, sä ne ametesti tu cu DA! Asa i-a zis mä-ta lu' tac-tu, pe centurä, când a-ntrebat-o: "Am la mine doar un pol, ajunge-atât?" |
Pit, vrei avertisment? asa se vorbeste cu nou-venitii? :x
|
All times are GMT +2. The time now is 00:02. |